83

Оля

преди 1 година

Прави сте!Утрепахте корупцията,малко ви остана да я за нулите и паднахте .България цъфна,а ние никога не сме били толкова,,богати"

82

Анонимен

преди 1 година

Пак говорят някакви глупости. Парите на ЕС не идват от небето, те отново идват от нашите данъци. С други думи депутатите ни казват: "ключово е да ни има, за да има кой да ви харчи парите".

81

До 83

преди 1 година

Вие милиардите за нищо ги нямате,ку куу!"Стотици ,не думай"!Борисов завари 30 млрд БВП и го увеличи 3 пъти,остави им близо 100 млрд БВП плюс завършена и започната пътна инфраструктура,плюс пречиствателни станции,обновени училища,детски градини,спортни бази,ремонтирани църкви и манастири,изпълнени проекти на туристически обекти,членство в Банковия съюз и др.,а тези за 6 месеца 32 млрд дългове.Само за 6 м. без нищо построено,без плащания към строители,без компенсации за бизнеса и куп спекулации

80

Анонимен

преди 1 година

Какви смешки,водели борба с корупцията!На черното бяло при цялата шуробаджанащина и кражби,не се ли виждат и защо продължават да лъжат?9 млрд. за 9 дни за начало,заем след заем,посегнаха на резерва,никакви мерки за бизнеса,спряха газа директно,но не защото са платили в долари,и не са обърнали в рубли,а защото не е имало плащане изобщо,а договорки с посредниците пак с руски газ,но по скъп и подялба на комисионни.Източиха Черен за далавери,продажби под пазарната цена,за да получат комисионни и т.н

79

Анонимен

преди 1 година

Корупцията се е просмука навсякъде, най-вече при управлението на ГЕРБ, а преди това при СДС. Години ще ни трябват да я намалим поне наполовина.

78

Анонимен

преди 1 година

Стотици милиарди се откраднаха при управлението на ГЕРБ. Ако върнем половината, България ще стане Швейцария на Балканите.

77

Анонимен

преди 1 година

Справял се е кабинетът с ......нищо. Само с вирене на носове, детински изцепки и говорене в ще-време.

76

Анонимен

преди 1 година

Нещо не разбирам... нали все сме бедни заради голямата корупция. Тия и тая са разказали играта на корупцията за 6 месеца, което означава, че трябваще да сме забогатяли всички. А такова скорострелно продължаващо обедняване на народа не помня откога не сме имали. Какви изводи да си правим тогава? Калинче, държава не се управлява с декларации постове във фейсбук. Идея нямате какво се случва. Затова си мислите, че много добре се справяте.

75

Анонимен

преди 1 година

Така се справя, че направо се саморазправя. Киро още не може да се освести, а Гешев още не го е подхванал истински баш за корупция.

74

Анонимен

преди 1 година

"да подпомогнат хората, които най-много имат нужда от тях- Е,кога ще подпомогнете народа,на когото обещахте,за да бъдете избрани,мина мноого време през което само увеличавате цените,няма никакъв контрол в/у спекулата-а Нинова така сладко обеща,накарахте ни да плащаме неколкократно по-скъп РУСКИ газ,вдигате цената на другите горива дори и тогава,когато трябва да я намалите.....Е,хайде стига лъжи!!! Нямаме сили вече да ви слушаме,камо ли да ви вярваме! САМИ ПАДНАХТЕ,САМИ СТЕ СИ ВИНОВНИ!!

73

?!?

преди 1 година

В Румъния се справят с богата с корупцията. Тук си говорим приказки

72

Анонимен

преди 1 година

След 1989 година в България управляват крадците, представлявани от СДС и след 2008 година и от ГЕРБ. Другите партии нямат шанс - крадците ги свалят от власт използвайки малко от откраднатите милиарди

71

Анонимен

преди 1 година

Приказки, приказки... ама като ги говорите - дали самите си вярвате? Или си мислите, че "гласоподавателите" сме ***?! НЕ СМЕ! Дано стигнем до избори без машини и ще го усетите :)

70

Надблюдател

преди 1 година

Ако "промяната" им тепърва ще продължи, това че ги изритаха е най-доброто което можеше да се случи на държавата! Някой разбра ли на кого са раздали парите от ББР? Стана ясно само, че са ги раздали на различни фирми, различни от ГЕРБ и ДПС, и дотам! А кои са тези фирми? Явно само така я рабират борбата с "корупцията, да не раздават пари на по-различни от нашите фирми!

69

Анонимен

преди 1 година

Писаха,че ПП още нямат регистрация за партия,а още казват от ПП имали програма, но е направо невероятно как въобще са включени да участват в избори щом нямат регистрация първоначална за която се изисква да представят самостоятелна програма,която да разгледат регистриращите ги за какви се представят след като казаха,че излезли от някакви фракции на ДБ като вътрешни течения,крила на ДБ,които ги окрили ли да бъдат кандидати във властта кат техни кандидати,но до време,а още спечелили изборите първи

68

SWAN

преди 1 година

А можеше да е паднал, щото не краде, ама явно не е това :))))))))))))))))))))))ДеСе шушуминги артисти еничерчета, нищо не пада, сменят ги защото са свършили мръсната работа, и ги наказват за пред маймуните, да не търсят маймуните виновни :))))))))))

67

До факт

преди 1 година

Това за 61 и фантазии ли???

66

Факт

преди 1 година

Хохохо....лош раша сценарии...м.а т.ъ.п.и.ч.ък!!! Така е роба нема мисъл...хохохо

65

Анонимен

преди 1 година

Едва ли се справяха добре с борбата с корупцията - Бойко Борисов все още не е в затвора, както и шайката му от ГЕРБ.

64

Анонимен

преди 1 година

Мафията удари по най-слабото звено в коалицията - ИТН и Слави Трифонов. Не беше изненадващо.