53

Анонимен

преди 1 година

"Дори още да не го усещаме се намираме в газова криза"как да ви разбера господа лъжци криза дори него усещаме вие на първокласници ли написахте тази статия

52

Анонимен

преди 1 година

Стринката от Германия с 7-те деца, дето е шеф на ЕК, и нейния заместник Жозеп Борел ще им гарантират пшеница, а ако не намерят такава ще им раздават безплатно немски и испански хляб в продължение на 3 месеци. Сетне щафетата поемат господата Шолц, Макрон и Марио Драги - и те 3 месеци. И така ,докато се изредят 27-те държави членки на ЕС без Унгария.

51

Щерю

преди 1 година

Мдаа. Юдеите, след мора (ковида) и войната, сега ще ни спретнат и глад. Правят се на бог, който изпълнява пророчествата - а всъщност ционистите ни го причиняват; отмъщават си. Следват - земетресения, които "боговете" (юдеи) съзнателно (с технически средства) ще направят...

50

Анонимен

преди 1 година

До до експерта 47/51 Щото ябълките растат главно от фотосинтезата на дървото, и щото са непретенциозни. Не знам дали си виждал да се полива, но аз съм виждал как в ЕКСТРЕМНА СУША каквато е в Испания, житото става на ПЕПЕЛ.

49

до експерта 47

преди 1 година

Експерте,кух си като градинска лейка!Та казваш почвата е отровена в германия,интересно тогава защо е произвела 1 милион тона ябълки през 2015 година?Та казваш в испания няма вода?Ти видял ли си слънчоглед или пшеница да се полива?

48

Каниебал

преди 1 година

И човек за човека ще е прясно месо. Гладни няма да останем я Какви бутове се разхождат по централната .

47

SS

преди 1 година

Откога и колко пъти пиша ? Запасявайте се с трайна храна,лекарства и гориво ! Не Харчете за глупости ! СЕГА ПОВЯРВАХТЕ ЛИ НА БАЙ ВИ SS ?

46

Законосвръхдател

преди 1 година

Нов закон за солидарност. Всеки да декларира съдържанието на хладилника си. Но и на фризера , да не хитрувате значи. Някои ще почнат да трупат тлъстини само и само да не са солидарни . Ще ядат сами тайно. Обаче ако се сложи дебитомер в нужника ще бъдат уловени за неправомерното им ядене.

45

Анонимен

преди 1 година

До петйа,петйа,петйа В Пшеницата иска ПЛОДОРОДНА почва, а в Германия почвата е отровена от индустриализацията и войните. Испания няма ВОДА. Италия отглежда пшеница и то МНОГО. Все такива, дето не знаете, правите големите приказки.

44

.

преди 1 година

Как ли? Всеки ще се оправя поединично - който се запасил - запасил. Останалите.... Жалко за тях...

43

Анонимен

преди 1 година

До до 43/47 "е как ли сме се справяли без тия специалисти и толко много висшисти ? говорим за бройката" Били сте примитивно родово общество далеч по-слабо развито от това, в което сега живеете.

42

до 43

преди 1 година

е как ли сме се справяли без тия специалисти и толко много висшисти ? говорим за бройката .

41

Анонимен

преди 1 година

До toti ВИНАГИ можеш да станеш по-беден. Само защото се сравняваш с някого, който може да загуби повече, не означава, че не можеш да станеш по-беден. Всъщност, обазалагам се, че тия, които говорите така, не знаете какво е истинска бедност. Отидете в Африка, където на места ядат понякога ядат един път на два дни, и нямат БУКВАЛНО НИЩО.

40

Анонимен

преди 1 година

Но готвим 7-ми пакет санкции. Руснаците заслужават да гладуват, Иранците, корейците, сърбите, китайците....всички да си получат заслуженото, но нас да не закачат, че не понасяме глад и студ. Ние сме нежни и чувствителни западни порцеланови кукли.

39

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 38 "Доколкото чета вестници тъкмо тия с "върховите технологии" пищят." Пищят, ама от името на тия, на които не им се чува гласа т.е. тия без върхови технологии в Африка и Близкия изток. Прав си, хайде да не се "кривим".

38

Анонимен

преди 1 година

До факт Обаче ще имаш икономическа криза, тъй че пак не си го измислил.

37

факт

преди 1 година

ако всички тия IT специалисти и 90% от висшистите се върнат по селата си и почнат да работят по нивите няма да имаме хранителна криза !

36

кофти истина

преди 1 година

върховите технологии не се едат и не са материали които да се ползват. Развиваща се икономикакиа е тази която има налични суровини и енергийни запаси, се оказва. А хората имат нижда от подслон, храна, вода и работа на първо място. После са яхтите, бижутата и безмислените неща!

35

toti

преди 1 година

Айде да ги видим ,,как богатите ще се оправят когато са в криза'',защото ние бедните сме тренирани и по бедни няма да станем в която и да е криза !!!

34

икономика на практик

преди 1 година

Оказва се че икономика базирана на производства и суровини трудно се изкрва от релси, икономика изчислявана на базата на 'услуги' и спекула на пазара/борсата потъва като тухла.