30

Лъжлив Съби

преди 1 година

За к'ва отговорност става дума? Вие не разбрахте ли, че всички в ЕС Сте "фашисти" - французи, гърци, българи, германци !! Няма да се учудя утре, ако подпалят нещо друго! И ще си говориме за търпимост и добросъседски взаимоотношения! Македонец-интернационалист и добросъседски взаимоотношения! УТОПИЯ!

29

Такива са си

преди 1 година

До Анонимен9-те и на такива приличат.

28

Трпя Мак ама докога.

преди 1 година

До Трпе МалКъде сте тръгнали ,към обединена Европа и свободната търговия бе калпаци;щом не искаш,сакаш нищо от България.

27

Анонимен

преди 1 година

македонио македонио още сега започнаха съветите и напътствията , ще си робска страна ако влезеш в европа

26

Анонимен

преди 1 година

А сега да видим как ес ще действа с Македония пак ли ние ще сме виновни че те са с промити мозъци и само симолират че искат ес а гледат към Сърбия, като искат да си се съберат, да ни оставят историята и да се оправят, а Европа да се извини на България че заради едни промити мозъци ни извиваха ръцете

25

До Трпе Мал

преди 1 година

Виж,не си сбъркал че си бил в български сайт,явно ти идва в повече,защото с години си облъчен от неистини и вероятно симпатизираш на Мицковски.Извинявай,но за нас той един изхабен артист,един *** който парадира с лъжи и посредник на удбащите.И ние имахме такъв Сидеров.А колкото до факултета в Любляна,един прекрасен град,преди време стана официално известно за какво се използва "македонистиката",и от кои и пак си е там сръбската машина и здраво работи за да ви използва.

24

Анонимен

преди 1 година

Само един път да ви вкараме в кошарата и посля яко стригане!!!

23

Маке

преди 1 година

До анонимен 23. Видете сега брака блгари... Аман, не ни помагаите!Македонскиот народ умно рекол: Не се коле цел вол, за да направиш една шницла. Кои разбрал, разбрал.

22

toti

преди 1 година

Я ги оставите на мира,да върви да сърба попарата си в средновековието !!!

21

До 24

преди 1 година

Чети само старите автентични документи от Държавния български архив,всичко друго е бош лаф ,свободни съчинения на сръбската пропаганда и македонски еничари " професори",а глашатая им е измисления " революционер" Мицковски,пародията на днешния ден.

20

Анонимен

преди 1 година

Макета вижте сега, единствено ви спасява това, че ви смятаме за българи, което отричате с обиди към татковината си, сами си носете кръста тогава, нема вече да ви помагаме :) То бива неуважение към нас, ама вашето преминава всякакви граници :)

19

До 17

преди 1 година

Ако напишеш буквата "ъ" която се изговаря,но не се пише заради намесата на сърбите през 1945 г. и буквата " щ" вместо " шт" ще ти е по лесно.Още ли не си разбрал,че деморализирането на РСМ чрез удбашката политика и полицейщина е само в РСМ все още.Никой друг етнос от бивша Югославия не е засегнат освен съзнателния геноцид в/у българите след ВСВ.Тито е хърватин,хърватите са съхранени,различни от сърбите и сега са напред,словенците нищо общо със сърбите,албанците,само българите са преформатирани

18

До Трпе Мал

преди 1 година

Пак ли звездите ти говорят

17

Анонимен

преди 1 година

Смисъла на ени.черската опозиция е да влязат в ЕС без ревизия на историята и фалшификациите ,да остане македонизма защото разбута ли се,сръбските служби поддържащи разделението ще бъдат разобличени.И техния идендитет за който много държат ще се окаже постигнат с принуда,насилие,извращения и затвори със системно зомбиране и налагане на омраза между един народ в две държави.Истината не ги устройва фалшивите,а езика,кирилицата е няма да стане.

16

Анонимен

преди 1 година

За да си в ЕС, не требва да показваш омраза кън никоя членка, тез от безсилие с опитите си да подкупят незначителни европейски политици, взеха да си показват злобната си същност :))) Най-смешното е, че тези които скандираха за българите фашисти, са българи, не са албанци, не са сърби а българи :)))

15

До 11

преди 1 година

От къде извади такава "гигантска" логика?

14

Анонимен

преди 1 година

Да,де.билитет в РСМ циркове и удбащина,създала фалшивото ВМРО-ДАМНЕ.Гледам Мицко събрал млади "партизани" да бранят македонизма срещу българските "фашисти " след 70 и кусур години.Една карикатура с претенции.Няма какво друго да измислят кукловодите им да ни уязвят.Затова е крайно време да се поиска забрана на името на организацията или българското ВМРО да поиска,защото тя е организация на български революционери от БГ и географска Македония ,а Мицковски да си търси антични и прочие.

13

Анонимен

преди 1 година

Предложението е "редактирано" след като нашите продажници клекнаха. Макетата се правят на луди за пред публиката.

12

Анонимен

преди 1 година

До 10.!, а ти защо пишеш на чист български?!

11

Анонимен

преди 1 година

Петков и Макрон направиха така,че да угодят на господаря си, дъртягата байдън..