29

някой

преди 1 година

Те 2/3 от българите влизат за по няколко часа до Одрин, най-много с по една нощувка.

28

Tюркюджю Мюнхен

преди 1 година

да , ама ходите в Тюркието, мама ви мрасна европейскъ, убиват *** от работа в Мюнхен за 3 000 евро, в Турция може да вземат хората по 250 но не е толкова работата

27

Тюркиемспор Берлин

преди 1 година

всяка година аз и семейството ми вкарваме по 40 000 евро от германия в Тюркие, и ква файда , Ердоган краде, турците и българите са най-големите крадци, Ердоган има същата частна лаборатория на границата като Тиквата и ДПС, другия зет на Ердоган прави байрактарите, всичко е схема и измама, подчинил е всичко мустакатия диктатор.

26

del piero

преди 1 година

много бг турци реват ниски били пенсиите в Турция, по-ниски от Бг, години наред ви говоря че за капиталистическа държава Турция можеше да е развита държава, като Гърция, Португалия, Испания, Италия, германия и целия стар евросъюз, но се краде, не се управлява правилно и няма как с по-ниски доходи от българските да си развита държава

25

Анонимен

преди 1 година

ами много просто, турчинът няма и не иска да има добър стандарт, примерно вуйчо ми в Истанбул 1987 емигрира след смяната на имената - ожени се 3 деца има, никога не е имал кола, веднъж е ходил на почивка в Турция за 35 години, отделно живее скромно не пие, не пуши, но такъв живот не ми харесва на мен, но това е масово животът на турците там, сега се пенсионирал 200 долара пенсия в Истанбул, това е кучешки живот за мен, вика оправяме се, ама все няма пари, продадоха имота в Кърджали с майка

24

Анонимен

преди 1 година

и как като имат по 40 милиона туристи на година турците, минималната им пенсия е 120 долара, минимална заплата 300 долара, средна заплата около 500 долара , в Бг средната вече е около 900 долара. Освен това гастербайтери (над 40 милиона ) вкарват стотици милиарди всяка година, а пък стандартът албански и по-зле от българския, как става това не знам.

23

Анонимен

преди 1 година

колкото и да хвалите Турция DNES.BG, когато Мейуедър, Роналдо, Джордж Буш, Федерер, Бионсе , Джай Зи отидат на почивка в Турция тогава ще ги призная, ама мте си ходят в Гърция . Гърция има топ клас курорти - Миконос, Санторини, Митилини, Крит, Лефкада, Закинтос, Турция и България нямат и няма да имат, за съжаление.

22

От Вселената

преди 1 година

Само като погледна снимката горе - като реклама за туризъм в "ПУЙКИЯ - ТЮРКИЯ", направо ми се повръща.... Кракът ми няма да стъпи.... Та то толкова много Пуйки - Тюрки за отглеждане на едно място... Баба ми чиста Българка отглеждаше Птиците, Кокошките, Пуйките-Тюрките, Гъските, Патиците, Юрдечките на свобода тичащи в огромния просторен двор. И им викаше Пъррррр и те идваха и ги хранеше за без пари. Тука - горе на снимката да виждате Бягащи Туристически Пуйки и някой да ги храни за без пари?

21

От бореца

преди 1 година

Не може да се сравняваме с нашите южни съседи ! Гърчавите и туруците са специално селектирани общности от слуги - ***, потомствени ******* ! Оформяни за удобство от помюсюлманчените си роднини в продължение на стотици години ! Класика - прислугата не се усмихва на теб ,а на парите ти .!.

20

Анонимен

преди 1 година

Тези 'дето се занимават с туризъм у нас' са същите кравари като тези дето се занимават с парламентаризъм. Идват от едни и същи села, съседи са били и си 'помагат' по съседски, както са си свикнали на село. Затова всичко ни е с главата надолу. Да уредим нашите, да прецакаме другите, да се обогатим бързо, да покажем колко сме хитри и как за нас няма правила. Това е върховното постижение. Затова и нашенския чобанин хотелиер строи блокове, той на село не е виждал дори 4етажни постройки.

19

Чоко

преди 1 година

Изкарах две седмици в Турция през юли. Десет дни в Ичмелер до Мармарис и пет дни в Измир. Знаете ли че вечеря за четирима, включваща предястие, основно и десерт гарнирани с напитки струва точно 75 лева. Знаете ли, че на променадата в Измир най-скъпата храна е лаврак, който струва точно 9,50 лева. Знаете ли , че бензина е 2,25 лева.Като сложим и удивителната любезност и туристически усет на турците не виждам как ще отида на Черно море в българската му част.

