47

ФАЩ

преди 1 година

Тая Територия скоро ще е Африканска провинция . Вече второ десетилетие наплива на африкански мигранти без образование и без професия е ШЕСТ ПЪТИ по голям от колкото идващите бели европейци, образовани специалисти в дадена област.. Дори и синчетата на руските олигарси вече не желаят да ходят в САЩ. Армията изпитва недостъг на кандидати за военна служба а бизнеса запада. Централната част на САЩ е дива селяния и миззерия . Дрога и незаконно оръжие се намират по-лесно от хляба. САЩ ЗАГИВА ......

46

Недоумение

преди 1 година

Каква подкрепа, като страната му върви по нанадолнището с пълна сила. Много правилно беше казал един политик- ако беше перчема на власт , нямаше да има тази война сега. Заделиха толкова много пари, да пълнят кажа без дъно, и сега дават заден, ама е късно. Много мразят перчема, че не обяви война на никой, а така военните не печелят!

45

Джо Мумията

преди 1 година

Къпя се във формалдехид за да се поддържам свеж, поне външно!

44

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам тези, които искат бай дрън да се махне. Кого виждате по-добър за неговия пост? Вещицaтa клинтън, камилата, кой? Нима си мислите, че със смяната на един, САЩ ще станат по-малко вредни? Нима си мислите, че с новия нещо ще се промени в политиката на САЩ? Нима си мислите, че с новия светът ще плесне с ръце и ще се разпрегръща от щастие? Не, мамини, сладки, там разбират само езика на голямата тояга. Щом държиш голяма тояга, значи ти си големият (демократ).

43

Калипто

преди 1 година

Няма да има избори 2024! Догодина ще има гражданска война при тях!!!

42

Муахаха

преди 1 година

ами като и у Нас, нали за това са Машините!

41

Нека го изберат

преди 1 година

Дано да изберат пак дядо Байдън. По-голям подарък на Русия не могат да направят.

40

Анонимен

преди 1 година

Байдън направо да се кандидатира за трети и четвърти мандат. Той и без това е кукла на конци и екипче тарикати правят всичко вемсто него. Незаконно го избраха и навсякде го маневрират какво да прави и какво да не прави. Дори и да не е жив за следващите мандати, ще го носят насам натам и ще му мърдат крайниците, ще говорят от негово име и пак незаконно ще го изберат. Важно е групата на тарикатите зад гърба му пак да е на власт.

39

Дай Боже всекиму!

преди 1 година

Да е жив и здрав да доживее 90, 95... Ама не е ли по-добре да си гледа някъде старините на спокойствие?

38

????

преди 1 година

До АнонименДокажи го?

37

Анонимен

преди 1 година

От години резултатите от изборите са нагласени предварително от управляващите олигарси. Те си имат марионетки, които си поставят в управленията на държавите и наддържавните институции. Ако решат да спечели тотален *** - ще спечели и ще "управлява". Кой вярва в честните избори?

36

Той иска

преди 1 година

ама шефовете няма да му дадат!

35

Историк

преди 1 година

САЩ са създадени от юдеи-масони от Европа като Новият Сион. Зад политиката на САЩ стоят еврейски милиардери. Целта им е световен ционизъм. Жаждата им е да създадат Римската империя (ЕС) и да й отмъстят за разрушението на храма в Ерусалим.

34

Анонимен

преди 1 година

КАКТО Е КАЗАЛ ДЕДО МАРКС "КАПИТАЛЪТ СЕ РАЗВИВА НЕРАВНОМЕРНО,ПОРОДЕНО ОТ АНАРХИЯТА В ПРОИЗВОДСТВОТО", А ДЕДО ЛЕНИН (ДА ЗНАЙТЕ ЧЕ Е БЪЛГАРИН) ГО ДОПЪЛНИЛ "КАПИТАЛЪТ РАЖДА ИМПЕРИАЛ - СВЕТЪТ ВЕЧЕ МОЖЕ САМО ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯН,А НЕ ЗАВОЮВАН". ТАКА ЧЕ ЗА КАКВО ПЛАЧЕТЕ. ЗАПИСАЛИ СТЕ В КОНСТИТУЦИЯТА - "Частната собственост е неприкосновена." И ТАКА СВЕТЪТ СЕ ВЪРНА В БОЖИЕТО ЛОНО!!!

33

Анонимен

преди 1 година

Невероятни помии са натворени и се творят из цял свят. Пълководецът на уж най-великата държава е почти б. о. с. танско пла. шшилло, а очевадни слабо ум. ни ци у правляват къде ли не. Добрата новина е, че палачинката се обръща.

32

До 32и

преди 1 година

Абсолютно си прав. Всички беди по света в момента докараха Демократичната партия в САЩ и наведените на тях либерални партий в Европа. С техните Зелени сделки, Прайдове, 28 пола! (Щат Ню Йорк), Ковид карантини и животински грипове пуснати нарочно, санкции срещу Русия Китай Иран Венецуела, войни в Либия Сирия Ирак Югославия сега в Украйна. Спряха си АЕЦ и ТЕЦ, после наложиха санкции на Русия и спряха вноса на руски петрол газ ток въглища уран дърва пшеница редки метали и...цените на всичко скочи !

31

Демократ

преди 1 година

И нашият бай дьн - кирчо ще се бори за втори мандат

30

Само за

преди 1 година

Уточнение, "Let's go Brandon " означава " гък джо байдън".

29

Българските

преди 1 година

Евреатлантици са на хранилка на демократите.Не случайно масово плюеха по Тръмп заедно с много други еврипииди от континентчето, но щрак марийке на портрет, Тръмп стана президент и се започнаха едни движения с устни и език, та някои дори им секваше дъха.

28

Анонимен

преди 1 година

В САЩ се говори, че Байдън е подменен. Правят анализ на снимки от 2016 и 2019г. Има интересни сравнения, които няма как да са на един и същи човек.