83

Анонимен

преди 1 година

108, решението на управляващите в Полша и Литва е разбираемо, защото стъпва на логическа база - Полша прави реверс от Германия и й излиза по-евтино, а Литва има изграден терминал за СПГ и има не само за себе си, но продава с печалба на съседите. Про100Киро предаде българските интереси и остави България на сухо.

82

Анонимен

преди 1 година

Реално единствено България, Полша и Литва отказаха пращането в Рубли, те избраха да купуват същата руска газ през посредници на тройно по-високи цени

81

Анонимен

преди 1 година

Газ бол бе,какъв е проблема?Е да,някои няма да си пълнят джобчетата с %-ти от руската и затова дърпат за руски газ.Ако си ги пълнеха с % от друг доставчик,изобщо нямаше да се правят на русофили.Това е борбата,кой ще застане между потребителите и доставчика.Газ има колкото щеш,особено някакви си 3 милиарда кубика,нищожно е потреблението в България.Да ама 3 милиарда по 1 левче са си пари нали?!

80

Гадни манипулации

преди 1 година

Турция и Русия се договориха за частично плащане в национални валути !!! Западните уррроди се опитват да сринат Турция и успяват понеже Турция зависи от долара, Путин се договори с Ердоган да момогне, като започне да приема Турси лири а Турция рубли - ето това се договориха за газ никой не е говорил

79

Анонимен

преди 1 година

Ердоган защо изобщо се среща с това джудже?Да затвори турски поток от Русия и да ни дава газ от Катар.Руснаците да си го продават на който искат.Нищо не ни трябва от Русия.

78

Анонимен

преди 1 година

Западът на може да си позволи Украйна да загуби в тази война... Същото важи и за фашистка Русия, но в крайна сметка, това ще се случи с нея, защото човечеството иска справедливост и хепиенд в полза на бъдещето си... Путин се оказа един арогантен глyпак и диктатор, който ще погуби държавата си.

77

Анонимен

преди 1 година

"След предишната среща между двамата лидери, състояла се в Техеран на 19 юли, турски медии съобщиха, че темата за засилване на сътрудничеството по въпроса за производството на дроновете "Байрактар" е била обсъждана тогава от тях" ______ Турските медии трябва да ни се извинят за дезинформацията. Тогава те представиха мечтаното и желаното от турската страна за действителност. Президентът Путин не разговаря по дребни теми.

76

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Оказа се, че Русиа е просто и само оше един член на НАТО. Руски резил.И ако не знаете,то прознайте,че столица на Русия е Анкара,а столица на Турция Москва. Тайова руско падение не е било досега..

75

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

С какъвто се хванеш и догивориш,такъв ставаш. Руснаците и турците вън от Европа! Руско-турска кирлива мафия! Путин се оказа един амбулантен търговец на газ чрез търците. Позор! Абсолютно унижение за Русия.

74

Анонимен

преди 1 година

Пyтлep се мята, като риба на сухо ----- Байден и сие биха били радостни ако това беше вярно... Западните медии и част от промитите мозъци живеят в някаква "виртуална реалност"... 20% от територията на украина е под руски контрол а както е тръгнало след "успешната" укро контра-атака, под контрола на руснаците ще бъдат 30%...

73

Анонимен

преди 1 година

Пyтлep се мята, като риба на сухо и знае, че няма, как да спечели тази война срещу Украйна на, която помага целия цивилизован свят... Санкциите и войната рано или късно ще накарат руснаците да осъзнаят накъде ги води кремълския пcиxoпат и шайката му бандити в Кремъл. Няма, как в Европа един руски бандит да нападне когото си иска и да не бъде наказан.

72

До 92

преди 1 година

Проблема,че нашите са евтини,за едните дребни да готови да се кланят.Нали видяхме военните,за хилядарка.Това не е добре, а много зле.Рашките купуват и на едро,според ранга,зависи от човека.Докато Ердоган балансира,но винаги мисли и в интерес на Турция,ей на при тази тежка война на изтребление помага и на двете страни и никой от тях не го упреква.А и неговите дипломати са висока топка.А си уреди частично в рубли,пак по средата.

71

Анонимен

преди 1 година

Ердоган е държавник от класа за разлика от кремълския пcиxoпат и убиец... Вероятно турчина е опитал да разбере, какви бръмбари има в кратуната на сатpапа oтносно бъдещето на войната и да го убеди, че няма начин феодална Русия да спечели... .

70

Анонимен

преди 1 година

Руснаците го сложиха на сухо на цялото нато и персонално на байдън !

69

Анонимен

преди 1 година

Ват/ниците продължават да се опитват да манипулират българското общество и българските избори, палят складове, тровят, убиват ... и българските комунисти продължават да се кланят на фашисткия СССР на путин, и в последно време президентството се очертава като руската пета колона в България.

68

ШибиРиби

преди 1 година

Няма начин Ердо да не е бутнал топа в газовия хъб на Жужето

67

Анонимен

преди 1 година

Продавам на едро торби пълни с найлонови пликове. Налични са и седалки от бмв 318 дизел и джанти. При интерес пращам снимки.

66

Българин

преди 1 година

Доларът се оказа ненадежна валута, чиято цел винаги е била икономическо робство над американските васали.

65

Анонимен

преди 1 година

А рунаците в анталия с турски лири ха ха ха

64

Анонимен

преди 1 година

Ей това русите дундурнаха врабейците и хей и хей да Америго поможе, врабчо и литне литне за демокрацата фалшива.