87

Анонимен

преди 1 година

Пак много изхвърляния ще ги видим и тия 300 000. Това не е като срещу Вермахта когато пак са разчитали на студа и изтощението на противника, отколкото на собствените си умения. А и тогава са били мотивирани да си защитят територията, сега те трябва да нападат.

86

военен експерт

преди 1 година

Вече не само в Харковска област руски войски се изтеглят. Има данни, че те се изтеглят не като войска те си оставят цялото въоръжение, тези, които могат, се преобличат в цивилни дрехи, и с крадени автомобили и мотоциклети заминават на изток, да търсят по-безопасно място. Това не е пропаганда, социалните мрежи са пълни с такива клипове.

85

Анонимен

преди 1 година

Джон Хърбст: Владимир Путин вече си осигури място в историята като глyпак. "Путин направи подаръци на Запада - той стана причината за обединението на западните държави и попълването на редиците на НАТО", каза Джон Хърбст. "Той (Путин) вече си осигури мястото в историята като ***", каза бившият посланик, отговаряйки на въпроса с какво ще бъде запомнен руският диктатор, който на 24 февруари започна пълномащабна непредизвикана война срещу Украйна. Русия търпи огромни загуби във войната срещу Украйна, като по данни на Киев до момента 54 650 руски войници са били демилитаризирани на украинска зе

84

Анонимен

преди 1 година

Зеленски гарантира ли писмено и всеобхватно, че няма да си самовризви някои от атомните централи. Ядреният облак не различава от къде е, а унищожава повсеместно и навсякъде по света?

83

Гери

преди 1 година

Още от началото беше ясно, че Русия ще загуби.

82

Анонимен

преди 1 година

Украйна има 600 хиляди армия. И подкрепата на НАТО о зашада, на запад вече нямат пари за топла вода да се къпят, всичко дават за Украйна. А Русия мобилизира два пъти по- малко. И западняците се наакаха от страх, дива истерия.

81

Споко

преди 1 година

Споко. Путин се провали. Русия загуби. Украинската армия минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва и кървавият диктатор Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага за престъпления срещу човечеството.

80

До 85

преди 1 година

Славяните не са ни братя, а врагове!!!

79

Говедо

преди 1 година

Зеля,скъпи,идват руснаци, не буряти,не чукчи не опълченци и т.н.,идват руснаци батко!Почвай да бегаш!

78

Дид

преди 1 година

300 хилядната армия ще изметат малобройната украинска!Не съм за никого,но живота на хората е в плен на личностно противопоставяне.Видно ако референдумите оцелеят и отговора на гражданите е ясен ,не виждам Зеленски какви козове има ,за да настоява за исканията си!

77

Анонимен

преди 1 година

Укропа се радва че русия минава минава от шамари на юмруци... славни както винаги

76

Жалкари

преди 1 година

В социланите мрежи в Русия рязко се махат Z-четата от профилите като големите мъже се надяват мобилизацията да ги подмине. Тука русоробчетата са още по-големи страхливци, ама се кефят уж на насилие и подкрепят войната, от вкъщи пред клавиатурата са много отворени. Жалка работа.

75

Анонимен

преди 1 година

Путин трябва да приеме че губи, не е сериозно да се мисли че при ядрена война човечеството ще продължи да съществува.

74

Анонимен

преди 1 година

Зелко не вярваше че Русия ще ги нападнат,сега пак не позна,аман от тоя жаллък треторазряден дрогиран комедиянт на токчета

73

Анонимен

преди 1 година

Той Зельо и за операцията така си мислеше.

72

Анонимен

преди 1 година

Той не вярваше и че ще бъде нападнат през февруари. Спомням си 2 дни преди нападението, Зелю каза че Путин бил блъфирал. Имам чувството, че нарочно провокира и търси най-лошото за Украйна

71

анонимен келеш

преди 1 година

Кво стана са с руските пандизчии?Последно тях ше ги мобилизират ли?:):):)

70

Анонимен

преди 1 година

To ако има ядрена война най-вероятно ще разруши озоновия слой и ще се изпържим като на скара

69

Не фен на Путин.

преди 1 година

Айдее пак с манипулации и откровени лъжи. Путин просто отговори на отправените ядрени заплахи към Русия. Чуйте му сами изказвато и не се оставяйте да ви манипулират. Защо да ползва ядрено оръжие в Украйна, след като само с конвенционални оръжия и руската армия може да изравни Украйна? Че и нашмъркания сте ни пробутали пак да ни дава акъл.

68

Крим не е руски

преди 1 година

джуджето терорист осети че губи войната и се провали и почна да си изпуска нервите..ха.ха ха ядрени бомби щял да ползва терориста ха ха ха