55

Анонимен

преди 1 година

Това е нещо като полубременна жена.Сигурно е измислено от Тошко.

54

Петя

преди 1 година

Я се уточнете с "дългия и късия" какво искате,,,,,,цял или полу!!!

53

Реалист

преди 1 година

Идеята е полумалоумна! Радев-Мадуро ги бяха изтипосани на първо място,а те не пожелаха да управляват! Сега искат Радев да посочвал, пък другите да "одобрявали"! Но те самите те самите не можело да се посочват и избират, трябвало друг да ги посочва? Тия съвсем икрейзиха! Властта не е за всеки!

52

Lina

преди 1 година

Горката, пропи се и тя - с тия торбички под очите. То в инт останаха само тя, късия, дългия и каръмански бей. Себе си не могат да залъжат, хората опитват. Само после с какво ще се занимават? Хубаво беше 10000 лв заплата, а след - пак ще носи папките на данчо ментата, а тоши ще драска глупости за 1000 лв, които никой няма да гледа. Спазари ги славуцата, прибра парите, от вида му е ясно, че ще му стигнат, а те - си продадоха имената на ишлеме на доган и шишана

51

Анонимен

преди 1 година

За нищо вече нямате право да говорите...сгромолясването и неадекватността Ви е огромна....

50

Пич

преди 1 година

Ееее, в ИТН нещата винаги са полу и шизофренични.

49

Анонимен

преди 1 година

Стига го хвалите тоя суверен. ИТН много добре знаят колко е мъдър суверена, след като избра тях. Много силно е надценявана мъдростта на суверена в България

48

Анонимен

преди 1 година

Митеваааа, Митева. Направи най голямата грешка в живота си. Не мина към отцепниците от твоята партия и остана при мумията. Парламента ще го гледаш само отвънка вече.

47

войнстваща посредств

преди 1 година

Слави Трифонов е едно надуто недоразумение, другото име, на което е войнстваща посредственост. Даването на ефир на такъв тип личности е позор за България и пагубно за възпитанието на младежите у нас.

46

Анонимен

преди 1 година

*** и избора който имаме на следващите избори.. Гейове, мутри или чалгари.

45

Анонимен

преди 1 година

Има една истина. Хората свикнаха с ЕС, свикнаха с парламентаризма, работят си, хейтят телевизора, но промени не чакайте. Копейкин и Славчо бълнуват разни радикални промени, което навява спомени за 89 и последвалото безвремие до 2000г. Нали се сещате какво ви говоря?

44

перко

преди 1 година

По скоро *** ни напрвихте с вашите фантасмагоии!

43

Анонимен

преди 1 година

Оф и тая се чуди как да оправдава и да се оправи с такива ***.. в началото я харесвах ама се подаде на простотията и свали нивото си, стана истерична и безчувствена. Трябваше да си първата, която да излезе от тая проста партия Иве!

42

д

преди 1 година

тошко *** и слави кухото ще ни учат на демокрация :)))))

41

Анонимен

преди 1 година

Най-добре да забранят референдумите в България. Ние сме нерационален народ с мазохистични наклонности. Дори десните избиратели припознаха Радев , 4 дни след като каза че Крим е руски. После се правят на изненадани.

40

BG

преди 1 година

Митева, големи глупостите!

39

?

преди 1 година

Прецакаха 3 правителстваПарламента падна заради връзките на Слави с Мафията а сега искат и Президент да избираме да ни управлява Слави?

38

до 41

преди 1 година

Нали, аз даже не мога да разбера как е възможно, хем никаква работа полезна да не свърши, хем ни изхарчи парите, хем прецака истинските партии на промяната, а сега като губи, иска и играта да смени....като цяло...ПЪЛЕН ЛУЗЪР

37

Анонимен

преди 1 година

Итн са за лудницата

36

Шапка ти свалям

преди 1 година

Слави е голем бе. Дори и мъртвопиян не съм се излагал като него, това момче има дарба.