33

Анонимен

преди 1 година

Няма ваксина, която да защитава 100%. Не съществува! Защо изведнъж изисквате антиковид ваксината да е 100%??? Противогрипната например дава 35% защита. Против шарките на децата около 50%. Смисълът е да те защити от тежко протичане и смърт.

32

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Ако тази "ваксина" си вършеше работата, нямаше да се налага карантина." ----- спрете да наричате тази експериментална генна терапия ваксина! ТОВА НЕ Е ВАКСИНА! Всяко назоваване на тези препарати като "ваксини" е в полза на медицинската мафия!

31

Анонимен

преди 1 година

Сега разбирате ли защо трябва да се гласува за Възраждане??? Който и друг да управлява, нищо няма да се промени в кромид политиката им! Целта им все ще бъде да ни е64т докато не се набодем! Набийте си го в главите! Това е поръчка спусната отгоре и е свързана със сериозни финансови потоци! Няма простоПуутки, няма дайБГ, няма гроп, няма дпс, няма бсп.. всичките са поодлоги на сзо фашиизма!

30

Анонимен

преди 1 година

Ако тази "ваксина" си вършеше работата, нямаше да се налага карантина.

29

Галин Костов

преди 1 година

Някой може ли да ми даде научно медицинско обяснение на това решение, след като например днес 1/3 от тези които са заели легла в болниците се водят набодени по всички правила на МЗ (с поне един бустер), както и 1/4 от гушналите букета??? Какво оправдава тяхното привилегировано положение спрямо останалите, след като стриктно набодения с общо четири игли на Пфайзер Джо Байдън в продължение на две седмици даваше положителни проби за Ковид и стоеше изолиран в Белият дом?

28

necromant

преди 1 година

ваксиниране с експериментални препарати, съдържанието на които е засекретено в срок от 50 години от астра зенека и т. н. е игра в руска рулетка и резултат летален изход..

27

Анонимен

преди 1 година

Имаше едно изследване от Израел, че всеки 3-ти "подсилен" все още не може да изчисти вируса на 10-я ден след заразяване, в сравнение със всеки 15-ти неваксиниран. Статистиката от България е подобна: процентът ваксинирани заразени е диспропорционално висок, вече цял месец. Да се намлява карантина на ваксинирни няма никаква база в реалността, всъщност трябва да е обратното. Освен ако не си нео-фашистка ваксосган.

26

Анонимен

преди 1 година

"Ваксинираните (срещу COVID-19) да получат по-кратък период на изолация.." Това случайно да има връзка с другата информация за бракуване(унищожаване) на стоици хиляди ваксини и милионите бройки които са заявени за 2023г ?

25

Анонимен

преди 1 година

Oтново почнаха с привилегиите за набодените! Подгряват супата за новите вакси на есен.

24

ветеринарен лекар

преди 1 година

това са пълни глупости !

23

Има ли още

преди 1 година

Хора да вярват в токсичните ваксини против Ковид?! Това е само един инструмент за пари. Точно възрастните хора, които пият с шепи хапчета да не ги бият, защото това нещо отслабва още повече имунитета и може предварително да си отидат. Бог да съди Урсула и тези около нея задето измориха толкова народ и предизвикаха автоимунни заболявания, тромбози и какво ли не щеш у сума народ. Нашата Сербезова и тя в кюпа на СЗО за пари.

22

fa

преди 1 година

В това няма никаква логика, може да се приложи и за другите

21

Анонимен

преди 1 година

До Док - за Кунчев ли питаш? Не, хич не му беше по-кратка

20

Някой

преди 1 година

До док Хайде стига с тези изтъркани фрази. А какво ще кажеш за хората починали от тромбози.

19

Анонимен

преди 1 година

Осъзнавате ли колко безумно звучи това, какъв е смисъла тогава от "ваксинацията"? Нито предпазват от инфектиране, нито от разпространение, буквално няма смисъл от тях, за защита няма нужда да се говори, защото след като не могат да изградят ефективен имунитет срещу разпространение за нищо не стават, тоест това не са ваксини, а е инокулация

18

Това ли

преди 1 година

измислиха?!? Тъъъъъъпооооо. Идеята ми е , както и досега никога не съм се тествала, и за в бъдеще да е така! Ай със здраве!

17

Док

преди 1 година

Ако си с тръба в устата пак ли ще ти е по-кратка карантината? За един преател питам...

16

Анонимен

преди 1 година

До АЗ - разликата е в послушанието. За послушните овчици има поощрения от овчарина.

15

Анонимен

преди 1 година

В Щатите вчера буквално, премахнаха почти всички рестрикции, не правят разлика вече между набоцкан и ненабоцкан. Пародия сме

14

АЗ

преди 1 година

Каква е разликата между ваксиниран и преболедувал???ПАРИТЕ, нищо друго!