53

SS

преди 1 година

Тая зима се гответе да се топлите с европейските ценностти !

52

Анонимен

преди 1 година

Помните ли в Италия някъде преди десетина години депутатите си намалиха заплатите с 1300 евро? В Стампа мисля съм го чел инфото, но и в България беше споменато в новините по онова време. Това е прецедент за ЕС. Монти беше премиер и министър на икономиката по онова време - отказа се от заплатите. Кога в България някой търтeй депутат или министър ще се откаже от заплата?

51

НАП

преди 1 година

Аз съм данъчен инспектор в НАП, основната ми заплата е 1400 лв., ама при нас е лесно - от събраните данъци, си гепиш малко и ти стане 20 бона заплатата, ха-ха-ха

50

Анонимен

преди 1 година

За държавните служители може! За другите кучета ги яли...

49

Анонимен

преди 1 година

Уж народът им е работодател, пък сами си определят заплатите, че и неговите и хич никого не питат. Къде го има това?

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 44 Каква гавра ?

47

Учител по география

преди 1 година

Ми с моите 1250 лв., без удръжките ми остават 950 лв. Наем - 600 лв., сметки - 200 лв. и ми остават някакви си 150 лв., използвам за храна. Добре че знам гръцки език, та в съботните дни ходя да преподавам в една Школа за гръцки, та изкарвам и някой лев там за ежедневни сладости - дрехи, дискотека (макар и рядко). Умира се от глад иначе! Пък съм сам и пак не стигат.

46

До 20

преди 1 година

Всичко това е без допълнителен клас прослужено време и други добавки. То си е написано в статията. Ама кой да чете? :D

45

SS

преди 1 година

Всеки вика Дай ! (включително и жена ми) Откъде ? Тока скъп,материалите и те, ако надуя цените всичко става непродаваемо ! Помнете ми думата тая зима ще има протести !

44

Анонимен

преди 1 година

да краднат колкото могат, все пак са за три месеца, кога пак Гълъб ще кацне в министерстки съвет, освен отвън

43

Ирония

преди 1 година

Президент - 11 хиляди лева, продавачка в супермаркет - 2 хиляди лева, министър - 8 хиляди лева, учител - 900 лв, инженер - 1800 лв, лекар - 1000 лв. Извод: ставайте политици и продавачи, че с ОБРАЗОВАНИЕ ще умрете от глад. Пък за политик и продавач не ти трябва образование

42

Анонимен

преди 1 година

Фили и фоби,крадат ни,а който им разкрие далаверата го клеветят и почват по медиите да го очернят.

41

Анонимен

преди 1 година

Държавата на абсурдите! В САЩ примерно президентът получава най-висока заплата, но и редовите граждани получават толкова, че да не живеят в лишения. Тоест имаме справедливост, разликата в заплатите им не е голяма.

40

Анонимен

преди 1 година

Служебният кабинет,прави Пред правото и,което имаше и Редовният кабинет на Кирил да направи! Нищо Нередно Не виждам! Но понеже Кирето беше твърде " зает" С фашиста Зеленски Украински и да Оплюва Русия и Путин,та забрави за тези важни неща! Напоследък и Гешев беше " незабележим"?! Е затова падна! Гласувах веднъж и за последно за него! Ще подкрепя Янев на изборите! Защото ми дойде в повече откритата Американофилска " политика" на Кирето! Умерени политици а не крайни Са ни нужни вече!-:)))

39

Анонимен

преди 1 година

Служебното правителство преди два дни резна доходите на някакъв от Дубай,който източвал Кинтекс.Затова пускат статии да настройват срещу тях.И онзи протест на миризливите беше организиран да ги притиска,а не че е против Газпром.Разкриват им далаверите."Само от началото на седмицата са платени над 800 000 лева на офшорна фирма от Дубай фалшив посредник, твърди Михайлов. И добавя, че е бил уволнен точно, защото е отказал да участва в тези схеми."

38

До 13

преди 1 година

Как ще върнат заплатите, като няма такъв закон? Дори по закон Киро трябваше да върне шестте заплати за времето когато беше в първото служебно на Радев, но нали КС отсъди, че Киро Петков никога не е бил министър поради декларацията с невярно съдържание. Нито стотинка не е върнал Киро от шестте заплати. Те са наглеци. Kръв повръщаm пари не връщат.

37

Анонимен

преди 1 година

Да не се окаже най-краткото служебно-чорапско правителство,с тази гавра към народа насред кризата.

36

Курис Пичерядис

преди 1 година

Пропаднала и опорочена държава....

35

SS

преди 1 година

Спомняте ли си ,че ни обещаваха добър живот като влезнем в ЕС и NATO ? Е какво стана ?

34

До 20

преди 1 година

Отделно им се полагало пари за клас прослужени години. Като гледам министрите всичко имат поне по 35 г.трудов стаж или така се води (макар, че в други сфери примерно в образованието не се зачита за трудов стаж когато си работил в друга сфера- или ако си учител ти зачитат за клас прослужени години само учителски стаж). Мисълта ми е, че получават клас прослужени години над 1500 лева върху заплатата. Отделно пари за представително облекло и командировъчни.Чисто 7 бона може би получават