41

Вьзмутен

преди 1 година

Глас за червената другарка на др костов и комсомолците от - ппПо добре да се самоубия

40

До 34 Ристо

преди 1 година

А и с кои уста си говорят?!

39

Анонимен

преди 1 година

КАКТО КАЗАХ, ЧЕ КИРО ХАРВАРДА И АСЕНЧО ЩЕ БЪДАТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ***, АКО НЕ ПРЕДЛОЖАТ ПРАВИТЕЛСТВО, ТАКА И СЕГА КАЗВАМ, ЧЕ ЗАДЪРЖАНЕТО НА МАНДАТА Е ПРАВИЛЕН ХОД И НЕ САМО ТОВА, СОЦИАЛИСТИТЕ ПРОС-ТО СА ДЛЪЖНИ ДА ПРЕДЛОЖАТ ПРОЕКТОКАБИНЕТ, А НЕ ДА ВРЪЩАТ МАНДАТА, АКО НЯМА МНОЗИНСТВО ЗА ПРЕДЛАГАНАТА ПРОГРАМА!!! НЕКА ГЕРБ-СДС, ДПС,ВЪЗРАЖДАНЕ И ВЕРНИТЕ САНЧО-ПАНСОВЦИ НА ЧАЛГАРЯ ШАМАН ДА СЕ ОЛИЦЕТВОРЯТ С НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ, РАБОТЕЩИ ПРОТИВ ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА, А ОСТАНАЛИТЕ ДА ГЛАСУВАТ ПО СЪВЕСТ!

38

555

преди 1 година

Най-добре е в България като в някои западни демокрации , да има 2 партии. Либерали и консерватори, десни и леви, както искат да се наричат, само да не тормозят народа с техните вътрешнопартийни проблеми.

37

Анонимен

преди 1 година

В тая пропаднала държава нищо не е изненада

36

Анонимен

преди 1 година

До ДимитърА да разбирам, че искаш да те управляват ПП и ДБ с фалшифицирани с флашки гласове с машини?

35

Зозо

преди 1 година

Милко Калайджиев: "С баджанака вино пия,руйно вино и ракия.Бълдъзата скришо гледам,че е много мераклия.Тя е млада и игрива,тя е много обичлива" ...................................... Айде ауф!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

34

коМунист

преди 1 година

кръв повръща,пари и мандат не връща.

33

Ристо

преди 1 година

В световната практика не се сещам и за случай, мандат за съставяне на правителство да бъде даден и взет с ръце които са ровили в едни и същи дамски "прелести"!!!

32

До зозо

преди 1 година

Недей така, че само и само да остане да прибира от оръжие - нинова като нищо ще поиска референдум дали да вьрне мандатаТа да мине още месец два и да е на власт

31

БАДЖАНАК

преди 1 година

Посипи си главата с пепел.....

30

Анонимен

преди 1 година

БСП казаха, че ще върнат мандата след като им гласуват програмата. А ГЕРБ ги прецакаха. Те толкова да искат да го върнат този мандат, но ГЕРБ и ДПС са виновни. (Същите ДПС, с които БСП два пъти се коалира и чиито кадри като Пеевски БСП предлагаше за разни постове.)

29

Анонимен

преди 1 година

Ама, моля ви се! Как така оставяте Коорниту без комисионни? Знаете ли, че сега е война? Трябва износ на оръжие. Кой ще пребере новия транш от доставката на газ и оръжие? Недейте така! Това са около 35 милиона евро общо за 1 месец. Ами дървата? Лелеее, кой ще оправи комисионните от дървата? Нинова заби последния пирон в ковчега на БСП.

28

Анонимен

преди 1 година

КАКТО КАЗАХ, ЧЕ КИРО ХАРВАРДА И АСЕНЧО ЩЕ БЪДАТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ***, АКО НЕ ПРЕДЛОЖАТ ПРАВИТЕЛСТВО, ТАКА И СЕГА КАЗВАМ, ЧЕ ЗАДЪРЖАНЕТО НА МАНДАТА Е ПРАВИЛЕН ХОД И НЕ САМО ТОВА, СОЦИАЛИСТИТЕ ПРОС-ТО СА ДЛЪЖНИ ДА ПРЕДЛОЖАТ ПРОЕКТОКАБИНЕТ, А НЕ ДА ВРЪЩАТ МАНДАТА, АКО НЯМА МНОЗИНСТВО ЗА ПРЕДЛАГАНАТА ПРОГРАМА!!! НЕКА ГЕРБ-СДС, ДПС, ВЪЗРАЖДАНЕ И ВЕРНИТЕ САНЧО-ПАНСОВЦИ НА ЧАЛГАРЯ ШАМАН ДА СЕ ОЛИЦЕТВОРЯТ С НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ, РАБОТЕЩИ ПРОТИВ ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА, А ОСТАНАЛИТЕ ДА ГЛАСУВАТ ПО СЪВЕСТ!

27

Анонимен

преди 1 година

БСП стиска кокала до последно. Представете се как се краде в момента само!

26

Анонимен

преди 1 година

Сритаха им здраво зад.ци.те на бесепето!

25

Зозо

преди 1 година

Хахахаааа, на комунистите им остава да предложат референдум дали да върнат мандата :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

24

Анонимен

преди 1 година

Най-добре за България би било Парламент без 7-те партии, които сега са в него!

23

БСП ВИЦЕТО

преди 1 година

Пак мъ прецакаха......

22

Димитър

преди 1 година

Не мога да разбера защо продължава да се пише Корнелия Нинова била откачила за власт, Кирил Петков и той би откачил. Аз не искам да ме управляват ГЕРБ с купени *** гласове, ДПС с купени турски, подлогата на ГЕРБ и ДПС ИТН и Възраждане на *** Костя Копейкин, минал през шест партии. Ако има избори се надявам БСП, ПП и ДБ да смажат ГЕРБ, ДПС, ИТН и Възраждане.