127

Анонимен

преди 1 година

СЛАВА КПКАИНЕ !

126

Анонимен

преди 1 година

Сега,когато първия цикъл е завършен успешно за Русия и следва пореден военно-политически цикъл на световната сцена,евроатлантическите лидери и техните поданици се наакаха.Ами този път идват руските,господа!Истинските руснаци,не тия които наричахте сепаратисти.Дано поне сега разберете,че разумът не е ваш предизборен аксесоар,а недостижимо за вас желание. Да си разумен означава да мислиш,а не да повтаряш като папагал опорките на европейските бюрократи,които са потънали до гуша в корупция.

125

Анонимен

преди 1 година

ИДВАТ РУСНАЦИТЕ И ВИ Е СТРАХ, НАЛИ! РУСНАЦИТЕ СЕ ИЗПРАВИХА, ГОСПОДА! И БОГ ДА ПАЗИ ПРАВЕДНИЦИТЕ ПОМЕЖДУ НИ! Сега, когато първия цикъл е завършен успешно за Русия и следва пореден военно-политически цикъл на световната сцена, евроатлантическите лидери и техните поданици се наакаха. Буквално.Ами този път идват руските, господа!Истинските руснаци, не тия които наричахте сепаратисти. Дано поне сега разберете, че разумът не е ваш предизборен аксесоар, а недостижимо за вас желание.

124

Анонимен

преди 1 година

Сега вече ще видите като бял ден истинските руски с пълното им въоръжение и възможности.Ще можете да премерите лично силите си с тях и да разберете,че сте недъгави ***,които не стават за нищо.Но дали ще ви стиска да се изправите срещу истинската руската армия?О,зная,че искате да опитате отново и отново,но нещо невидимо ви спира да тръгнете.И правилно,защото сега не сме във времето на ВСВ,а почти век след нея. Век достатъчен да превърне желанията ви за храна в космическа пепел.

123

Анонимен

преди 1 година

Една минимална частична мобилизация с едни 300x. пълнокръвни руснаци и вие сте с коремни спазми.Веднага получихте коремно разстройство!Ами ако беше пълна мобилизация?Е,можеше да не се случи,но явно искате да посетите историческия нужник,преди да потънете в него.И не защото сте лоши,а защото правдата не е на ваша страна.Вие сте космическа храна,която ще се разпилее във Вселената така,както и се е появила.Идват руснаците и ви е страх, нали!Руснаците се изправиха,господа!И Бог да пази праведниците!

122

Анонимен

преди 1 година

Събудихте мечката а сега треперите въоръжени с вашия глуповат нацизъм и илюзии за технологично и икономическа превъзходство. Имам добра новина за вас мечката никога не се е прибирала под дулото на оръжия в хралупата си. Никога. И сега няма да влезе там на никаква цена. Тази разярена руска мечка ще ви преследва дори когато спите и ще ви намери в най-забитото кътче във Вселената. Не се съмнявайте! В последната си минута ще бъдете сами с нея и ще забравите всичко, което сте знаели.

121

Анонимен

преди 1 година

Както е тръгнало *** ще си направят референдум и ще си приберат тия дни Донбас,Луганск и Крим.Нали сме натовска държава, време е за действие!То приказките нямат край,чиста проба лакардии. Х. Иванов ще бъде нашият смел генерал, а А. Цоневастаршината на бълг. армия.Ще се намерят и други полит пълководци за масовката,напр.Рум. Кънчев,А. Генов,Т. Тагарев и В. Шаламанов само да си сменят памперса и ще дойдат. Няма цял живот да правят воаяжи из телевизиите и да хрупат грантаджийски мангизи!

120

Анонимен

преди 1 година

Ами , зеления да смръкне още една "магистралка" и ще повярва ...

119

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Някой да каже на този клоун, че на Запад , Путин е известен като човек който си държи на думата и никога не блъфира !

118

....

преди 1 година

До гиб Мелсон ! Сега пък Стефчо ли стана?

117

до стефчо

преди 1 година

Къв ядрен синтез ве бате забравете го това с ракетите никой няма да ги използва, най-много Путин да използва по-малко стратегическо ядрено оръжие в Украйна за да си начеше егото но и това няма да му помогне.

116

стефчо

преди 1 година

Ами не бе,той ще клекне и ще подаде меки задни части. Вие вярвате ли че Руската империя ще си остави магарето в калта и ще ще остави Нато да и Сащ да си развят байряка..по скоро ще разберат на живо какво значи неконтролеруем ядрен синтез!

115

Анонимен

преди 1 година

До .... Само според теб Косово е държава.

114

До152

преди 1 година

Ходи в Сърбия и го кажи това,поплювкоо!

113

....

преди 1 година

До ония, с обратното име! Косово е самостоятелна държава, и не е завладяна от някаква примитивна азиатска империя!

112

Анонимен

преди 1 година

Бъркате ги нещата. САЩ не са показали нищо с войната в Югославия. Просто както СССР фалира и се разпадна така и Югославия се разпадна, на сърбите това не им хареса, почнаха война и кланета и САЩ ги избомбиха от Средиземно море. Много прилича на сегашната ситуация и Русия в ролята на Сърбия.

111

Анонимен

преди 1 година

И как ще превземеш Одрин С нашите ръждядали руски танкове ще тръгнеш срещу втората по големина армия в НАТО

110

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Не, по-скоро Одрин ще мине към България.

109

Анонимен

преди 1 година

Слабо актьорче, ще свърши зле.

108

Анонимен

преди 1 година

Значи и Кърджали може да мине към Турция , така ли Гиб Мелсън