49

до 68

преди 1 година

ако обичаш България, последното което ще гласуваш за анти-българската партия Възраждане. България е основана с мисълта "Свобода или смърт". Да дадеш властта на някой който открито се бори за диктатура е анти-българско.

48

д

преди 1 година

шамари, България е българска, кръв ще тече закони ще се спазват

47

Колето

преди 1 година

Няма значение от коя страна са , щом са прости *** по душа от където и да са си остават такива . Глобете ги здраво съслите !

46

хейт зелени

преди 1 година

като чета коментарите , бре много природозащитници,много нещо тука . Сигурен съм ,че половината си хвърлят фаза дето им падне и си оставят леша като идат в гората. Българи бате.

45

xph

преди 1 година

До Аргонафт: не знам от коя планета падаш, или си на 15 за да знаеш че тия преди години не можеха да ни се намажат и на кутрето

44

Анонимен

преди 1 година

С глоба от 500лв много ясно, че ще влиза и куцо и сакато да се къпе в езерото...Крайно време е да вдигнете цените и най вече да не ги пускате, докато не си платят...

43

KAT

преди 1 година

няма такава държава... оная траверса с тротинетката се чудеха да я глобяват или не, по телевизията звезда я направиха; тук пък не могат да глобят двама наглеци, може би е трябвало първо да им се извинят или да почерпят, че им нарушават кефа?

42

Анонимен

преди 1 година

Не виждам проблем. Нека се къпят хората. Езерата са за това да се ползват.

41

Тошо

преди 1 година

Добре де , що за хора ни управляват!Сложи 7 камери на седемте езера и още на изхода от парка, тези лица да олекнат с крупни суми, какво толкова сложно има !?Или при входа да им се обясни че е забранено да се влиза, или може но срещу 3000 евро на минута например и край!

40

Аргонафт

преди 1 година

Румънците ни гледат как все още се мъчим под комунистичесткото иго на КГБ,и не ни смятат изобщо за европейци.Още в края на 90-те съм говорил с румънци,и те много се учудваха на българсият патриотизъм със който сме захранени.Чудеха се и немееха,как така цяла Европа ни знае като последните изметкяри,а ние се бием в гърдите и където и да идем разправяме че сме най-великите европейци.Още тогава ни наричаха ,,ромско гето".Румънците ни имат за втора ръка хора,ако че половината са си българи и те.

39

Анонимен

преди 1 година

Нокой не ни брои за нищо!

38

Анонимен

преди 1 година

Ако това стане в държава, в която законите се прилагат със здрава ръка, тези бидони щяха да си потъркат наровете в някое районно поне седмица и да платят огромна глоба! Но тук направо се чудя защо въобще са ни закони....

37

Анонимен

преди 1 година

Завържете ги на някое дърво и ги оставете за две нощи. После ще са кротки.

36

Анонимен

преди 1 година

Няма я държавата на бай Тошо. По негово време на *** н гали не се разрешаваше да посещават природни забележителности. Когато ходехме на езерата на излет бяхме организирана група . А и ония народ беше съвсем друг. Дисциплиниран работлив. Никой не си позволяваше своеволия. Всички пазеха природата. А сега мамалигарски *** нг а ли си мият кирта в езерата. Егати демоникрацията ска па на.

35

Popa ot razgrad

преди 1 година

Няма смисъл да се слагат забрани, ако държавата няма капацитет за контрол...

34

Анонимен

преди 1 година

Как не ги е срам. Да имаме нещо красиво и да го погубят. Ако бяха пред мен аз лично щях да ги нашамаря. Да се къпят в Румъния..... У шадравана....

33

Анонимен

преди 1 година

Това беше много лесно да се сетиш, че ще стане, когато строеше лифтовете, Боко. Щом като аз се сетих тогава, значи и ти си могъл.

32

Bg izmet

преди 1 година

КАДЕ СА ТЕЗИ ЕЗЕРА НЕ СА ЛИ ВААВ ВИТОША.СРАМОТА ДА ГИ ПРЕМЕСТЯТ

31

Спомням

преди 1 година

си преди време едно българско момиче прекара няколко дни в австралийски арест. Заради изсъхнал стрък здравец. Докато се установи, че това рестение няма как да се засади там и застраши екоравновесието им. А тук...

30

RAPO

преди 1 година

Аз съм пикал в това езеро още през комунизма.