258

анонимен

преди 1 година

10% разлика ми звучи като 10 пирона в ковчега на мъртвеца.

257

toti

преди 1 година

Гладни социолози ,веднага се разбира на кой го подпира!!!

256

анонимен

преди 1 година

Хората вече ще гласуват за стабилност и партия, която ще им защити труда и спестяванията. При ГЕРБ имахме тази стабилност , а при ПП див популизъм с многомилиардни заеми за раздаване ,за да привлекат избиратели. Да ама ние не сме американци и не можем д допуснем всеки да е длъжник с повече от 200000 долара. Да ,щатите дължат над 70 трилиона долара , но си имат печатница за пари, която бълва милиарди хартийки без покритие. Така ли искате да живеем без мисъл за бъдещето на децата и внуците ни ?

255

Аз

преди 1 година

Долни *** но Тиквун! Стига сте лъгали ! Направо напишете, че мутрата взима 100% и да се приключва !!!

254

Анонимен

преди 1 година

Радев ни докара ХАРВАРДСКИТЕ КРАДЦИ! НАЛИ ТОВА МУ БЕШЕ '' А '' ОТБОРА!НЕКАДЪРНИКА РАДЕВ НАЗНАЧИ НЕКАДЪРНИЦИ! ИЗБИРАЙТЕ ГО КАТО ПУТИН! ЗА 50 ГОДИНИ НАПРЕД!СЪСИПА ДЪРЖАВАТА! СЪСИПАХТЕ ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ! МНОГО ГОРДИ КОМУНИСТИ! РЕШЕТНИКОВИ СЛУГИ!

253

До 292

преди 1 година

Ти май си прекалил с хапчетата ! Руски агенти му се привиждат на сороския джендар ! А да ти се привиждат и африкански кожени палки ? Радев пак ще го изберем ние народа за президент

252

Анонимен

преди 1 година

РАДЕВ СЪБИРАЙ КЛОУНИТЕ И КЪМ МОСКВА! ИЗМЕТИ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ОТ МАФИЯТА И РУСКИТЕ АГЕНТИ! МАХАЙТЕ СЕ СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ!

251

ДО: 287

преди 1 година

Освен партия "***", на мен са ми известни още много руски партии в България.Нека ти ги изброя, за която и да гласуваш няма да сбъркаш - пак получаваш Путин: Тези руски партии са ГЕРБ, ДПС, ВМРО, ИТН, БСП, Атака... сигурно пропускам някои.

250

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече пишете реклами в полза на руската партия ГРОБ, толкова повече се мотивирам и надъхвам да гласувам за ДБ и Христо Иванов!!! Какво ще ми направите?Как ще ми попречите?А? Ще пратите чистачи от мафията ли?Писна ми фирмите-мафиотски пирамидални структури на Борисов да ме крадат!!!Кога българинът е живял добре от 1989 г. досега???Кой изгони руските шпиони???

249

анонимен

преди 1 година

Ножицата между ГЕРБ и ПП се разтваря и е към 12-13% вече. Надеждите на разумните хора са за поне 15% разлика и връщане на нормалността , която ни отнеха най-брутално и върнаха България 30 години назад. Кой крал, кой не крал изобщо не ни интересува-има си разследване за това. Важното е,че страната вървеше напред , а не като сега движение на заден.

248

Проф. Мърморски

преди 1 година

В списъка не видях дори една партия за която си заслужава да се гласува.

247

Анонимен

преди 1 година

Има много проамерикански партии и една българска, Възраждане. Така че изборът е ясен.

246

''Кукумявк

преди 1 година

Иска му се на Борко, ама немаааааа................

245

Анонимен

преди 1 година

Единственото вярно в тази анкета е разликата 10% между ГЕРБ и Пуу - Пуу, Другото е изсмукано от пръстите.Ако бяха поставили Възраждане на 2-о място с рейтинг близък до този на ГЕРБ нямаше да сгрешат. PS Не знаех,че леля Корни е отпуснала доста пари за мотивация на социологически агенции. Рейтинг на БСП 12,7% при реален 7-8% е много обнадеждаващ. А този на Нинова 21,3% е направо в сферата на химерите, при реален 10-11%.

244

Анонимен

преди 1 година

Г-жо Цветанова, преди да публикувате вашия материал можехте да направете справка какви данни са посочили социологическите агенции преди вас. Нинова загроби БСП и тя твърдо падна под 10%, та дори някои й дават около 7%. Сива Харис й дава рейтинг 12,7%! Нинова е лицето, спихнало рейтинга на четвените до абсолютен минимум. От Сова Харис й дават 21,3%. Ако са решили да бъдат трубадури на стрина Корни от Крушовица, проблемът си е техен. Дето казват медиите: fake news!

243

Стефан

преди 1 година

"Сова Харис" е гербаджийска агенция, а изследването е направено по поръчка на гербаджийската клоака "информационна агенция" ПИК. Не им вярвайте на глупостите!

242

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

НИКОГА ПОВЕЧЕ ТЕЗИ КРАДЦИ ПЛАТЕНИ БОЖКОВИСТИ НЯМА ДА ВИДЯТ ВЛАСТ АКО СИ МИСЛЯТ ЧЕ ЩЕ МАНИПУЛИРАТ МАШИНИТЕ СА СГРЕШИЛИ БРОЕНЕ НА ОТРЯЗЪЦИТЕ

241

Мъка

преди 1 година

Статуквата се завръща за ужас на президента . ГЕРБ, БСП, ДПС.

240

Анонимен

преди 1 година

Герб ли ?! Мамичката ви комунистическа крадлива !

239

От Вселената

преди 1 година

Единственото лошо по време на изборите е, че повечето избиратели отиват на кръчма и прилагат логиката на ХАПВАНЕТО и ПИЙВАНЕТО на ракийка, шопска салата, кебапчета, чаша червено вино по време на ИЗБОРИ, за да опознаят науката за ПРАВИЛНОТО ХРАНОСМИЛАНЕ при УПРАВЛЕНИЕТО и забравят за кое ПАРТИЙНО ДЕБЕЛО ЧЕРВО ДА ГЛАСУВАТ!!