13

Анонимен

преди 1 година

Кадировците и бурятите гласяха чувал около цял Донас, какво стана? После чувал около Словянск и Краматорск. Какво стана с него? Накрая сами влязоха в чувала край Изюм, поне 10 000 заловени. путин беше велик стратег, накрая се хвана на това, Зеленски каза по медиите нещо си за Херсон. Какъв и*иот безподобен... Такъв т*панар и сред българските политици не можеш да намериш. Глупостта му коства живота на доста войници. А уж правеше всичко, за да направи русия по-защитена.

12

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е тази лудост да спре. Накрая всички ще са губещи.

11

Случаен минувач

преди 1 година

Никога досега в историята на цивилизацията, откакто го има човечеството, не са се водили военни действия около АЕЦ. Това разбира се е много опасно, особено ако някой реактор бъде пробит и започне радиоактивен теч. Плутоний 239 се полуразпада за 24 000 години. Стронций 90 е най-опасен. Полуразпада се за 28 години, но според учените 1 чаена лъжичка от него може да умъртви всички хора на Земята. От Чернобил например е изтекло количество - около 6-7 чаени лъжички.

10

мдаа

преди 1 година

Гроси ако имаше смелост и независимост, за да обвини открито Украйна може би щяха да спрат. Но пак се съмнявам, на тях всичко им е позволено, а за всичко се обвинява Русия. Запада е наясно кой стреля, но някой да си е позволил да упрекне Украйна. Не и няма да се случи.

9

Ром'с

преди 1 година

При авария на АЕЦ в Запорожие след обстрела на украинците, при стечения на обстоятелства и попьтен ветер, то радиацията може да стигне до Русе, Добрич, Варна, Търговище.. също може и към Русия, може и към Белорусия... А към Румъния може и при нас стигне 600-700 км дори 800 км България да продължава да изпраща снаряди на украинците..

8

щик

преди 1 година

на опасност е изложено само дуп..ето на путин

7

Анонимен

преди 1 година

Аре пишете (копирайте) за кралицата, че вече 1 час няма нищо

6

Анонимен

преди 1 година

На руснаците не им пука, те са свикнали с радиация. Даже и във водката им има радиация. Там всички са мутанти много отдавна.

5

Popо

преди 1 година

Тръгвай,***!

4

Ужас

преди 1 година

Защо Европа мълчи и не спре хунтата в Киев който обстрелват централата искат ядрена катастрофа ли?!

3

Анонимен

преди 1 година

*** докато тотално не осе...ат света няма да мирясат. Тази страна и народ просто не трябва да съществува. Те са клинично болни и лек няма.

2

Анонимен

преди 1 година

Накрая ще стане играчка плачка,дрогираният ако толкова мрази Русия да вземе да вдигне във въздуха тръбопроводите по които тече руската газ а не да дърпа дявола за опашката!

1

БАНко

преди 1 година

ЩЕ СЕ НАМЕРИ ЛИ КОЙ ДА СПРЕ НАРКОМАНЧЕТО ОТ КИЕВ ????