14

Xaxa

преди 1 година

Америка за България пак са подхвърлили някое кокалче на това същество от "Изcеpи се ние идваме" да вдига джабала за изборите.

13

...

преди 1 година

То да е само в София така! В Пловдив е същото! При това от десетки години насам! Спомням си преди 12г. Наледствен апартамен в който от 7г никой не живее! И всеки месец от отоплителния сезон плащаме по над 110лв на месец! И остави това но накрая ми дойде 382.20лв изравнителна сметка! Т.е. имам да додам! И писах молби и викам то радиатори няма в тоз апартамент топлата вода е спряна! имам и пломба! Как така съм изразходвал по 10кубика топла вода!? И познайте! *** И спрях да плащам! да ги ...

12

BG СМЕШКИ

преди 1 година

Мая лъжела че Топфликация надписват сметките с 200-300 % ...от години е така . м ДА

11

1-н

преди 1 година

Бърз фалит за тези нагли крадци

10

Една жена

преди 1 година

Не разбирам какво правят тия,при първата изравнителна сметка имаха да ми връщат 94 лв.При втората аз имам да им давам 159 лв.

9

Аноним

преди 1 година

ТАЯ МАЯ СА НЕСПРЯ ДА ЛЪЖЕ НА МЕН СОФИЯ ДАЖЕ ИМА ДА МИ ВРЪЩА МАЯ ГОООЛЕМИИИ ЛЪЖИ БЕ НАПРАВО ПОТРЕС

8

Анонимен

преди 1 година

Какво е това ''Термокомплект''??? Да не е отчетна фирма посредник?Аз съм на отчет директно към Топлофикация София без посредник.Изравнителните сметки излязоха още юли дори бяха залепили бележка на входа кои дни ще бъдат пуснати в пощенските кутии.Миналия отоплителен сезон имах да давам малка сума.Този ми връщат надвзето и вече втори месец не плащам сметки защото те си ги приспадат от надвзетото.Манолова намерила някой нередовен платец и вдига предизборна пушилка.

7

факт

преди 1 година

мая общата се чуди как да намери внимание и подкрепа на изборите . нали беше обудсгърл , какво направи тогава по въпроса с парното ? ами НИЩО .

6

Анонимен

преди 1 година

Предизборен ПР, я се скрийте някъде.

5

фалитът неизбежен

преди 1 година

фалитът на топлофЕкация е неизбежен. Тежко ще е за болници, училища, държавни институции тн. За съжаление друг изход няма с тези дългове... Съответно и ел. мрежата няма да издържи, когато хората започнат да търсят алтернатива за отопление. Дали тази година, дали другата, държавата ни ще се изправи през жестока енергийна криза. Никой няма да бъде пощаден. Дори богатите, освен ако нямат 5-10 кубика дърва запас.

4

Анонимен

преди 1 година

"Гласувайте''за Мая Костинбродска тя ще направи парното без пари.

3

Анонимен

преди 1 година

В Пловдив отчитат всеки месец и накрая на сезона изравнителните сметки са само няколко лева ... в София все проблеми с Топлофикация, надписва сметки и после не си плаща газа ... всеки ден трябва да са на проверки в Топлофикация София и да не им позволяват злоупотреби със събраните пари.

2

Иван

преди 1 година

И тука се ръси мозък и експертиза, разбира се в кавички. Каквато и да е, Топлофикация София и останалите в държавата, работят по европейски принципи. Начинът на определяне и заплащане на сметките, какъвто в София, такъв и в Париж или Копенхаген. Харесва ни или не тава е положението и по-справедливо не е измислено!

1

БАНко

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ ОТНОВО ЩЕ ПЛАТИ ЗА ОТОПЛЕНИЕТО НА СОФИЯНЦИ !!!