30

Madmax

преди 1 година

ГАДНИТЕ ПОЛИТИЦИ НИ ПРЕДАДОХА...

29

Дзяк

преди 1 година

РСМ не България от '44-'45 г.точка

28

Димитър от Пиринския

преди 1 година

Македония е българска и това няма спор нека ни направят днк тестове и те ще докажът кой прав и кой крив. Нека някой да каже в мойто село че ние сме македонци и тогава ще разбере що е то да те бият и керимидите.

27

Един турчин

преди 1 година

Няма каква история да сменяте драги българи вие просто си я дадохте и сега сте като куче....Е без история. 😂

26

Марко

преди 1 година

Сега ние трябва да си сменим името и историята

25

До без компромис

преди 1 година

С тези разсъждения можете да се върнете в 19 век и там да пледирате че сме един народ.Вардарците са си сърби и това си е.А ние ако сме толкова велики що не кажем че и в Гърция живеят българи и там да оспорваме но си мълчим. Нали?

24

Без компромис

преди 1 година

...И всичкото това го правят политиците им, като повечето от тях са небългари- със сръбски, албански или др. най-вероятно смесен произход, с набит в главите им великомакедонски шовинизъм годииини и поколения наред! Вижте им знамето! НЕ, НЕ ГИ ЖЕЛАЯ ВЕЧЕ ЗА СЪНАРОДНИЦИ!!! Но и нека да не ограбват Историята и Писмеността ни, както и Великите ни Личности, които са били толкова Големи БЪЛГАРИ! Те са го декларирали!

23

НС

преди 1 година

Споко макета още няколко десетилетия и шиптерите ще ви превземат напълно. Останалата шепа ще бягате панически да се спасявате в истинската ви родина Майка България!

22

Без компромис

преди 1 година

Как да не сме един народ???!!! Майка ми е македонска българка (цялата рода избягала от Кукуш в БГ). Баща ми е тракийски българин (цялата рода избягала от Беломорието-Гюмюрджина, оставяйки всичко) Защо нито веднъж не чух тракийците да казват, че не са българи и, че езикът им не е български! Знаете ли как говореха бабите ми и дядовците ми - нямаше да можете лесно да ги разбирате?! Ами - диалект! И шопите имаха диалект, и хасковлии, и мизите в Северна БГ...Но сега крадат историята и азбуката ни!

21

Dimitar

преди 1 година

Изобщо не сме един народ с тези македонци. Те са много по-близки до сърбите.Трябва да престанеме ние вече с тези глупости за един народ.Нека си живеят живота и да се определят както си искат,а ние да си гледаме нашите работи.

20

Анонимен

преди 1 година

Умрели сме за Македония , тези май нещо са сбъркали .Искаме само да не посягате на историята ни и азбуката ! Това е нашата идентичност, нямате право на тях! Щом ги ползвате , научете от къде идват ! Племето станало народ и забравило че е било племе , което винаги е живяло под чужди знамена !

19

Пиринска Македония

преди 1 година

Македония е на Македонците.Бугарите в Азия.

18

Мен

преди 1 година

Браво на вечно надупената нация

17

Свети Марко Тотев

преди 1 година

Македонци бъдете благодарни на Франция,че Ви освобождава от сръбско иго.

16

Анонимен

преди 1 година

Да вървят по дяволите тъпите маке кратуни.

15

Цоко

преди 1 година

Да си набият тези евроценности там където трябва ... Пълен *** е този ..

14

Тошо

преди 1 година

Не ни требат бугарски поздрави фала.

13

До 12

преди 1 година

Не го научихте тоя български език бе, стига с тоя диалект. Така говореше дядо ми от едно врачанско село.

12

Minkova

преди 1 година

Μакедония трябва да осъзнаят, че по голям приятел от България нямат.

11

До поздрав?

преди 1 година

Тия дето гориха знамена са като нашите привърженици на възраждане. Не мисля че въобще някой от тях е чел какво се съдържа във френското предложение. Такива овце се мотивират само с насаждане на страх и според мен въбще няма смисъл да им се обръща внимание.