63

Анонимен

преди 1 година

Една фалирала държава се разбрала с една фалираща държава ..... Голяма новина ....

62

ВИНЕТУ

преди 1 година

Не виждам Толупа от Банкя на снимката.Това е безобразие.Толупа дойде ли на власт войната в Украйна ще свърши.Той Толупа е велик.

61

Анонимен

преди 1 година

Не може да се отрече,че Ердоган е лидера на страната си,както и Орбан.Политика се прави с изкуство а не юрбулешката като Киро острото.Има вечни интереси а не вечни приятели.

60

Анонимен

преди 1 година

Ще връщате ли Бойко?Какво се разбрахте?

59

Анонимен

преди 1 година

Турция не беше ли в НАТО. т.е Нато се договори с Путин.

58

О

преди 1 година

А канадеца Киро и Кокорчо джендъра ни закопаха.***,това е бъдещето.

57

Анонимен

преди 1 година

В рубли, означава в турски лири, които са с 80% инфлация само за тая година, частично, значи за долар и евро.

56

Хм

преди 1 година

Вземат ли да говорят за.мед и рози,и кащ щели да са нагодят работите,да знаеге не и надобре!

55

Анонимен

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТ Танкове не останаха."Джавелина" ги изпържи в Украйна

54

Глас от отвъдното

преди 1 година

Ако всеки от вас, слепци "види" това което ни очаква през близките години,горко ще съжалява за изпуснатата от нас възможност, страната ни да се присъединидоброволно към Руската федерация в средата на 60-те години от миналия век !

53

пенсионер-ветеран

преди 1 година

всичко ми е СССР и още Работи, с Изключение на Компютъра, който взех от К0фата като Изпреварих Един от Избирателите на Фастакова, хем беше с Каруца и бърз!

52

Баш Майстора

преди 1 година

Няма по добри коли от френските от мвне да знаете

51

Анонимен

преди 1 година

Хубавото на това да си гранична колония е, че колонизатора ти няма да те остави безработен иначе ще си зажуби влиянието в колонията. Затова в САЩ се търкалят по улиците, а тук се търкаляме по леглата докато работим в HP, DXC и IBM. Ако останем без работа сменяме съюза и точка по въпроса. Нищо ново. Е го е, вече минаха 5 часа от нощната ми смяна и не съм пипнал, а си щракам в тоя сайт. Като портиер в даскало съм, хаха. САЩ-Русия през онаа работа са ми.

50

Анонимен

преди 1 година

Ми то на средната класа в БГ и е все тая, болката ще е за имигрантите. В запада не са расисти, но ако се налага да освободят 10 служителя несъмнено ще освободят 8 имигранта. И реално най-пострадали ще са тия дето така или иначе ги нема тук. Вече видях в СФ десетки върнали се от чужбина след короната. Дето уж са взимали по 3к паунда, а сега са в кол центрове за по 1500лв.

49

Бузлужанска искра ад

преди 1 година

Продавам електрически пещи лъч. . Залежала стока от комунизма. Имаме и печки чудо с горно горене. Стари родопски одеала използвани в хижа . На промоция.

48

Анонимен

преди 1 година

"Круп тисен метал на кюммюрр ли ще минават пак? Ами зелената сделка ? Не че в момента не са." - *** ще им трябва само ако има метали. Поглеждайки към 70те и 80те се вижда лесно, че когато Европа е отделена от Русия там се строят двуетажни дървени и туени къщета. За справка - Холандия, Англия, Германия. Докато там където се е търгувало със СССР е имало корабостроене, металургия и каквото още се сетиш. Сега може и да е по-различно, ще видим. При всички положения храна има другото са джендърщини.

47

Анонимен

преди 1 година

Те ще взимат от Русия,а ние пък ще плащаме на Турция за руски газ.Едно от условията на ДБ е точно от Турция и Гърция да взимаме.Акъл море,глава шамандура.

46

Анонимен

преди 1 година

Добра сделка за Турция, не лоша и за Русия, имат нужда от Турция като приятел вместо враг в тази изолация която ги поставят. Ердоган какво прави какво струва все е на изгода.

45

Анонимен

преди 1 година

Круп тисен метал на кюммюрр ли ще минават пак? Ами зелената сделка ? Не че в момента не са.

44

Анонимен

преди 1 година

Нарочно ли го правите???? Всяка вечер по няколко статии за Путин. Някакви вманячени фенове ли сте му?