44

Анонимен

преди 1 година

Нас не ни обстрелват, но над главите ни на всеки 7-10 минути прелита реактивен самолет. Български ли са? Ние имаме ли годни реактивни самолети?

43

до Бил

преди 1 година

Явно не разбираш, какво означава *шантаж *.... Руснаците обстрелват централата в тази част, където няма опасност за реакторите и където нямат свои хора.... Така се ескалира напрежението от пoдлеца Путин и се шантажира Европа да склони Зеленски на преговори. Дори мaлoyмните го разбраха, но на русофилите трябва да се обяснява по 9 пъти.

42

Бил

преди 1 година

Гадните руснаци пак обстрелват собствената си войска, криеща се в централата заради едната пропаганда. Освен това искат да изключат АЕЦ-а от украинската мрежа и да го включат в руската. Т.е. разрушават нещо, което ще работи в близко бъдеще за тях.

41

Анонимен

преди 1 година

Бендеро-нацистите обстрелват Енергодар в близост до АЕЦ "Запорожие", но възможностите им от ден на ден намаляват. Въоръжените сили на ДНР разкъсаха укропската отбрана при Угледар и откриха пътя за настъпление по вектор запад - към Гуляй Поле и Запорожие. Добре си върши работата ликвидаторът на HiMARS - руският дрон "Ланцет". Годните HiMARS в Укропия са само 6 броя.

40

Русия - смях

преди 1 година

Досега се твърдеше, че Русия има втората най-силна армия в света. От 5 месеца се доказа, че Русия има втората най-силна армия в Украйна.

39

Анонимен

преди 1 година

И всички вие си мислите, че Русия ще се предаде на прага на победата? Украйна да гледа да не изгуби и това, което има.

38

Свой

преди 1 година

Предтъпният Украински режим трябва да бъде обявен за терористки.Тези кукли изпълняват нарежданията на Задокеанските си господари.Виждайки,че няма да успеят да удържат Руските сили, са готови да взривят атомната централа, за да унищожат с радиация територии, които никога повече няма да бъдат по контрола на Укрите( разбирай САЩ). А вие либералчета, дето им припявате , ще се спасите ли от радиацията?

37

Анонимен

преди 1 година

Не, на мене направо ми се къса сърцето! Особено ако бях руснак, ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААА!!!!

36

Анонимен

преди 1 година

До: номер 48 САМО ТАКА! БОЙ ПО НАЦИСТИТЕ НА ХЕР ХУТЛЕР КАТУП!

35

46 шопе за идиоти

преди 1 година

като теб идват....понял

34

Анонимен

преди 1 година

Хайде, преди малко са ударили и базата на Вагнер в Попасна. Утре ще четем новини. Дано и Прогожин да е дал фира! Маклоумниците са качили снимка с гпс данни да се хвалят колко са яки и по нея са ги треснали от камиона с химарсовете.

33

Свеъх доза

преди 1 година

Шмъркан да не са предозира някоя вечер , че американците ще гризнат дървото . Много са инвестирали в него.

32

Вуте

преди 1 година

Някои осмисля ли какво означава - източен фронт? От няколко дни американски части шарят из България. " Фронт" място където се водят военни действия. Мислете по- бързо че нямаме много време, евроатлантиците като Кирчо и Боко ни насадиха лошо.

31

Политика

преди 1 година

Бай Тошо всички едно време ги целуваше и араби , и руснаците и западните европейски лидери , с всички бяхме приятели...така ли не се намери един такъв лидер , да играем с всички като Ердоган. Ние по големи светци от папата ли станахме ?!

30

Вуте

преди 1 година

Няма такава " война" има операция за прочистване на американските и евронацисти. Жална им майка ако Русия вкара редовната армия, а пропагандата на " Българските" журналисти е жестока заливат ни с евронациска пропаганда. Хораааа! Мислете как ще гласувате на изборите за да не се окажем втора Украина. Искате България да стане " източен фронт" ли? Кога ще се осъзнаете когато почнат да валят снаряди ли? Американоевронацистите натам ни водят, огледайте се.

29

Търси се...

преди 1 година

Къде по дяволите се загуби Брендо , последно беше в Украйна с украйнски паспорт?! Да не е на фронтовста линия , да прекарва канала за кокайн за Зеленски )))

28

От сл бряг

преди 1 година

Украйнците са при нас на морето . Мъже жени деца . 80% избягват темата война , защото за всеки е ясно че това е гео-политическа война Украйна е просто сцена на събитието.

27

Анонимен

преди 1 година

Няма цивилни украинци беее, как не разбрахте, всички са мобилизирани, а тези които не са са призовани лично от КЛОУНА ЗЕЛЕНСКИ да се вдигар на опълчение. Коршум за всичко дето мърда там

26

Абв

преди 1 година

Войната е ясна как ще свърши Дядо Байдън ще се срещне с Путин в един момент като и двете страни са в изгодна позиция , Русия спечелила повече територия , Америка направила малко парички , бъдещи проекти и т.н. Ще я разрешат тая Украйна като диня и ще я изядат . А украйнците ще си бъркат в носа и ще събират ягоди в Англия щото нащи *** се изхитриха не им се бере.

25

до Анонимен 34

преди 1 година

Пак ти го пиша.... HEГРАМОТЕН си... "МанипОлации" се пише с "У"...