8

Анонимен

преди 1 година

Манолова до изборите есента ще основе още няколко партии.

7

Анонимен

преди 1 година

И откъде толкова пари за увеличение? Ако се тегли нов държавен дълг кой ще го връща? С това увеличаване инфлацията ще стане хиперинфлация. Но явно това е целта на комунистите и на сестра Галева която в началото тръгна от БСП.

6

ха ха

преди 1 година

Тази гнус-ла няма срам, бе....То бива, бива, ама това минава всякакви граници вече. Надявам се че няма чак толкова наивни и откровено *** хора да й вярват на тая.

5

Анонимен

преди 1 година

Това предложение ще увеличи инфлацията и ще удари същите слоеве на които увеличават доходите. Пенсионерите съвсем не са бедни . Вече има доста много богати пенсионери . Много голямо разочарование е тая жена и мъжа и. Той иска да дава оръжия тоест иска война.

4

Стига вече

преди 1 година

Безочие и свръх наглост!

3

Старата мутра усети

преди 1 година

мирис на избори и веднага надигна глава,взе да вдига шум за да не би да я забравят,както тя забрави и изостави болните деца,чиято полусрутена палатка е още пред бившият партиен дом,сега сграда на НС.Ще те забравим,МаяМа,нищо хубаво не произтича от твоите нагли действия и арогантност в политиката.Пожелавам ти провал на изборите.

2

Анонимен

преди 1 година

Писна ми от глупости и политика `дайте да дадем` а пари от къде бе г-жо Манолова или ти като не плащаш данъци и осигуровки си мислиш че всичка са така и хазната се пълни свише ! Но явно предизборната кампания започна

1

Анонимен

преди 1 година

Доста е лесно да обещаваш когато си в опозиция и няма изгледи да управляваш.