36

Анонимен

преди 1 година

То с Тея цени на имотите и с Тея заплати ипотеката трябва да е за 70-80 години, за да се изплати. Глупости.

35

Справедливост

преди 1 година

Хубавото е, че един ден всички ще умрем, и накрая нито апартаменти, нито пари, нищо няма да има значение. Сега ще кажете, че това е успокоение за бедняците, ама по-скоро е страхът на богаташите.

34

Най-много обезценен

преди 1 година

е човешкия живот в Бг. За какво ми говорите??

33

Анонимен

преди 1 година

Сухо дупе риба не яде.Ожених се 1999 година на 24 гол като пушка. Хладилник и телевизор си взехме на изплащане по 50 лв. с жената.По същото време се ожениха и кумците, ама много пресметлив все чака по добрата работа, спукването на балона, и т.н. и т.н.Общо взето средно статистически семейства сме.В момента имам 3 апартамента и 1 гараж в топ център Пловдив, а кумеца все още е под наем и ще си остане така.

32

морски

преди 1 година

Тук нормален летовник не иска да повтори, свестните бягат навън...

31

Анонимен

преди 1 година

Хайде инвеститорите, купувайте да не изтървете промоцията. Купувайте за внуците, за правнуците. Нали пари дадени за тухли и бетон не са хвърлени пари. Искам тая есен квадрата в София да е поне 9000евро. Давайте, че не останаха, свършват. Докато ги четвш това, някой вече купи преди теб. Само един съвет - преди да си купите газово котле, радиатори и прочие, погледнете дали нещо влиза в тръбата.

30

При съседи ПСИХАРИ

преди 1 година

живота на собствениците става ад. А имота-непродаваем.

29

Анонимен

преди 1 година

Кой пък иска да живее в панелка, в блок с 20 етажа, с досадни и смръдливо съседи, с всякакви ***. Избирайте по-малки блокове, с макс 8 етажа.

28

Анонимен

преди 1 година

Момчета, партито свърши, кака Пена се омъжи, кой таковал таковал.

27

Анонимен

преди 1 година

До 25 Миналата годинаДогодина ще има под 1300 , споко..

26

Батката

преди 1 година

Щом Малката Кобра стана инвеститор в имоти -краят им се види... он има два грама мозък, те се у главата го биът, от де мозък...

25

До 6matarok

преди 1 година

Да, точно такава криза се задава през тази зима. А съвет от мен, купи си батерии и свещи, че токувиш покрай липсата на парното, огасне и тока, та поне за осветление да имаш. И да, винаги може да стане и по-зле. За справка - новосъздаден тризонет на среден етаж в 20 етажен ЕПК блок, обединен от 9 апартамента, с възможност за френски прозорци и високи до 9 метра тавани. За основен ремонт,но в престижна локация е Украйна.

24

ам чи тъй де

преди 1 година

абе стройте бе , къде видите полянка веднага блок , а в парковете цели комплекси . тия дървета само пречат спират развитието на държавата . кви са тия врабчета и гълъби дето цапат , ха *** ха !

23

Миналата година

преди 1 година

Миналата година купих апартамент в Хиподрума за 1350евро квадрата. Сега няма нищо под 2000евро квадрата

22

циник

преди 1 година

За всеки гътнал се строител, брокер и банкер ще си сипвам по една допълнителна ракия, хем за бог да прости, хем за наздраве :)

21

6matarok

преди 1 година

Скоро няма да паднат цените , трябва да има страшна криза поне следващите 10 години от този момент в цяла европа , ако човек изгуби работа в бг ще отиде в чужбина и пак ще плаща ипотеката, така че даже не се надявайте , на коча се клатят ама не падат така е и с имотите

20

Анонимен

преди 1 година

Гледам в социалната мрежа един убосник,шефче на офис на пиявици (опа брокери имах предвид) на голяма столична агенция.Та пича пуснал,че продава: собствен инвестиционен проект от 6 апартамента и 3-4 парко места в новострояща се сграда, като забележете сградата в още в строеж, без акт16. Защо ли толкова се е забързал да бяга от инвестицията? Нали бизнес модела е - купуваш тънко на чертеж, преди разрешителното за строеж и продаваш дебело в деня на акт16? Май нещо е усетил на къде такова вятъра?

19

Анонимен

преди 1 година

Чак сега ли се сетихте че сделки няма. Преди няколко дни не писахте ли че има огромно търсене. Тогава ви опровергах и писах че пазара на имоти е в рецесия. Мои колеги смениха професията няма сделки няма пари. Аз все още съм на повърхноста щото в хубавите години направих пачките. Но е време да потърся друга работа че готови пачки бързо свършват.

18

Борко

преди 1 година

Идва дедовия... с размер ХXXL... що народ ще се измята от покривите пак...

17

Анонимен

преди 1 година

Нашата къща в квартал Хаджи Димитър си е супер, просторна и много красива. Издига се в централната част на квартала. През 70-те дядо ни ни я построи, той беше директор на училището в нашето свло, та отпуснатите пари за ремонта ни построи къщата. Четириетажна