41

Тихомир

преди 1 година

Покажете им снимките, всички да ги знаем кои са тия двете ... кокошки. Да се въведе закон, влезе ли на червено, да не ги спасяват. Сега имат ли си на идея, че този човек вече няма да спасява такива като тях. Де факто сега ще умират хора заради тия двете.

40

Анонимен

преди 1 година

Би трябвало вече при червен флаг, спасителите да не се намесват за безразсъдни летовници. Който иска да се дави, да се дави. Трябва да помагат при други инциденти, ако на някой му прилошее или се схване крак в спокойно море. Ама така, да скачат да спасяват нагли хора, нека да ги оставят да се давят. Но трябва да се приеме закон и нещата ще се оправят. Да не се помага при червен флаг.

39

Анонимен

преди 1 година

Най-лошото, че поради ниските нива на заплащане работят пенсионери на които въобще не им е там мястото.

38

дедо Ташунко

преди 1 година

Достоен човек! Бог да го прости и упокои душата му. Съболезнования за близките.

37

до 35

преди 1 година

Защо упрекваш човека. Ами като няма други желаещи, защо да не работи. Жалко за човека, помогнал и вероятно е получил инфаркт. А не си ли задаваш въпроса, защо тия девойки са толкова вироглави и не спазват червения флаг. Това е въпросът, а не защо човекът е работил!!! Жалко за човека.

36

aa1830

преди 1 година

Преди няколко дни на Слънчев бряг влизаш до коленете и не усещаш как морето те влече 20 метра настрани от мястото на което си влязъл. Тогава раззбрах защо спасителя махаше да се изместят всички настрани. Просто беше ад...ако влезеш до раменете бог да ти е на помощ. Жалко за починалия добър човек спасил два живота.

35

Няма ли наредби, бе?

преди 1 година

Веднъж спасяваш и предупреждаваш. След това да си е на отговорността на безакълника, който е решил да се плацика при червен флаг.

34

ЗАЩО

преди 1 година

този човек на 69г още работи? И то опасна и физическа работа????

33

Румен Николов

преди 1 година

Герой!!!!! Бог да го прости.

32

до всички

преди 1 година

Проявата на хуманност е мерило за човечност. Коментари от типа---остави ги да се давят----говорят само за едно---бог ще направи така, че техните близки пияни ще се давят , а от отсрещния бряг ще се хилят и ще викат--така ви се пада! Бъдете хора. И проявете малко уважение към човека спасител. Не дядо, пенсионер , нахранен с пълен стомат се хвърля във водата, а - ЧОВЕК!

31

Жоро

преди 1 година

Имало още герои.

30

До 34

преди 1 година

Когато перископа не работи, няма смисъл подводницата да гони русалки.

29

Анонимен

преди 1 година

Дядото е на 72г.Сигурен съм,че ще скъса на плуване повечето от клавиатурните мишки коментиращи под статията колко е стар спасителят.Има хора на половината на техните години и са безполезни ***.

28

69-ти септември

преди 1 година

Някои професии не са подходящи за пенсионери.

27

Алооо

преди 1 година

До Анонимен Хайде пак по лесната пързалка. А ония *** дето прибират пачки и кюлчета като министри и премиери, и замове, и шефове на агенции... " Те всичките бокл.ци се изредиха там да се снимат без изключение, а кмета е гербав, за какво да говорим ??? Въобще не защитавам боко и шайката му престъпници, щото явно това намекваш, мразя ги много повече от всички. Всички са еднакви бокл.ци, след 89 г. България потъва все по-надълбоко и сигурно към тотално унищожение.

26

Анонимен

преди 1 година

Не е трябвало да ги спасява, флагът е бил червен - абсолютно забранено влизането в морето! Да се давят. Ако пък и на дрогирани и пияни участници в катастрофи не се оказва медицинска помощ, да видите как бързо тероторията ще се изчисти от отпадъци!

25

Анонимен

преди 1 година

От радиация ли е починал човека?

24

А

преди 1 година

Спасителите да се въоражат с пушки със стоп патрони. Който влезе на червен флаг-стрелба.

23

Анонимен

преди 1 година

И Шварценегер да е, звучи смешно да си спасител на 70г. Освен това, човекът се е върнал от обяд, както каза негов колега , и веднага се е хвърлил да спасява. С пълен стомах!?

22

Анонимен

преди 1 година

Съжалявам за черния хумор, но... истанбулската конвенция ще му помогне на човека.