50

ПроСоТо

преди 1 година

никога не съм се вълнувал от това, коипапагали ще яхнат властта..Имам си основанията,но не е нито мястото,нито времето тук и сега да ги разнищя...Тоя път, обаче,чакам с нетърпение втори Октомври***Очаквам много интересна КАША,която ще е по-вълнуваща и от "Октомврийската революция"..Разбира се,аз съм "никой",но дори и като такъв ИМАМ ПРАВО да апелирам:-РАЗМЪРДАЙТЕ СИ ЗАДНИЦИТЕ,хора,"прежалете се" и гласувайте на изборите!.ЗНАМ че нямате вяра на нито един от играчите,но просто ПОКАЖЕТЕ ЧЕ СТЕ ЖИВИ

49

Анонимен

преди 1 година

Каква коалиция те гони бе Кире. Те не те пускат в антрето, а ти искал баницата да хапваш.

48

Анонимен

преди 1 година

Дали се харесва или не, има само два варианта: 1. ДБ+ПП+ (БСП?), или 2. Няма правителство в навечерието на война и зима и служебния гълъб и РР се пингавят. Избираш или се чупиш!

47

ПроСоТо

преди 1 година

ха ха!..ВСИЧКИ бягат от гробарите !../с изключение може би на дпс и сдс,но те са си братя-близнаци/...Ега ти прокажената "партия" !..При това с такъв "велик","ерудиран","интелигентен","образован" и "НЕОПЕТНЕН" водач като ../тоя път ще използвам по-мекия израз/ :-така наречения "Бойко М. Бориссофф"....А оня от "дъ-бъ"-то беше най-духовит..Вика :-"Ората и жъ ни бият,ако дялкаме с гроп"...Мили родни картинки..

46

Канадец - измамник

преди 1 година

На Кирето не може да се вярва

45

Анонимен

преди 1 година

Блъф, бяла лъжа, Киро ги разбира ...

44

Анонимен

преди 1 година

Това цяла лъжа ли е?

43

СМЕХ...

преди 1 година

Пак ше има сеири , с тия политически недоръфляци от ПП.. ха,ха,хаааааааа.....и ПРИКАЗКИ НА АНГРО , БЕЗ ПОКРИТИЕ !

42

О

преди 1 година

Пак лъжа.

41

О, божке

преди 1 година

Този защо говори все едно ще има 45% и ще му трябват още 5 да управлява? По последни данни ще има около 15%. С ДБ, и с БСП заедно няма да имат 30. Той нали вече управлява. За 7 месеца обърка толкова, колкото успя и камък върху камък не постави. Народът не е толкова наивен, че да ти даде повече власт, кирчо. Не забравяй, че дойде на крилете на президентската подкрепа, която отдавна нямаш.

40

Калеко Алеко

преди 1 година

Абе кирчо, ти не разбра ли че ГЕРБ не искат и да чуят за семейният бЪрдак на кумците, кумиците и любовниците, а още по-малко за теб и кокорчо, вие се те най-бързо провалилото се правителство и никой неще да си срива рейтингът заради вас ... чула жабата че подковават коня и взела че и тя подложила крак ... !!!

39

Надя

преди 1 година

Един инфантил и печен лъжец като Киро, нито може да ме убеди ,нито да ме увери с лъжите си в каквото и да било.Аз много добре виждам до каква разруха докараха България .За 30 год по-нагли ,арогантни хора в политиката на България не е имало

38

Анонимен

преди 1 година

Кирето и Асенчо големите мутри...единия ръчка в ребрата неудобен журналист, другия дърпа телефон на журналист. Окрадоха България,посегнаха да крадат телефони на журналисти...Тези ли ще кажат кой ще кара влака, бееее? Айде, в ареста!

37

ПРАЯЧ СЕ НА ГЛЕДАЧ

преди 1 година

Плюят се взаимно, но накрая ще направят франкещайнско правителство, което ще изкара по-малко от година. Накрая народът ще поумнее, ще дойде Възраждане и БЪЛГАРИЯ ще дръпне напред и нагоре.

36

Анонимен

преди 1 година

ПП толкова много лъжат че въобще няма да ме учуди ако направят коалиция точно с ГЕРБ.

35

Анонимен

преди 1 година

КИРЕ ГЛЕЙ СЕГА- ДА РЕГИСТРИРАШ ФИРМА НА АДРЕС НА РУИНА ДА НАТРУПАШ 1 500 000 ЛВ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ ФИСКА НА БГ, ДА Я ПРОДАДЕШ НА КЛОШАР А ПОСЛЕ ДА СИ КУПИШ ИМОТ В ДУБАЙ ЗА 1 000 000 КРАДЕНЕ И КРАДЕНЕ ТА ДРЪНКА И КИРЕ ТОА КОЙТО ВИ МОНТИРА Е НАПРАВО ЗА БОЙ ПО ГЛАВАТА- А СЕГА ПРЕТЕНЦИИ- ГЛАВАНАК ДО ГЛАВАНАКА....

34

37

преди 1 година

Не, не е келипир! Дай алтернатива! Ние все от после разбираме. Лошото наистина идва.

33

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ не са на зор, ти изоставаш с 10%, а не те.

32

анонимен

преди 1 година

На кого сте притрябвали за партньори, недоразумения таакива?! За нищо не ставате! Уж се имате за дясна партия, а се съюзихте с комунистката Нинова и навсякъде пробутвате милиционера с 19 тоалетни Рашков.

31

Анонимен

преди 1 година

Аре кирчо и кокорчо с тулупа и всички партийни създадени от БКП и командвана от масквето. Изчезвайте към блатная.