122

Анонимен

преди 1 година

До АнонименНе знам за високите токчета, ама Байдън и с телесуфльора и с микро суфльора от слушалката в ухото му, пак е 50 пъти по-*** от Ердоган.

121

Анонимен

преди 1 година

Леле?!? Каква трагедия, почти минута го е чакал, да не би да са 30 секунди? Пак търсите под вола теле. Ердоган имал да си връща на Путин закъснение? Тези двамата да не са малки деца, та да се занимават с такива глупости. Абе сериозно ли мислите, че това може да е някакво подобие на истина, след като сте наложили тотална цензура и си мислите, че хората толкова са оглупели, че всяка ваша инсинуация ще я преглътнат като топъл хляб?

120

Пуу

преди 1 година

Обаче веднага почват на английски :)

119

1

преди 1 година

До полковник Колев,може да не ти се иска,но турчина в момента е, един от най-големите политици,в света,а твоите кирчофци,бойкофци,радефци,корнелийка,могат само да се учат от него.

118

Анонимен

преди 1 година

Путин и на високи токчета е поне 50 сантиметра по-нисък от Ердоган.

117

полковник Колев

преди 1 година

Слаб стратег и дипломат....За съжаление Путин не е от класата на Сталин и заиграването с турчина е голяма грешка...

116

Анонимен

преди 1 година

Целия трепери този грозен лилипут.Година му давам. Макс.

115

Му хаха хаха

преди 1 година

Как му е тропало крачето на джуджето.

114

Реалност

преди 1 година

Путин обрече руснаците на още много десетилетия мизерия. Китай, Индия и Турция ще купуват руски газ на безценица. А руснаците едвам ще се прехранват. Колкото и да ти е промит мозъка ако нямаш пари да си нахраниш детето рано или късно ще се усетиш че ''великия вожд'' ти е съсипал страната.

113

Анонимен

преди 1 година

Изгледайте видеото няколко пъти и забележете колко нервничко еПутито. Не може да си намери място от срам!

112

Анонимен

преди 1 година

Путин чакал почти минута ... Ааууууууууууууу почти минута .... хахахааххахахаххахахахахахахаххахаххахахахаахахаххахаха Какво унизение - почти минута

111

Анонимен

преди 1 година

Добре че преди 5 години свалих радиаторите по които течеше хладка водичка със звучното име парно. Върнах ги на вторични да не ми пречат. Купих камина монтирах я в хола и всяка зима цялото семейство се събираме и се топлим с камината. Дървата припукват хвърлят искри а топлината е неописуема няма нищо общо с хладните радиатори. Имам и агрегат който е на терасата. При спиране на тока го пускам и имам ток в целият апартамент. Приготвил съм се за Капиталистически изненади.

110

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен-119,чат пат и друга татарка удрят,не само кози.

109

Анонимен

преди 1 година

Анадолски мурафети и чалъми...

108

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Това ,дали някому се харесва или не,Турция е в краят на своето съшествуване. Ердоган и неговите турци се кефеха на официално публикувани карти,включващи България като част от Турция. Турция подписа смъртната си присъда.А Володя е търпелив,но действен. Защото България и Русия са Едно Цяло и Ердоган ще види това скоро,наускайки заграбените от Трако-Славяните земи,които не са турски. Лека ви оръст,османци! И се молете да не ви е тежка. Пръстта де.

107

Анонимен

преди 1 година

4 милиона руснаци емигрираха на Запад защото в русия ги чака мор.

106

Щом

преди 1 година

такава страна като ШВЕЙЦАРИЯ...се готви за режим на тока, представете си нас какво ни чака? Нищо, ще раздават безплатно портрети на Урсула и ще се топлим от възторг като ги гледаме.

105

А ТАКА

преди 1 година

ДЖУДЖЕТО ЧА ЧАКА И ДА СИ БЪРКА В НОСА ХАХАХАХАХА

104

Анонимен

преди 1 година

Събрали се двамата козоeбци и поканили дребния.. Дали не са го ползвали вместо коза?

103

Алекси Лалас

преди 1 година

Ерджоган ще яде мнооого бой и ракети от Майка ГЪРЦИЯ , ФРАНКИЯ , + и Майка РОССИЯ (Татко СССР) !..СВОБОДА ЗА ИЗТОЧНА ГЪРЦИЯ = Микро Асиа, Асиа Минор . Смърт и Унищожение на Пуйкастан Юрдекистан Търки !