34

ПРЕЛИВАНЕ ОТ ПУСТО В

преди 1 година

УСЕЩАМ ЧЕ СЕГА ЛЕНА И КИРО ЩЕ МИНАТ В ИТН!

33

Вьзмутен

преди 1 година

Да вярно сгп - прав си не е гешев явно текьт раследвания За ония -9 милярда дали ще разберем нещо по натам каде отидоха декеври

32

перко

преди 1 година

ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА! ПО ДОБРЕ КАЖИ НЕЩО ЗА ПАРАПЕТА! ТОВА МОЖЕ ДА ГО НАУЧИМ ОТ ПЪРО ЛИЦЕ!

31

Анонимен

преди 1 година

Лена гешев не спи - искахте ваш човек да не ви закачат ама не стана е понякога и така става - лошо ,че след такьв скандал никоя кантора няма да те приеме на работа>>>>ТОВА е Софийска градска прокуратура, Гешев няма нищо общо.

30

Анонимен

преди 1 година

Га яди кифтета ни рива... Га та търси прокурора рИвеш. Ей, че нагло нЯщо, бре! Може и за самальота до Тесалоники да та питат и за 'отела, и за ресторана, за много магарии могат да те питат. Как така присвои чужди правомощия и се прави на началство, сега кой чакаш да ти сърба попарата, която нагло надроби?

29

Емил Стефанов

преди 1 година

Ако не се въртеше около оная работа на канадският *** можеше и да получи оведомление.

28

ДОСТОЙНИТЕ

преди 1 година

САМО ЗА 6 МЕСЕЦА НА ВЛАСТ И ТИЯ ЗАСЛУЖИХА ПРЕСТОЙ В ЦСЗ?

27

Анонимен

преди 1 година

Кой ми ....в гащ.?

26

Вьзмутен

преди 1 година

Лена гешев не спи - искахте ваш човек да не ви закачат ама не стана е понякога и така става - лошо ,че след такьв скандал никоя кантора няма да те приеме на работа

25

Анонимен

преди 1 година

Как ще я осведомят? Нали целта е първо да бъде компрометирана пред медиите, а накрая истината да потъне в мълчание. Но те забравят, че ще има последствия този път. Кирил Петков е зодия Овен

24

Бай Тошо

преди 1 година

На такива им викахме на времето КАЛИМУТКА! А сега са ПАРАПЕТКИ.

23

Анонимен

преди 1 година

Ленче ко парайм? Дали не е най-добре да се скриеш накъде на село? *** не щот прокурора те издирва, а щот хората нещо не ви понасят.

22

45

преди 1 година

Той и Бойко не беше уведомен за ареста си, нагли, долни лъжци.

21

Анонимен

преди 1 година

Той и Бокича не беше уведомен, че го записват и подслушват Ленче, не че ти си прегрешила с нещо, освен да спиш с женен премиер :)))

20

до №11

преди 1 година

Нищо не е изнесла. Нито имена, нито документи, нито доказателства. Изказала се е на принципа ЕЖК (една жена ми каза) или с други думи казано - празни приказки. И аз мога да си говоря, че съседа ми е мафиот, ама такъв ли е наистина или просто аз съм злобно човече, което ненавижда чуждите успехи?

19

Мдаа

преди 1 година

Явно тепьрва гешев ще има много работа около подмяната

18

Соломон Паси

преди 1 година

Въпрос към привържениците на Руския начин на живот - ЗАЩО "Голямото Преселение" на хора е по оста - СССР - ЗАПАДА?!?! ... А не е обратното - Всички да бягат от "ЛОШИЯТ ЗАПАД" към СССР ?!?! ..... Нали там всичко е страхотно , и живота е ... изключително добър ?!?! Значи ТРЯБВА да се бяга НЕ от ... А към ... СССР?!?! Не е ли логично?!?! ЗАЩО хората да бягат от толкова... ХУБАВО?!?! ЗАЩО в САЩ има Милиони Руснаци , а в МАсква няма Милиони Западняци ?!?! Интересен въпрос , а ?????...

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18 - Дано сте поне малко по-умни и красиви от нея, че да има някаква надежда.

16

Анонимен

преди 1 година

КАТЕГОРИЧНО В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ Е ДОСТАВЯНА ДРОГА ЗА ПРОСТОТО КИРО И КОМПАНИЯ! АФЕРА НАСТОЯВА НЕЗАБАВНО ДА БЪДАТ ОПОВЕСТЕНИ ЗАПИСИТЕ ОТ ОХРАНИТЕЛНИТЕ КАМЕРИ, КОИТО СА В ПРОКУРАТУРАТА! НЯМА ПО-ГОЛЯМ ОБЩЕСТВЕН ИНТЕРЕС ОТ ТОЗИ ДА СЕ ВИДИ УПРАВЛЯВАТ ЛИ БЪЛГАРИЯ НАРКОЗАВИСИМИ ЛИЦА! С просто око и най-големият невчасник в България може да забележи, че откакто записите с доставка на дрога за МС попаднаха в Прокуратурата Простото Киро престана да споменава името на главния прокурор Иван Гешев.

15

Анонимен

преди 1 година

Умните и красивите с теб сме Лени