62

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 46 "Живял съм в Германия, те попринцип не се къпят много често" Да не си живял в някое предградие с "новите" германци?

61

Анонимен

преди 1 година

Още по-нарядко още по-набързо ще почнат да се къпят те, ако крякат още санкции, манкции, ще видят къде зимуват раците.

60

Анонимен

преди 1 година

Че колко по-рядко се къпят? Те и сега се къпят през три дни. Миризма...

59

Анонимен

преди 1 година

Цимерман и Цукърбърк са истенски немци.

58

Анонимен

преди 1 година

Не знаех, че съм зелен. Къпя се на два месеца веднъж.

57

Честита баня

преди 1 година

Пиша от Германия. Тоя дето се изцепи, че тукашните не се къпят е някой джанки, бъм или форумен боец, дето не си е мърдал д-то от "съветския" кампутер.

56

Анонимен

преди 1 година

За кои германци става въпрос? За Ханс или Хасан?

55

до 48

преди 1 година

Ти откъде знаеш дали са на кон и къде съм аз? Колко пъти си ме виждал, за да твърдиш това? По-скоро ми се струва, че точно ти си там, къде посочваш за мен.

54

аа

преди 1 година

умнокрасивитета ще замирише много лошо )))))))))))))))))))))))))))

53

Изкъпан

преди 1 година

Живял съм във Федерална Република Германия в продължение на 23 години и не съм срещнал нечистоплътна жена, а съм си имал често работа по женската част. Не съм срещал и вмирисан мъж. Явно някои от тукашните спецове са живели в някое друго измерение или са от БГ породата "честита баня". Lol

52

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости. Отдавна живея и работя в Германия, преди малко преведох на колегите ми германци заглавието и част от статията. Смяха се до припадък. Аман от пропаганди. И източни и западни. Отвсякъде само лъжи и манипулации, а журналистите не си сават труд да проверят нищо. Просто гугъл транслейтър, копи пейст, и готово. Стотинките идват.

51

Анонимен

преди 1 година

И това само през лятото. Зимъска ще преустановят къпане, пране и други дейности с топла вода.

50

Муахаха

преди 1 година

Нация която се поздравява с "честита баня" тръгнала да се подиграва на други, че се къпели рядко!!! Повечето тук се къпете само в неделя и на големи църковни празници!!! Такава воня като на опашките в магазините или метрото в България, никога не съм усещал в Германия! А зловонието на развалени зъби и чесън което излиза от устата на всеки втори,не ми се коментира! По ***, некъпано и рядко прано същество от българина в Европа е само албанеца!!! Тръгнали на немците да се смеят миризливците!!

49

Анонимен

преди 1 година

Важна подробвост в Германия масата от хората работят във фабрики и заводи, офис персонал.е минимален, търговски представител като в България няма. И навсякъде масово се къпят след работа, дори и в производства където няма мръсотия. Факт.

48

Анонимен

преди 1 година

Нация която пръди докато яде не ми я хвали

47

до 7

преди 1 година

До Германофила: ,,Е народът без един зъб в устата си с най-плачевна устна хигиена в Европа" - По- добре да избираш между 8 и 32 зъба, отколкото между 2 и 32 пола. Впрочем ти от кой пол си? А догодина от кой ще бъдеш? Тотално изперкала работа, ама иначе прави забележки за устната хигиена, ами половата такава?

46

Боко Шлангмсйстор

преди 1 година

воден запас, с пожарна тръба им оправя завчас.

45

аз

преди 1 година

С душове срещу агресора!

44

Червен

преди 1 година

Те затва са зелени и ще требе да се поздравяват с "Честита баня", като в НРБ по времето на "прогресивния социализъм". Успокоителен факт е, че над 99% зелените са яко зависими от силната дрога.

43

До 43

преди 1 година

Те поне са все още на кон! Ти цял живот си не на магаре, а под магарето!!!