107

Гиб Мелсън

преди 1 година

Значи Косово може да се отцепи от Сърбия, Косово, което се счита за люлката на Сърбия, там където се е зародила. А в Украйна Донбас да няма право да се отцепи. Всичко тръгна от войната в Югославия. САЩ показаха на целия свят че са възможни две неща. Първо, да има война в Европа и второ всяка държава в Европа може да бъде разцепена и да се обяви нова република несъществуваща преди.

106

Много

преди 1 година

...жалки руските таракани с техните "опорки"! Ама то НАТО, то американците , то Западът... бил виновни ! От Кремъл били "благородни"! И през ум не им минава, че украинците не искат да имат нищо общо с Психясалото Джудже, и се борят срещу руските варвари за земята си, Родината си, и своите семейства! Никога не трябва да забравяме , как нашествениците "освобождаваха" Мариупол, Буча, и цяла Източна Украйна...Като сриваха със земята всичко по пътя си!

105

Да помисли

преди 1 година

Вместо да гадае за ядрените удари Зелената жаба по-добре да помисли по въпросите:1. Ще удари ли Путин центровете им за вземане на решения,които досега неизвестно защо пожалваше;2.Ще започне ли Русия да им разрушава инфраструктурата - административни комплекси,предприятия,ел. централи, подстанции,жп възли,пътни възли,мостове,рафинерии,складове,телевизии,мрежа на телефоните,газо и нефтопроводи.Това САЩ го направиха през 1999г.в Сърбия след като видяха,че ударите по военни цели не дават резултат.

104

Анонимен

преди 1 година

Плана за проспериране на Европа е следния:Украйна се връща при майка си Русия, конфликите се потушават, добрите взаимоотношения между всички европейски държави се възстановяват на равноправна основа, включително и икономическите, Русия се превръща в мост между ЕС и Азия и могат да печелят от търговия между двата континента.

103

lol

преди 1 година

Ама разбира се, че лагери са създали украинците. Отгоре лагер-отдолу био лаборатория. И натовските генерали ги управляват баххахаха колко сте прoсти ***...

102

Анонимен

преди 1 година

Разбирате ли, че тези, които искате да воюват европейски срещу европейски държави и пускате подобни провокативни постове, сте глу-паци? Помислете върху това.

101

Анонимен

преди 1 година

Виже кой воюва в Украйна, воюват местните хора от селата и градовете срещу Киевската власт години наред, вижте и какво правят укро-нацистите , стрелят по своето собствено население, Украйна трябва да се върне при майка си Русия, за да не бъдат тероризирани повече там хората и да има мир,просперитет в Европа!

100

Анонимен

преди 1 година

Наркоманче, лошото свърши сега идва страшното.

99

ЖАЛКАРИ

преди 1 година

Гледам русоробчетата започнаха да сменят z-четата със сърчица и призиви за мир и любов. ХАХАА

98

Анонимен

преди 1 година

..

97

анонимен келеш

преди 1 година

Служебното правителство на Румбата Радев днес купува още 8 Ф16ки:):):)Браво Румба,русофилчетата плачат:):):)

96

СВОЙ

преди 1 година

Наркомана дойде на власт с приказки за прекратяване на войната в Донбас,за единен народ с позволение на Руският език,но направи всичко на обратно.И заради това умряха десетки хиляди Украинци.

95

Анонимен

преди 1 година

На Клоунът нещо му се дръпна фашкията,съвсем скоро твоите господари и ментори ще те освободят от правото да съществуваш!

94

Анонимен

преди 1 година

Руснаците имат към 6000 ядрени бойни глави, фактически могат да разрушат западна Европа за 3 минути ако ги изтрелят наведнъж, но това само някой хладнокръвен пcиxap може да вземе такова решение.

93

Анонимен

преди 1 година

Според мен ще има малки ядрени удари по Украйна, естествено зеления ще ореве света отново. Не може да му се отрече, не е лош актьор.

92

Анонимен

преди 1 година

До АнонименРаботата е там, че това са руски територии, още веднъж поватарям - руски, Украйна е руска територия! Самите местни хора от Украйна, години наред се борят срещу фашистката Киевска власт, години наред се борят и умираха за свободата си, руснаците просто дойдоха и помогнаха на местните хора от Украйна да се освободят от нацисткия, бандитски режим и им помагат с каквото могат, не само военно! Та украинските власти, бяха създали концлагери по подобие на нацистките от ВСВ!

91

Кравата Пенка

преди 1 година

Зелето скоро и ще втаса за сърмички!

90

Анонимен

преди 1 година

Основната грешка на запада е, че мислят, че началото на ядрената война ще бъде с използване на тактическо ядрено оръжие в Украйна или Черно море. Не, съвсем не. Русия няма да използва тактическо ядрено оръжие. При ядрен конфликт Русия ще използва стратегическо ядрено оръжие за да унищожи моментално САЩ и ЕС преди изобщо да могат да реагират и да осъзнаят какво се случва. Русия няма да играе на постепенна ескалация с ядрените удари.

89

Анонимен

преди 1 година

Ако останат САЩ и Русия вие къде ще емигрирате ?

88

5та статия

преди 1 година

Ще задейства ли? Когато за 3 минути британските острови и Германия се превърнат в марсианска пустиня? Разбира се, че може да се задейства, но за какво - за някаква марсианска пустиня, където вече не съществуват никакви държави? Ще ескалират ли САЩ, заради някаква пустиня от разтопен бетон, да се превърнат и те в разтопен бетон, или?