558

ЗНАЕМЕ ДВЕ

преди 1 година

Израел има задължителна казарма за ЖЕНИ и ШЕФКИ във МОСАД...........Женски терористични ислямско джихадистки сайтове и прочие на Ал Кайда и Ислямска държава също има...........Посланието е Запада,САЩ и сие да го таковат с уста и дирник на мюсюлманите да не им изпратят вече обучените във терористични кървища мюсюлмански жени джихадистки и Афганистан падна...............Идииотзападнячкте са до Идииотзападняците и същия СРАМ е от Русия до Западна Европа

557

Анонимен

преди 1 година

Нищо чудно и КГБ да са я взривили. Хем гуруто *** ра6изма е жив, хем е назлобен, хем Кремъл може да обвинява когото си искат. Както и да го погледнем, от този атентат най-много печели кремлин.

556

Анонимен

преди 1 година

вижте не обръщаите внимание на д е би ли те тук и платените ленки които коментират биомусери са това смрад , както и да се аргументирате те са получили пари за своя аргумент

555

Анонимен

преди 1 година

До АнонименФантазиите ти не ни интересуват

554

Анонимен

преди 1 година

До Долу терора, ще заиграе паламарката по дъртото ти русофилскоДупи пляк пляк пляк ей това ще е играта!

553

Долу терора

преди 1 година

Някви мутри са взели пари за това аматьорско взривяване в стил мутро-мафиотска поръчка с часовник. Новите взривове са с дистанционно.Жалко за момичето каквото и да е.Не вярвам да е украинска поръчка по-скоро някой руски украинец е платил и решил самосиндикално.Но не е изключено и да е мероприятие като взривовете в блоковете едно време.Играта загрубя работата става малко талибанскистил.Бомби ,мръсни, бомби -терор да сядат да подписват,че ще заиграе атома или био-химията ...

552

Анонимен

преди 1 година

Муахаххахах пушила в колата муахахаххахаахах а някой на Кримския мост пуши ли муаххахахахахахах всичко наред ли е там на моста?!

551

Анонимен

преди 1 година

Сигурно е пушила в колата

550

Анонимен

преди 1 година

Дугин е поръчан от Кремлин, а това е предупреждение към Пуzzин! Господаря в Кремлин вече не е Пуzzин и ще има още много подобни фоерверки муаахахахаххааххах!

549

Анонимен

преди 1 година

Според данните Дугин в последния момент се качил в друга кола. Значи е бил наясно, че от Кремлин са го поръчали, но не е предпазил дъщеря си! Комунизъм дами и господа, комунистите се изродиха в най-обикновени мафиоти и убийци на най-близките си хора! Иначе щерката си е чист наркоман, то е видно с просто око!

548

Убивай,убивай,убивай

преди 1 година

Така зовеше този изверг . Е, това го настигнат. А относно това кой го е направил и каква ще е реакцията на Путин..,,.рано или късно ,този психичното болен човек ще употреби ядрено оръжие. Тогава предлагам всички негови поддръжниците , копейковци и четирихилядници да се изпратят незабавно в мястото на поражението от ядрен взрив.

547

Анонимен

преди 1 година

До Уби си детето --- и защо си мислиш, че на Велика Русия й трябва причина да смаже крайна?! тя вече е започнала процедурата!!!

546

Другини

преди 1 година

Да не са без охрана? Пълни измишльотини...

545

Анонимен

преди 1 година

сега вече клоуна настъпа лъва по опашката..

544

Отпуснали са се

преди 1 година

Руснаците. Западните урковци са подли душички, намерили са ги и в Москва. А урковец си е жив македонец, точно толкова е луд и мрази произхода си.

543

До дедектив

преди 1 година

Абсолютно съм съгласен! Инсценировка отвсякъде! Не съм сигурен за причината и целите, но е наивно да мислим, че Дугин случайно не се е качил! Значи няма и да жертва дъщеря си!

542

Плъхове

преди 1 година

В Киеве отрицают причастность к подрыву автомобиля с Дугиной.

541

Вътрешно

преди 1 година

Друг път.

540

активно мероприятие

преди 1 година

Фактът, че най-близките на тоя "философ" - Симонян и Соловьов по сигнал за секунди скочиха да обвиняват Украйна и Запада за атентата, трябва да ви говори много. Това си е вътрешно мероприятие, защото се разсъхна пропагандата. Въпросът е дали ще проработи изобщо - дали има достатъчно, които ще се вържат, че някой си няма друга работа, а ще се бъхти до Москва, за да гръмне един психясал дядка, че и да "обърка" колата с тази на дъщеря му.

539

До 571

преди 1 година

Бял ден да не видиш.