47

анонимен келеш

преди 1 година

Утре или най късно в Петък паля Аудито и отивам на Влас до неделя.Един приятел там има лодка и излизаме за сафрид.Миналата седмица са изкарали 2 каси,някъде към 20 кила и то едър сафрид:):):)Преди година беше слабичко,но тази сафрида,чернокопа и паламуда ще са повече от когато и да е.Вие тук руски тролейчета си мечтайте за бомбите и ракетите на ***,животът е прекрасен:):):)

46

Анонимен

преди 1 година

Няма да се учудя ако руската армия превземе Москва. Скоро.

45

Анонимен

преди 1 година

Разкарайте Зеленски от хоризонта и повече не го навирайте, превърнаха Украйна от просперираща държава в бандитска и нацистка клоака и осем години падат трупове на славяни, съсипаха и икономиката на Европа, включитено и на България, докога ще го търпим, докога? Докога питам? И лъжливите пропагандни тр-олове, които наливат масло в огъня да се махнат, не им давайте трибуна, че съсипаха не само Русия и Украйна, а и цяла Европа и ни водят към война!Зеленски,просто се махай и върви в Хага на съд

44

ЕЛИ

преди 1 година

АРТИСТ ПЛЮС ЕВРЕИН ПЛЮС ВОЙНА Е РАВНО НА =======НА УБИЙСТВА МЕЖДУ РУСНАЦИ ---*** ЛИ СА СЛАВЯНИТЕ ИЛИ ДОВЕРЧИВИ

43

До Гиб Мелсън

преди 1 година

Умирай и гори в ада, из ча ди е!

42

Анонимен

преди 1 година

Разкарайте Зеленски от хоризонта и повече не го навирайте, превърнаха Украйна от просперираща държава в бандитска и нацистка клоака и осем години падат трупове на славяни, съсипаха и икономиката на Европа, включитено и на България, докога ще го търпим, докога? Докога питам? И лъжливите пропагандни ***, които наливат масло в огъня да се махнат, не им давайте трибуна, че съсипаха не само Русия и Украйна, а и цяла Европа и ни водят към война!Зеленски, просто се махай или върви в Хага на съд!

41

Гиб Мелсън

преди 1 година

Аз не вярвам. Ти не вярваш. Той не вярва. Ние не вярваме. Вие не вярвате. Те не вярват. И изведнъж бум. Лвов и Ивано-Франковск станали новите Хирошима и Нагасаки. Зелински, играеш си с огъня, играеш, играеш, накрая ще опариш целия си народ.

40

Анонимен

преди 1 година

и аз не вярвам на Зеленски че ще спечели

39

Анонимен

преди 1 година

Ех Зеленчук, Зеленчук изобщо не ти пука ни за украинци ни за земи. Твоите имоти са на запад. Артиста го интересува само парата а тя идва с известността и ти го знаеш много добре.

38

Анонимен

преди 1 година

До мазепаНие се радваме че дойде време да обясняваш на децата си такива неща. Дано да се мъчите.

37

Г. Каспаров

преди 1 година

Русия не може да загуби !Тя просто от началото на операцията пропусна да влезе в ритъм.Съмнявам се да има повече подобни грешки. Всичко от днес 21.09.2022г. след началото на мобилизацията зависи от нас !В противен случай ще бъдем унищожени от Запада,ще бъдем разделени на няколко нови самостоятелни държави,безкрайно враждебни една на друга и порядъчно бедни.Водещите западни държави няма да посмеят да рискуват отново и да ни предоставят за в бъдеще . . .шанс за оцеляване :https://disk.yandex.ru/i/YLuo4KvwYjd8yw

36

Владимир Путин

преди 1 година

Пожелавам на говедофилите да се вразумят. Ако ли пък не се вразумят, им пожелавам смърт.

35

Анонимен

преди 1 година

Те тук и нашите сорослета не вярваха, че зимата ще е студено без газ , но ей го на , до къде стигнахме с голата вяра и пропаганда !

34

Анонимен

преди 1 година

Веднъж и костас линке да напише нещо умно....сигурно е пиян маааляката....

33

мазепа

преди 1 година

70 годишния дядя Вова седем месеца ни плаши с отвъдното, как да обясня на децата си защо няма да живеят заради изперкал старец.

32

Калеко Алеко

преди 1 година

Притиснат до стената кремълският психопат е готов на всичко, след като започна тази абсурдна война в Украйна в момента той няма никакви полезни ходове, а с обявяването на мобилизация ще настрои и самите руснаци с/у себе си ... с две думи краят му е предначертан и съм готов да се обзаложа че в следващият месец или два, ще последват драматични промени в РАША, които ще затегнат примката около вратлето на вджудженият кремълски военнопрестъпник и приближените му гномчета ... !!!

31

Kostas Linke

преди 1 година

украйна е РУСКА НЕДЕЛИМА ЗЕМЯ...ТОЗИ ДА ДОЙДЕ ДОБРОВОЛНО В МОСКВА, ДА ПОДПИШЕ АНЕКСИЯТА НА УКРАЙНА КАТО СУБЕКТ В РУСКАТА ФЕДЕАЦИЯ, И ДА СЕ ПРЕДАДЕ ПОСЛЕ НА МОСКОВСКАТА МИЛИЦИЯ, ЗА ДА БЪДЕ СЪДЕН И ЕКЗЕКУТИРАН В МОСКВА......ТОВА Е ЕДИНСВЕНОТО И САМО ЕДИНСТВЕНОТО РЕШЕНИЕ -------- ЗА ДА СПРЕ ВОЙНАТА БЪРЗО И МИРНО...АКО ЛИ НЕ----ЩЕ ИМА АД ЗА УКРАЙНА ..А ТОЗИ ЮДЕЙН ВСЕ НЯКОГА ЩЕ БЪДЕ ХВАНАТ И ЕКЗЕКУТИРАН, ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ .

30

ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА!

преди 1 година

СТАЛИН С ГЕНОЦИДА СИ СРЕЩУ УКРАЙНА - ГЛАДОМОРА УБИВА 9 МИЛИОНА?

29

Анонимен

преди 1 година

Пожелавам на русофилите да се вразумят. Ако ли пък не се вразумят, им пожелавам смърт.

28

Анонимен

преди 1 година

Путин ще използува само няколко милиона запасняци. Това е достатъчно.