202

Анонимен

преди 1 година

Този човек е местен, той не е и не може да бъде агресор. Срещу него е извършен терористичен акт от Терористи. Това е подло убийство на цивилен човек, който дори не е имал охрана. Убийство по политически причини. Това е чиста проба Държавен Тероризъм. Политическо отмъщение. Убийство !

201

Укронацист

преди 1 година

Бий фашистите с всички възможни средства.

200

Ха такъв

преди 1 година

Хаирлия да е! Очакват ви още добри новини от този сорт. Всеки агресор трябва да си получи заслуженото. Те трепят и е логично да ги трепят и тях. По време на война не може и дума да става за тероризъм. Рашистите са реалните терористи в Украйна.

199

Анонимен

преди 1 година

С тероризъм до победа, последователите на Зеленски така си представят бъдещето май.

198

Анонимен

преди 1 година

До Ами,да...Агресора- Кой е агресора бе Ами,да както си се кръстил. Ами че атентатора е терорист изпратен и подкрепян от терористична страна. Атентатора е агресора.

197

Анонимен

преди 1 година

Въпроса е кой е агресора. За местното население агресора са чуждите наемници които ги убиват от Майдана до сега. Стана вече от доста години агресията срещу населението. То не може да бъде гонено от своята собствена земя. Атентатора също е агресор. Убил е умишлено човек !!!

196

toti

преди 1 година

Никой жив Руснак,няма да оставят да управлява в Украйна и е време Русия да си прибере ,,сергиите'' и се изнесе час по скоро от Украинска територия,ако ще си оставят само костите там !!!Всичко ще разбере и последния Руснак БЕШЕ ЕДНА АВАНТЮРА НА ЕДИН БОЛЕН МОЗЪК /който никой няма да помни /!!

195

Ами,да....

преди 1 година

АГРЕСОРА-ТРЯБВА ДА БЪДЕ УБИВАН !!!КАКВО НЕ РАЗБИРАТЕ....???ТАКА Е НА ВОЙНА!!!!!

194

Анонимен

преди 1 година

До долния относно протестите такива протести има и тук. Ние протестираме срещу фалшивите лайкове и фалшивите новини за фалшиви протести. Първо трябва да искаш свобода за България тогава ще говорим за САЩ и проксито.

193

Анонимен

преди 1 година

Докато не бъдат спрени фалшивите лайкове и дислайкове значи че сме във война и едно от оръжията е лъжата а след нея идва манипулацията, което е целта на войната.

192

Анонимен

преди 1 година

До долния, че тя България е нападната в момента от вас. Вашето нападение е по варварско от военно, освен това вас явно ви лансират и позиционират с лъжливи способи и комерсиални методи.

191

преди 1 година

хайде сега и останалите нашественици да го последват

190

до 217 и путинки

преди 1 година

Според Вас,нахлуването в чужда държава е оправдано , а защитата с всякакви средства е тероризъм? т.е. ако чужда държава нападне България, ние трябва само да гледаме и да се наведем, може би?

189

Анонимен

преди 1 година

Няма как извършилите покушението да бъдат наречени "украински саботьори". Те са украински терористи и киевският режим реализира държавен тероризъм.

188

Анонимен

преди 1 година

САЩ са пред фалит, а долара по-скъп от еврото. Айде обяснете *** как става така ?Всеки ден чета как САЩ фалира, пред гражданска война били и тем подобни небивалици.Войната е във вашия заден двор ч.игуни, не в САЩ !А рашката я пишете бегала, до пролетта няма да има какво да ядат.

187

Анонимен

преди 1 година

Напълно нормална съдба.С напредване на времето все повече окупатори ще губят живота си по този начин.И все по-малко ще имат желание да ги назначават на подобни постове.Украинците никога няма да приемат руско робство.

186

анонимен

преди 1 година

няма ли пак " руски партизани " да поемат вината за атентата, защото си прилича с този на Дугина.

185

Понеделник започва

преди 1 година

с хубава новина.

184

Анонимен

преди 1 година

Откакто съм роден, САЩ са пред разпад и пред фалит. Обаче нещо няма руснаци в САЩ да са тръгнали да се прибират в русия. Даже напротив. Ако в САЩ имаше безвизов режим за русняци, в русия щяха да са останали само чукчите и белите мечки.

183

Анонимен

преди 1 година

Американците са пред гражданска война заради укрите.Въпрос на време е да се осъзнаят и да спрат да дават.