43

Ларавел

преди 1 година

Кой нормален би инвестирал в производства, обвързани с енергия от газ от тук насетне? Никой. Русия се самоуби. Ще купуват действащите вече производства, но никой нов.

42

Анонимен

преди 1 година

""Жужака като е толкова отворен защо не изиска Турция да плаща изцяло в рубли?" - щото събира долари да може да си търгува спокойно със САЩ. Но това не могат да го схванат, некои бг плебеи, които си мислят, че САЩ и Русия са врагове докато реално си разделят (за пореден път) и пируват заедно на гърба на Европа. САЩ, Турция, Русия, Китай, Иран, Израел всички заедно се редуват кой да освобождава "втория свят".

41

Георги

преди 1 година

В Европа газ няма да се използва напълно до 3 - 5 години. Да си се гушка с феса и да мре

40

Таня

преди 1 година

3% рубли за пред света, другото само долар, че иначе кукиш хахахаххахагаг

39

Анонимен

преди 1 година

Ако бяха патриоти тарикати Кирчо и кокорчо щеха да нагриндят повече . Щеше да има и за тях. Про сто трябваше да копуват руски газ и да продават на другите. Никой от ЕС нямаше да се сърди. Ама те излязоха агенти .

38

Анонимен

преди 1 година

МВФ призова правителствата в Европа: Нека хората да понесат тежестта от по-високите цени! Така ще се стимулира енергоспестяването, твърдят от базирания във Вашингтон Международен валутен фонд, а Германия одобри официално временна такса за всички потребители на природен газ.

37

Анонимен

преди 1 година

Газпром може да печели добре и на цени 60 долара на газта. А сега европейците ще се радват на цена 2000 долара, защото зимата може и 5 хиляди да стигне.

36

Защо ли

преди 1 година

"Жужака като е толкова отворен защо не изиска Турция да плаща изцяло в рубли?" - защото за Прителите не всичко е с Пари и ако Не Разбираш Рубли са Денги, а Долар и Евро Тоалетна Хартия!

35

володя

преди 1 година

До АнонименЧе те тия двамата управляват България. Ако нещо не ти харесва, може да им пишеш!

34

до 42

преди 1 година

Кви долари, только в рублей.... оставете долара на мира, аман.

33

до 40 (Нет Рубля...)

преди 1 година

Ти продаде ли вече доларите за да си накупиш рубли ? Давай ! :))

32

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО ...и да приемем еднополовите бракове и *** обучението на бебетата от детските ясли ... За къде сме без тези НАТОовкси ценности ?

31

Анонимен

преди 1 година

Нормално. Две държави със силни армии могат да правят квото си искат. ЕС падна в дженсърския капан на САЩ ние немало нужда да ходим в казарма щото Турция и САЩ щели да ни пазят, а сега сме като разграден двор и от 1млн армия имаме нящви 35,000 останали пичаги, от които сигурно половината дами. За туй, долара гони 2 лева, а ако продължаваме да сме им колония до 10 години сигурно ще стане 3лева, ако въобще от Е.С. ни оставят да си запазим валутата.

30

Анонимен

преди 1 година

Произвеждаш и продаваш 2 пъти по-малко на 5-10 пъти по-високи цени. Не е зле. На който не му харесват 5 пъти по-високи цени, да купуват от САЩ втечнена газ на 20 пъти по-високи цени.

29

Анонимен

преди 1 година

Руский оккупант защо все още е в ЕС.Чемодан,вокзал,Москва.Поехали.

28

Муахаха

преди 1 година

Туркините ще миришат на Ягодки и Малинки, а Немкините на Ако!

27

Анонимен

преди 1 година

А какво решиха султана и императора - кога ще си делнят България на две парчета - Задунайска губерния и Източна Румелия ? Както си е било някога .

26

Анонимен

преди 1 година

Тази година приходите на "Газпром" може да достигнат 80 или дори 90 милиарда долара, тоест да нараснат почти два пъти в сравнение с миналата година.

25

Анонимен

преди 1 година

ЕС имат военен бюджет 300$ милиарда, и в същото време призовават населението да мие само 4 точки на тялото веднъж в месеца за да пести енергия. Военният бюджет на Русия е 60 милиарда.

24

Нет Рубля, Нет Газь

преди 1 година

ами така е Рублата е Световна Валута Номер 1, дори според Файненшъл Таймс!