33

Обективен

преди 1 година

Перуката така нареди. Защо VAR даде повторение за засадата при гола на ЦСКА ,а не даде повторение и доказателство за първия гол на Левски??? Защото Перуката така нареди.

32

АнонимеН

преди 1 година

ДО СЛАБОУМНИЯ СПИСВАЧ НА СТАТИЯТА!!! НЯМА ВЕЧНО ДЕРБИ , ЗАЩОТО ВЕЧЕ НЯМА ЦСКА!

31

до русомраз

преди 1 година

Адолф Хитлер в "Моята борба" е написал че неговата Националсоциалистическата партия е с изцяло Червено знаме...................и враговете му повече от очевидно са съществували те до 1917 руски монархисти със синьо бяло червено знаме както обгазилите го с химическо оръжие французи или англичани или американци чиито знамена са синьо-бяло-червени и от там са му мустачки те а не от Ч.Чаплин...........Адолф Хитлер е червен а враговете му са синьо-бяло-червени знамена на Русия,Франция,Англия,САЩ

30

MaйMyнaтa

преди 1 година

Един специалист ми викаше, че мача е Х и как Гела е уредил Хса. Вишисти, требва да ги слушаме, поне...малко

29

Русомраз

преди 1 година

И в Украйна е така! Сините бият Червените...

28

Анонимен

преди 1 година

Е това е кеф.Вторият гол беше страхотен направо красота.

27

обективен

преди 1 година

Само с два гола се отърваха куците коне на ЦеЦеКато.Другия път ,повече.

26

Анонимен

преди 1 година

Майкъла,кво вика?

25

бай Иван

преди 1 година

До ФЕНА 25 : Онова швейцарското ножче се казва Христо Стоиков и е най - добрият футболист кпто БЪлагрия е имала някога! Токлков е голям, че ще трябва да се качиш на раменете на на майка си за да му целунеш ***!

24

Fena

преди 1 година

Онова швейцарско ножче от Харманли беше много гласовит напоследък. Хубаво е да ги бием от време на време, че почват много да говорят. И не много умната ножка почва да се мисли за велик :)

23

WH

преди 1 година

Най-жалкото пост-комунистическо дерби - Динамо София - ЦДНА... Полицаи срещу военни, ченгета срещу фуражи... Добре, че сме демокрацията та влиянието на тия два отбора вече да не е толкова голямо и другите български отбори да се развиват!

22

кайзер созе

преди 1 година

До Астора : Тълкува се , че влияе върху играта, защото той имаше намерение да играе с топката. Ако си забелязал в някои мачове, играча е в засада и топката е насочена към него - той вдига ръце и показва ,че няма да играе с топката или тръгва в противоположна посока и засада не се свири. Но ако само посегне към топката или тръгне към нея - веднага се свири засада.

21

Щерю

преди 1 година

Радост за сърцето! Само Левски!

20

Анонимен

преди 1 година

Седем е добро число на чорбата у......

19

ОЛИГАРХ МАГНАТ

преди 1 година

Докато Кирчо го има ще хлопа Левски и ЦСКА със зеленото хлопало това е положението. Докато друг бизнесмен не купи някой друг БГ. отбор.

18

Анонимен

преди 1 година

Домусчиев направи първенството безинтересно от години. Хванал е цялото БФС и всички съдии и няма да пусне кокала докато Перукан не си замине.

17

Левски европейски

преди 1 година

Размазахме ги цецка най- много с игра. Изпуснахме поне 4 чисти гола още. Затова не побеждаваме преди. Не вкарваме 100% голове.

16

Стар левскар

преди 1 година

Заслужена победа ! ,,Левски ; и ЦСКА си остават най истинските БГ отбори !

15

Н

преди 1 година

Не може все да ги бием тия куци коне от кой квартал беше.

14

Янков

преди 1 година

Срамота само 1Българин в състава!