14

бай Шиле Милионера

преди 1 година

оглявайте се да не пътувате без ***, че там неподбирали... казаха ми го едни потрпевши

13

bravo

преди 1 година

браво на комшиите! винаги точни и всичко си е по мъжката. хубаво, че сме съседи.

12

Стойчо Борисов

преди 1 година

Хахаха и с и без ....все едно ..... Един Турчин роден в Германия казваше за Турците в Турция ........ Много чубан бе. :)))))))))))))))))

11

Augusto Pinochet

преди 1 година

ЗАВИСИ КАКВО СА СЕ РАЗБРАЛИ ЕРДОГАН И ПУТИН ЗА ПОДЯЛБАТА НА ТЕРИТОРИЯТА НАРЕЧЕНА СЕГА БЪЛГАРИЯ, НА КОЯТО ВРЕМЕТО И ИЗТИЧА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ИНВАЛИДИТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА - БЕЗМОЗАЧНИ, БЕЗГРЪБНАЧНИ ИНДИВИДИ

10

Анонимен

преди 1 година

Хитър ход на тамошния диктатор. Иска да поспаси фалиралата си икономика, карайки най-бедния и пpocт провинциален бачкатор от дивния прованс като бедно "Аскуву", "Кирджили" и подобни да похарчи от жалката заплатка 2500лв. на склададжия в Лидл нещичко там, че туците вече станаха 60 милиона емигранти да ринат дъното в ЕС и вече там, освен в големия град, няма хора с повече от 200лв. месечен доход, които да купуват нещо си, дето Гай *** от Хасково му вика качествено, без да е виждал качество.

9

Анонимен

преди 1 година

Едно време е било по-лесно - връзват те на синджир с други 20тина българи и тръгвате към Цариград. Без паспорти, без лични карти, без пръстови отпечатъци.

8

Анонимен

преди 1 година

Засега неизвестно докога ще пътуваме само без лични карти.

7

Новините:

преди 1 година

"Засега неизвестно откога ще..." - *** Василева дами и господа! Ако не е тя не знам как ще се информираме. Аплаузи! Браво! Поклон!

6

Дистопично ми е

преди 1 година

Общественото пространство е пълно с такива кьор-фишек "новини", които имат една единствена цел - да се отмества вниманието от истински важните теми и да се занимаваме с тролене под маловажни статии, вместо да задаваме въпроси и да търсим сметка.

5

зАз

преди 1 година

Тъкмо да понаучим базисен турски за Шест месеца., че то както сме я подкарали, до 20 години неусетно ще се превърнем в турски вилает!

4

ТОПЛОФИКАЦИЯ

преди 1 година

Сигурно ще има избори в Турция и на Ердо му трябват гласоподавателите на ГЕРБ - ДПС.

3

Страхотна Статия

преди 1 година

В същия стил, може да пуснете и статия "ШОК! БОМБА! САЩ СВАЛЯ ВИЗИТЕ ЗА БЪЛГАРИ! (ама друг път)"

2

Анонимен

преди 1 година

Вероятно ще бъде само за техни хора с български лични карти или деклариращи лоялност към тях, или пък колекционират данни за български лични карти. Аз лично не бих пътувал там с лична карта - това не е ЕС. Кой знае какви сметки си прави султана.

1

Без паспорт

преди 1 година

Ей тъмън се засилих към границата ...............