61

Анонимен

преди 1 година

Prekrasen zowek besche! Bog da go prosti. Svetla pamet na duschata mu!

60

До 60 Анонимен

преди 1 година

*** и спаси един, не два живота и после *** от сърдечен удар, не няма да те изкарваме герой, защото си муха, червей, пружек - по рождение. Ти и от Господ ли респект нямяш? Гори в ада, изчадие, долно. Човекът е опитал и успял да спаси два живота, а това, че си е отишъл от този свят не е твоя тема за коментар - ти явно си ***.

59

Анонимен

преди 1 година

69 годишен? Няма ли изисквания за тази работа?

58

До обективен 55

преди 1 година

Умишлено пиша обективен с малка буква. Как разбра, че било инфаркт? Това може да го каже само лекар, ако си такъв и си се клел с Хипократова клетва - защо пишеш като "обективен"? Къде да търсим твоята обективност?

57

Курнелна

преди 1 година

Който помага на укропитеци-това заслужава!!

56

Анонимен

преди 1 година

Човекът е умрял от сърдечен удар. Престанете да го изкарвате герой...

55

Анонимен

преди 1 година

е понеже са украинки трябва да им простиме ли и за тях всичко може нали

54

Ами

преди 1 година

Горкият човек, внесто да си гледа старините, бабата, децата, внуците, той в пека спасява кухи ***. Ох, тази мащеха-държава разказа играта на пенсионерите. Западнярите обикалят света на старини, а нашите работят тежка физическа работа. Голям мъж е бил! Качествен човек!А тези двете с този акъл ще снесат поредното посредствено ...Няма справедливост на този свят!

53

Маргарита

преди 1 година

Бог да го прости!

52

Обективен

преди 1 година

На БТВ пише,че тия туристки са вадени 4 пъти от водата същия ден. Май е трябвало да ги остави спасителя,след като са искали да се самоубиват. Все-пак човека е починал от инфаркт,паднал е във водата но не удавяне е причина за смъртта му.

51

Анонимен

преди 1 година

БОГ да прости горкия ЧОВЕК,който е пожертвал собствения си живот,спасявайки други! А някои от коментарите нагледно показвзт колко душевно пропаднали хора живеят между нас!!! Засрамете се!!!

50

Popa ot razgrad

преди 1 година

69 годишен спасител????

49

Анонимен

преди 1 година

Съвет за догодина:Спирате да се карате с туристите и да ги вадите от водата. Вместо 60 човека - слагате 20, но с добри бинокли. И 10 джета на равномерно отстояние по целия плаж. Така няма да оставяте лошо впечатление с вечните си препирни с туристите и спасяемостта ви ще бъде 100%. Ай чал!

48

яя

преди 1 година

До русофилите лъжат руснаците не идват на море тук тази година....

47

aaaa

преди 1 година

До ЗАЩОне e бил пенсиониран на 45 г. полицай, взел 20 заплати и имащ 40 дни отпуска в годината..

46

Анонимен

преди 1 година

Драмата с българските спасители продължава. Цяло лято свиркат и се карат с почиващите. Не може човек да изкара едно моренце на спокойствие от тях. Сега и този...Махайте ги тия спасители, за нищо не стават! И без тях ще е същото.

45

ДЕЗИНФОРМАЦИЯ

преди 1 година

Давещи се "туристки", а? Защо не напишете, че не са били българки. Нещо повече - защо не напишете, че са УКРАИНКИ, които им е правено забележка 4 пъти да излязат от водата преди да се наложи да ги изваждат за да им спасят жалките животи. Нещо богопомазани ли са свещенните ви украинци, че им криете националността, когато стават дефакто причината за смъртта на български спасител? Гнусни продажни медии, повръща ми се от вас.

44

Анонимен

преди 1 година

Четири пъти влизат във водата и ги вадят... и накрая човекът се удавя! Трябва да има полиция и на плажа, както по пистите! Хвърляш фасове, вдигаш шум, тормозиш другите, не изпълняваш нареждания на спасителя- веднага глоба, която започва от 150 евро! Няма как инак да се дисциплинира това население!

43

дедо Ташунко

преди 1 година

Госпожо Славова, моля пишете името на човека. Имената на убийците в Канада ги знаем вече, но името на този герой не знаем. Такава е днешната журналистика. Ако има справедливост, този човек трябва да бъде награден посмъртно с най-висока държавна награда лично от Радев, а на близките трябва да се изплати голямо обезщетение. Могъл е още да бъде полезен на семейството си този достоен човек! Светла му памет!

42

OMG_Lucker

преди 1 година

Един смел и отговорен мъж. Да почива в мир.Двете безотговорни патки да си преосмислят постъпките в бъдеще.