18

Гъдю Съчманлиев

преди 1 година

Турция ще бъде търпяна до време от Русия,ако продължава да си вре носа където не трябва ,може да отнесе атома.

17

HAHHA

преди 1 година

Много ме кефи, че 16 има минуси, заради истината ...

16

Анонимен

преди 1 година

Ооо уааа! 20 на месец! Голям производствен капацитет! Перки от алибаба,процесор на 20 години, 1001 лиценза от приятели и това е...

15

СТОП Война

преди 1 година

За първи път получихме данни з апредателство на подставени на власт в Москва през 1974.. ПРистигна информация че предатели готвят прецакване на новите съюзници на МОсква вкл ГДР,Чехословакия,Полша,..както и ограбваните чрез санкции БЪлгария,Румъния. Унгария .. През 1985 - 6 година силно напрежение имаше у съветски експерти заради получавани предупреждения че подставени на власт в Москва готвят мръсни експерименти вкл срещу СССР

14

Анонимен

преди 1 година

". Византия всъщност никога не е загивала. Византия днес - това е Турция. " - Все едно да се настаня в твойта кущичка, после да я срина, да си вдигна моя и да се преструвам, че съм теб ... Аре стиа толкос!

13

Анонимен

преди 1 година

И защо сме в ЕС? Опитай се да си в ЕС и да оравиш и придаваш свободно техника! Не мооооооже! Били роботи убийци... Амамза турция може.

12

Анонимен

преди 1 година

Последните два месеца няма помен от байрактари на фронтовата линия - много ги свалят затова ги държали на склад...

11

от ЮАР

преди 1 година

В заключение може да се каже, че Турция изпълнява естествените си функции на приемник и продължител на Османската и на Византийската империи. Византия всъщност никога не е загивала. Византия днес - това е Турция. Имат Проливите и както се видя - спряха всякакъв военен трафик през тях. Руският Черноморски Флот няма шансове за попълнения и ще бъде бавно и сигурно унищожен. Ердоган постави съвсем ясно задачата - Турция да стане ядрена и космическа сила. От Запад нямаше ни гък ни мък. Адмирации!

10

от ЮАР

преди 1 година

Изглежда също, че сделката за отмяна на вето-то на Турция за Швеция и Финландия включва една поръчка от 40 броя Ф-16, Блок70 и някои други придобивки, но те разработват изстребител 5-то поколение. Двигателите изглежда ще са Ролс-Ройс с пълен лиценз за производство и трансфер на технология. С Европа може да се дърлят, с Русия и самолет им свалиха, но с Британия имат специални отношения и получават пълна подкрепа от там. Имат брилиантна външна политика и дипломация, деблокираха зърно от Укр и Рус.

9

от ЮАР

преди 1 година

В Турция вече имат на въоръжение техен си основен боен танк Алтай - на база комбинация от Тигър и Ю. Корейски танк, собствено стрелково въоръжение включително тежки гаубици. Една камара ракетни системи и пр. Вече имат 4 сондажни кораба, като последният - Абдулхамит Хан е едва пети в света от този клас - 12000 метра сондажна дълбочина. Това е нация в голям подем по всички направления. Нация с над 30 милиардера, номер едно авиолинии в света, от регионална, се превръщат в световна сила.

8

от ЮАР

преди 1 година

Следващият модел, чийто прототип е почти готов е свръхзвуков безпилотен изстребител. Очаква се да лети догодина. Догодина би трябвало да им е готов първият авионосец, разбира се, не е с големината на Американските, но него освен STOL самолети ще има базирани дронове. Изцяло тяхна разработка и производство. Турция пуска по едн нова подводница на вода всяка година, имат вече малки флотилии от крайбрежни корабчета-дронове без екипаж, разработват подводни дронове.

7

от ЮАР

преди 1 година

Новият модел Байрактар е вече приет на въоръжение в Турция, два турбовинтови мотора, размах над 20 метра, скорост над 200 възела, височина над 37 000 фута и полезен боен товар от тон и половина ракети и бомби с прецизно насочване и лазерна наводка (10 пъти полезния товар на ТВ-2). Байрактар ТВ-2 има над 25 страни с поръчки за него вкл. от НАТО! Това е АК-47 на дроновете. Разбиха Китайските дронове на Хафтар в Либия, съсипаха Арменците в Карабах, сума ти техника избомбиха в Сирия.

6

Алекс

преди 1 година

Изпържените руски танкове са добра реклама.

5

от ЮАР

преди 1 година

В цял свят се правят подобни по клас дронове, но Байрактар ТВ-2 е особено успешен. Защото Селчук Байрактар измисля и написва математическия модел и алгоритмите за неговата работа. Това е, което го прави изключителен. Селчук е завършил в Масачузетския Технологичен Институт (МИТ), който е в ТОП 5 на световните университети. Дронът е бавен - под 100 възела, но може да лети 26 часа и е много трудно забележим за радари. Височина на полет - 21 000 фута, супер софтуер, прицел от топ клас.

4

Анонимен

преди 1 година

Това на снимката, на байрактар брат мъки е ?

3

УМЕН

преди 1 година

Колко ли трябва да си rлyпав за да си купиш нещо турско???????

2

Анонимен

преди 1 година

Те тия Байрактари ги хвалиха отначало,такива били,онакива били,ама руснаците като почнаха да свалят спряха да ги хвалят и изведнъж млъкнаха...

1

Горкият Путин

преди 1 година

И от Украйна на Русия ли ще продава дронове? Нали Путин иска байрактари и той горкия