18

Анонимен

преди 1 година

Това лято за първи път през живота си изкарах около два месеца и половина в Албания, Турция и най вече Гърция. Ползвах платформи за нощувки, където ти излиза около 10-15 евро спането, къмпинги и пакети. Обяснявам, че не съм милионер, а всъщност платих горе долу това, което щях да дам у нас за ток, климатици ако бях стоял в България. И предни години съм ходил в чужбина, но е било екзотика. Сега обаче така свикнах с чиста и топла вода, с усмихнати хора, спокойствие, че буквално се гнуся от тук.

17

От Вселената

преди 1 година

До 24 Русия ... Ми то между Руснаците и Османците няма разлика! Разликата е единствено в религията едната е Комун религия, другата Мазлам религия. Но и двете се стремят да ядат за без пари от отглежданите от нашите баби Пуйки - Тюрки, Русопатки, Кокошки, Юрдечки и да им крадат яйцата! Само като погледнете в черното море не е останала нито една плаваща българска лодка да продава по света Български Яйца!

16

От Вселената

преди 1 година

до 22 Анонимен... Ха, Ха, Ха,....Ще падна от смях.... Мислиш че всички ще ти повярват, че освен Пуйки - Тюрки, Кокошки, Патици, Юрдечки нашите Баби са отглеждали и така наречени от теб "ИНФАНТИЛИЗМИ"?

15

Анонимен

преди 1 година

В Турция и Гърция не ходят туристи заради 'по-добрата кампания ', а заради по-добрите дадености, обслужване или цени, по-дълъг сезон, чиста вода, истинска храна. Второ, у нас от калинки няма Бостина кой да направи сериозна кампания, а и да направи, тя ще е лъжлива и няма да има нищо общо с действителността. Забравете за морски туризъм у нас и че въобще може да се сравняваме дори с Албания или черна гора.

14

От Вселената

преди 1 година

Това че Пуйката - Ататюрк отгледана в Солун от нашите Славни Пра Дядовци и Пра Баби смени името на Османската Империя на Тюркия - Пуйкия, не означава, че в съвременната така наречена от Тюркия - Пуйкия измислена от Пуйката - Ататюрк отгледана от нашите деди има Пуйки - Турци снасящи яйца. Там има Османци. Не знам защо ние българите сме толкова гладни да ходиме там да търсиме в старата Османска Империя Пуешки-Турски Яйца за готвене на Пуешка супа?

13

От Вселената

преди 1 година

Като погледнеш през зреницата на окото си всичко се изяснява. Нямало е Тюркско - Пуешко робство по Българските земи, понеже нашите баби отглеждаха Пуйки - Тюрки за ядене заедно с Кокошките и Патиците по дворовете, а е имало Османско Робство. Затова по историческите учебници трябва да се промени Пуешкото - Тюркското Робство с Османско Робство... понеже не сме виждали нашите баби и дядовци да са отглеждали заедно с Пуйките - Тюрките, Кокошки, Патиците, Юрдечките иии Османци за снасяне на яйца!

12

От Вселената

преди 1 година

Думата TURKEY от английски на български означава ПУЙКИ! Пуйките идват в България след откриването на Америка и ние българите започваме да ги отглеждаме с кокошките, гъските, патиците. Това означава, че това що учим от учебниците по история за Тюркското - Пуйчиното робство не е вярно, понеже нашите баби отглеждаха Пуйки - Тюрки по дворовете. Така както не е имало Кокоше робство, Патешко робство, Юрдеческо робство, така не е имало и Пуешко - Тюркско робство, понеже ние сме ги отглеждали за ядене!

11

От Вселената

преди 1 година

Думата TURKEY от английски на български означава ПУЙКИ! Пуйките идват в България след откриването на Америка и ние българите започваме да ги отглеждаме задно с кокошките, гъските, патиците. В момента по магазините в българия не мога да намеря туски - пуешки яйца, понеже през 1944г дойдоа РусКомунГъските и отнеха земите на баба ми да отглежда в двора си тюрки-пуйки и сега останаха по магазините само кокоши яйца. Та и затова много българи ходят в Тюркия да си купуват Тюркски - Пуешки яйца за ядене

10

Анонимен

преди 1 година

Българските туристи ходят да отмарат на плажовете в Одрин.