61

Анонимен

преди 1 година

Върнах се в България това лято и цените на храната в магазините ме разбиха! По високи са от Германия, въпреки че и в Германия ги увеличиха доста..

60

Анонимен

преди 1 година

Ама българи, защо са вистатистики за да знаете как живеете? Вие сметки не пращате ли? Не пазарувате ри храна?? Ако да значи знаете как стоят нещата!

59

До 999

преди 1 година

Толяма частот ЕС не подкрепят! Живея в Германия, тук има протести. Вчера мидойде и сметка за газ с евеличение 100%!!

58

До 999

преди 1 година

Е така както тека манипулират коментари и лайкове, така и ЕС монипурира статистики! Нама нищо общо с реалноста! Нея я виждаме на протестите..

57

Анонимен

преди 1 година

До 999, европейците са наясно, че всички тези проблеми произтичат от проруската политика на бившата германска канцлерка Изперкел и патоците и. Европейците също така са наясно, че инфлацията е породена главно от Русия заради шантажите и с полезни изкопаеми, но този проблем също се корени в управлението на Изперкел. Много българи го осъзнаваме, но за съжаление, останалата част българи не са европейци, а комплексирани неполезни иддддиоти гледащи все на Изток щото нищо не разбират от Запада. И точка

56

999

преди 1 година

Не разбирам как населението в ЕС подкрепя политиките за зеления преход,за военната помощ за Украина и доверие към падащият курс на еврото спрямо американския долар ,като едновременно с това е загрижено за икономическото положение в ЕС,което е следствие от същите тези подкрепени политики...

55

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 66, истината е, че Русия е допотопна колония на Китай, но това си го знаеме. Няма нужда от ***!

54

Анонимен

преди 1 година

Администраторче и да триеш коментарии да лъжеш и да мажеш, истината излиза винаги на яве! Тя е по силна от лъжата!

53

Истината

преди 1 година

Мощните икономически системи на САЩ, ЕС, Великобритания, Австралия, Канада, Китай, Япония и Южна Корея са толкова силни, че Русия горката се гърчи под натиска им. Русия не може да произведе нищо защото не е икономически изгодно заради липсата на технологии и качествена работна сила. Нищо не и остана на милата Русия освен да продава газ, петрол и оръжия, края се вижда.

52

Анонимен

преди 1 година

Статистиката на ЕС е манипулирана разбира се..знаят, че протестите започнаха, а даже още не е свършило лятото..

51

Анонимен

преди 1 година

До ПРОЧЕТЕТЕ, кой ше ти чете такива изпърдяни простотиии беееееееее!

50

Анонимен

преди 1 година

До администраторите на сайта, манипулиранито на коментари нарушава правилата на днес.бг и законите за дигитални медии! Ако не го блокирате, значи сти съучастни в нарешенията!!

49

ПРОЧЕТЕТЕ

преди 1 година

СЛАВА СЕВРЮКОВА И ВИЖТЕКАКВО ЧАКА ЕС. ТОВА Е ЛИБЕРАЛЕН ТРОЦКИЗЪМ. НА 08.11. И В САЩ ЩЕ ГО РАЗКАРАТ И НАШИТЕ ЩЕ СЕ ПРЕБОЯДИСАТ.

48

Анонимен

преди 1 година

Проучването добре са го направили сега, но истинският тест ще е през зимата. До сега беше топло, всички на почивка, все още не са започнали режимите и ограниченията. На пролет ще броим оцелелите политици, ако има такива!

47

Анонимен

преди 1 година

Мнозинството от хора в Унгария, Чехия, Полша искат референдум за излизане от ЕС и НАТО и неутралитет даже онзи ден иамше протести в Германия и на протестиращите носеха транспарат на който пише че и те искат да напуснат ЕС Дайчехит

46

До 54

преди 1 година

Споко, нарича се сарказъм!

45

Анонимен

преди 1 година

Абе ЕС върнахте ни в коменизма! Режими на ток, рации и недостиг на газ, лъжи и цензура в медиите, остават опашки за хляб и се връщат 80те!!

44

Анонимен

преди 1 година

До 47 АнонименНе българите а една малка група от софииски наркозависими джендари го иска

43

Анонимен

преди 1 година

Ква е тая глупост не гледате ли какво става в Чехия 70 хиляди бяха срущу крадливия и смачкан ЕС и НАТО протести имаше и в Германия

42

Анонимен

преди 1 година

Все едно чета весник от последните дни на комунизма