73

От Вселената

преди 1 година

До 91 Само тъй .....Прав си .."Промяната започва от заплатите!" ..това е единствената реална промяна на която са умствено способни и им се върти в главите всяка нощ преди спане "С колко да я вдигнат, че народа да не разбере!"

72

Само тъй

преди 1 година

Промяната почва от заплатите !

71

Анонимен

преди 1 година

А вие си гласувайте.... Те за това толко призовават да се гласува за да папкат после. За пред телевизора се карат , а иначе си бъркат по дупките заедно после. А вие си гласувайте..

70

anonimen

преди 1 година

Докато тънем в помията на държавата добре ще си живеят без да мислят за хората които се мъчим всеки ден

69

Макаров и Калшников

преди 1 година

До 87 - Ааааз знам един начин ;)

68

До Истукан

преди 1 година

Не, трябва да се гласува и да се избира. Проблемът е, че трябва да се намери начин да им се търси отговорност, ако не работят, а не само се дърлят и се чудят кой кого ще и не ще. В парламента отиват да работят, не да се харесват един друг. А сега отиват за да си въртят далаверките и в останалото време да се правят на интересни. А заплатките им си вървят. Що да не си прекарват времето в парламента приятно. Те затова се и натискат да влязат и плетат коалицийки всякакви безпринципни.

67

Анонимен

преди 1 година

До ИстуканЩе гласувам ЗА Янев! Той си струва за разлика от всички останали.

66

Нане

преди 1 година

Сакам и язе да сам служебен министар, може ли да ме земете и къде да отидем да са запишем?

65

Истукан

преди 1 година

Един съвет от мен. За Бога хора, наесен не гласувайте. Вече е престъпление да гласуваш. Нека те да си се избират. От по-лоши на по-лоши избирате.

64

Анонимен

преди 1 година

Държавните служители на всичко отгоре за капак не плащат осигуровки. Така, че дискриминацията е в разцвета си.

63

Анонимен

преди 1 година

Правилно, за да управляваш трябва да имаш. Не може беден човек да управлява.

62

Ученика

преди 1 година

Политическата класа е вредна за човечеството...

61

Партизан

преди 1 година

Тия пак са валат. Да се учат от Е лесна Бориславова, тя беше на 14000

60

Айде стига

преди 1 година

Стига сте ровили гоVната, AМи това са 20 -30 човека които определят стандарта в държавата, Недейте ми рева ,че те си увеличили заплатите ,,,ами ревете защо на вас не са ги вдигнали заплатите при официална инфлация 17% която реално е 35%, Искайте си заплатите бе хора. Кой ви е виновен..Ако не можете да си определите цената на вашия труд никой не ви е виновен. И НЕ ТЕГЛЕТЕ КРЕДИТИ. С КРЕДИТИ НЕ СЕ СТАВА БОГАТ. СТИГНЕШ ЛИ ДО КРЕДИТ ТРАБВА ДА Е ЗА НЕ ПО МАЛКО ОТ 9 mm

59

До 69

преди 1 година

Абсолютно точно. Но защо едните са държавни служители, а другите не са държавни служители? Нищо лично, но прави впечатление, че учителите не са държавни служители. Те изпълняват заповеди и наредби на спуснати от държавата, работят за държавата, попълват държавни образователни критерии или изисквания, но не разбирам защо е тази дискриминация!?

58

Истукан

преди 1 година

Служебният кабинет е на Радев, така че логично е да вдигне заплатата му, както и министерските заплати.

57

Анонимен

преди 1 година

А хората си мислят че някой мисли за тях..

56

До 56

преди 1 година

От април минималната заплата за млад учител със стаж до 10г. мисля, че е 1420 лв. За старши учител е 1460 лв.минималната заплата.

55

Анонимен

преди 1 година

Властта взе да става супер нагламисли само за себе си. Защо всеки работещ няма в договора си с колко ще се вдига заплатата му всяка година, защо не е вписано в закон. Частника държи хората на минимална заплата за да не ги осигурява както трябва. Никакви заплати не трябва да им се вдигат, тъй като от години нищо не е поправено, все едно и също.

54

До 58

преди 1 година

Така е, но те са си гласували закон заплатата им да се изчислява на база средна работна заплата за страната умножена по 3.