40

Анонимен

преди 4 месеца

Boto,Boto , не става само с гадаене - трябва и акъл ! Горските стопанства наемат фирми поне от 20 години ! И като нямат ни техника , ни хора , кой сече дървата за огрев тогава , ти ли ?!

39

седераст

преди 4 месеца

Стига лъжи!!!Госпожа *** каза че ще има евтини дърва за отопление и ги достави направо в дворовете и къщите на хората в Каравелово и Богдан!!!

38

Радек от Боктор

преди 4 месеца

Какво питаш бе како, какво питаш? И на маймуните в зоопарка им е ясно, че има картел! Ама крайно време е да вземем кюскиите и де който сварим.... УДРИИИИИИИИ И ПАК, И ПАК,.

37

Анонимен

преди 4 месеца

Докато стане готов доклада зимата ще е свършила....

36

МНЕНИЕ

преди 4 месеца

В Бизнеса с Дърва има Мафия , всички знаем това . Добро решение на Държавата ще е следното - да се разреши на Хората да секат свободно Дърва - с едно Условие - на мястото на всяко отсечено да се посади ново . Дървата са Неизчерпаем Ресурс , те се садят .

35

Анонимен

преди 4 месеца

Кой изобщо използва пелети, дърва и въглища, бре?! Преработваш един хиперинвертор в термопомпа и айде към радиаторите. На вилата топлим с 2 такива 350м2 и сметка над 400лв. за отопление не сме видели, а ходим по къси панталони и ръкави зимата. Пускаме го 2-3 дни преди да идем и айде- има си смарт контрол. Излиза по-евтино от пелетна горелка като решение със сигурност.

34

Край

преди 4 месеца

Страшна работа измисиха на тази. Пита и сезира, сезира и пита. Това е т.н. обществен мрънкяч. Бюрократа обожава да "сезира" демек да препраща някой друг някъде да му бере гайлето. Тази дума като стана премиер ще я забраня.

33

За водата да питам..

преди 4 месеца

За водата питай, омудсмане...!Защо плащаме разликата между главния водомер и всички отчетени във входа? Посленякой забравил съсед, като си отчете водомера и си плати става двойно плащане!Хайде да я спрете тази мизерия. Искам да плащам само това, което ползвам!!!

32

Шаши

преди 4 месеца

Има, има картел. Ако не е картел се вдигат от самата алчност на хората. А това са готови неща. Никой от тях не е посадил и едно дърво. А кой е садил въглища та вдигат цената?

31

Анонимен

преди 4 месеца

Иска ли питане?

30

Boto

преди 4 месеца

Значи промяната изкара директно дървата от горските стопанства на пазара за крайния потребител ..... няма вече скъпи дърва, няма картел.....Ама после се оказа, че горските стопанства немат ни техника, ни хора, ни нищо за да го направят и наеха частни фирми дето си решават ква да е цената.....Целата им работа такава..... по телевизията чудно звучи с патоса на *** и Кокорчо а реално нема нищо общо .....

29

Анонимен

преди 4 месеца

Само се разчудва и тая за няма и 20 бона месечно..

28

Анонимен

преди 4 месеца

То у нас кое не е картел???

27

Анонимен

преди 4 месеца

Има ли държава в този картел

26

Анонимен

преди 4 месеца

Всичко е картел. Тая само пита и взима голема заплата.

25

реалист

преди 4 месеца

А не бе!!!В момента,в който газът поскъпна двойно и веднага скриха пелетите от пазара и ги пуснаха след 2седмици на двойна цена.Такава държава няма никъде по света

24

Анонимен

преди 4 месеца

Тази може ли да ми обясни, като омбудсман какво досега е направила. Само празни приказки и нищо, а цените хвърчат. Може и без тази която я интересува само заплатата си и нищо друго.

23

гуню

преди 4 месеца

Е па, познай от три пъти?

22

OMG_Lucker

преди 4 месеца

Ами то във всяка една сфера има картел. Е.. малко бай ман гау малко пречи на картелите с неговите "бранета" на дърва и продажбата им на дъмпингови цени. Че то дори промоциите в уж конкуретни вериги са едни и същи. Трагедията е пълна, но КЗП по техни собствени думи са само орган, който може да предлага законодателни промени и няма реални лостове да оказва някакво противодействие.

21

Star

преди 4 месеца

Няма никакъв карте,за справка ,,МВР-ЕОД''. Там всичко ще ви обяснят госпожо.Дори ще разберетя защо няма насяти дръвчета след управлението на Симеон,и сечта на ДПС по него време.И сечта основно беше във имоти под запор.Имоти които и до днес са под запор.От тая държава нищо не става.Не осъдиха Симеон защото бил ,,цар на българите".Боще,този комарджия си беше най-евтин измамник.