9

Анонимен

преди 1 година

На яхта в Средиземноморието няма да стане! Който е клецал толкоз яко Моше, трябва да се покрие я в Иран, я при Кимчо...

8

Анонимен

преди 1 година

Пише до 100 000 долара ,което значи ,че може и да са 20 бона наградата,голям стимул,няма що,за някой откраднал милиарди,айде дайте 500 000 милиона да видим дали няма да я предадат до няколко часа.

7

Абе

преди 1 година

Не си струва да откраднеш толкова пари и до края на живота си да се криеш като лалугер и да се оглеждаш като диво пpace откъде ще изскочи полицай да те арестува. Още е млада и здрава, но след време ще се наложи да влезе в болница за нещо и не може да скрие следите от пластични операции не може да се срещне с родителите и приятелите си, не може да се прибере у дома. Kyчешки живот на скитник не си струва.

6

Боко крадеца

преди 1 година

Боко по груби сметки е откраднал около 10 милиарда (това в чекмеджетата беше само върха на айсберга). Ако чете да попива опит ,че скоро и той ще трябва да се крие.

5

Анонимен

преди 1 година

Да не е под яхтата ?

4

Анонимен

преди 1 година

"следва право в Констанц и има докторска степен"Това май не е вярно. Някъде по чуждите медии, четох, че дипломата и е фалшива.

3

Анонимен

преди 1 година

В България е пълно с такива инвеститори дето цъкат на телефонката и макат лесните пари, но и тях ги чака съдбата на тия ужилени балъчета.

2

Чико от Порто Рико

преди 1 година

В днешно време няма скриване. Службите знаят всичко, друг е въпросът, ако намериш чалъм да се откупиш.

1

Спасител от плажа

преди 1 година

С пластична операция е и сега почива на Мичурин за да не я разпознае някой.След това по вътрешните улици и при родата на прасе.