212

Коментар

преди 1 година

Каква е таз фалшива снивка?Сложете как бойко с антуража си е на нивата и гледат как робовете берат кукуруз на 40 градуса жега!

211

Обичайте Бойко

преди 1 година

Той ще спаси вашите умопомрачени мозъци.....и цяла България...

210

Анон

преди 1 година

Всичко което се случва сега само затвърждава това което хората си мислят, че Киро явно е бръкнал на много хора в задните отверстия и сега засегнатите гледат да развалят основите които той и неговото правителство бяха положили. На есен се надявам народа да върне Киро защото всичките алтернативи са на хората които ни управляват вече 30 години

209

Анонимен

преди 1 година

Момчетата са част от старата мафия, никой няма да допусне нов независим играч да си развява коня. Просто вълкът си смени кожата с по-новичка и млада, която би се харесала на народа- млади надежди от Харвард. На народа му беше вече писнало от старите лица, нямаше вече търпимост към Бойко и другите и старата организация, която сигурно е част от едно по-глобални организации реши да си смени тактиката.

208

ПП =БСП =ДБ =РАДЕВ

преди 1 година

= ПРИЯТЕЛИ НА ПУТИН............. ПОМАГАТ НА ПУТИН /РУСИЯ - ОТ ВСИЧКИ ПОСОКИ-ИЗТОК, ЗАПАД, СЕВЕР, ЮГ............ МНОГО ПОДЛИ ПУТИНИСТИ........

207

ПП =БСП =ДБ =РАДЕВ

преди 1 година

ИСКАХА ПРОМЯНА.......... САМО ЧЕ ПРОМЯНАТА ПОЧИНА....... ....

206

вой на .....

преди 1 година

На Путинофилите и джендърите във форума им личи как им прескачат пейсмейкърите от ярост и злоба. Другари - не се напъвайте толкова, че да не дадете фира !

205

Гиб Мелсън

преди 1 година

Винету заслужава да бъде овесен с краката нагоре на най-високия уличен стълб в София. Построил на руснаците Турски поток чрез който Турски поток Русия захранва цяла Европа с газ и нито капка молекула газ за нас. Ние ще търсим кораби с втечнен газ от Атлантическия океан докато през нашата териотрия ще преминават огромни количества руски газ транзит.

204

Анонимен

преди 1 година

Бягай към Дубай докато имаш тази възможност!Къде са ни парите Асфалто Риос?

203

Анонимен

преди 1 година

Едно е сигурно, никога Герб! Този не разбра, че и Радев няма да го тури на премиерския стол.

202

Анонимен

преди 1 година

Тиква проста! Какво ще прави света без теб, един ден ???

201

Съвет от дядо

преди 1 година

До Пффф тоя па 230 Никога не казвай никога. И Путин казваше че никога няма да нападне Украйна , а какво стана.

200

Анонимен

преди 1 година

Жалко, че българите са принципно прости, та тоя пожарникар ги лъже както си иска, но не и без помощта на медиите на олигарсите, който лапаха здраво докато Винету беше на власт.

199

Суджук паша

преди 1 година

Кабинета Борисов пък беше,кражба,кражба и пак кражба.

198

Надя

преди 1 година

До 233 Аз па викам 19 часа на протест пред Киро на ул Шишман а какво ще кажеш?.Борисов не управлява от близо 2 години Ама вие нали сте на кристали ,непрекъснато ви се привижда Борисов

197

Анонимен

преди 1 година

Идват нови избори и след тях пак ще мачкаме мафията на ГЕРБ и ДПС и патериците им от ИТН и въZZраждане

196

Бибитко

преди 1 година

Къртя пейки антивирусно, слагам КПП-та и събирам декларации за излизане от градовете. Гласувайте за мен и за два дни ще оградя планините-развъдник на зараза.

195

Анонимен

преди 1 година

Баце е готин, яко се подпличква с гриндрите... Тия затуй са все толкоз нервни и по цял ден пръскат слюнка по мисиркаджийниците..

194

ПРОМЯНАТА Е РАДЕВ..!

преди 1 година

РАДЕВ НЕ СПАЗИ КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ, КАТО НАЗНАЧИ ДОКАЗАНИЯ КЪМ МОМЕНТА КАНАДСКИ ГРАЖДАНИН КИРИЛ ПЕТКОВ ЗА МИНИСТЪР НА ИКОНОМИКАТА........КАТАСТРОФАТА НА БЪЛГАРИЯ -Я ЗАПОЧНА РАДЕВ ПРЕЗ 2020......И ДО СЕГА.....

193

Анонимен

преди 1 година

боко, разкажи за капитан андреевската далавера