68

Краварски неволи

преди 1 година

милярдните кредити с които краварите тъпчат укро-наситите май ще станат невъзвръщаеми. Реването е защото урките се готвят за контраОтстъплние. Източния фронт са им го спукали руснаците и сега е бой по мешките дето са се образували!

67

Анонимен

преди 1 година

До МНЕНИЕ Ти видя ли ги тези лаборатории или така ти каза една жена по руската телевизия?

66

Българин

преди 1 година

Ако не им харесва в Харков на украинците, да си ходят.

65

МНЕНИЕ

преди 1 година

Руската Армия трябва да блокира Харков , местните хора трябва да се изследват от СЗО - там бяха Био Лабораториите на Байдън , там се произвеждаше Ковид заразата за Света .

64

Асоциален Примитив

преди 1 година

Големите "победи" на блатниците. Разрушени градове и бежанци, защото ги е страх да се сбият като мъже. Дано скоро всички големи градове в Русия да са в руини, дано!

63

Анонимен

преди 1 година

Войната ще свърши когато САЩ влязът в Украйна .Това не е желание, а реалност .Няма вариант Русия да остане в Украйна . Блъфирането свърши .

62

Анонимен

преди 1 година

И въпреки това, от ЕС са готови да приемат една разрушена и ограбена държава. Защо ли??? Ами защото те няма да плащат сметката. Сметката ще платят данъкоплатците, както винаги. С нашите пари ще възстановаме Украйна. Американците ще си бият камшика както винаги, и ще оставят нас да дерзаем!

61

Пак

преди 1 година

Глупости.

60

Анонимен

преди 1 година

Споко. Както сме я подкарали, цяла европа ще заприлича на Чернобил. Съвсем скоро.

59

Анонимен

преди 1 година

Някой русороб може ли да докаже че Русия НЕ Е фашистка държава ? Ако мисли че няма да може да се аргументира , да се обърне към Иво Христов , В Вацев и други празнословци да му помогнат .

58

Да

преди 1 година

Това е стар фейк....

57

Ужас

преди 1 година

Войници от ВСУ пленени в Донбас свидетелстват че командирите им избягали и ги изоставили на сигурна смърт.

56

Анонимен

преди 1 година

Глупости. Пропагандата продължава..

55

Анонимен

преди 1 година

Глупости и фейк Харков почти не е обстрелван за ралика от Донецк незнам защо оше се напъват от днес. Бг пък и войната е почти свършила

54

Анонимен

преди 1 година

Това което сега се случва в Украйна е само прелюдия. Основната борба за Русия започва после. Ето защо победата на Русия в Украйна трябва да бъде абсолютна и пълна. В Украйна не трябва да остава и педя земя от която враговете на Русия да могат да се възползват в предстоящата борба.

53

Анонимен

преди 1 година

Всички бяха убедени, че чеченците за векове ще мразят Русия. Но стана така, че разрушеният Грозни днес е един от най-чистите и най-уредените градове в света, а Русия създаде нормално съвместно съществуване на руската християнска държавност с руския Ислям, нещо което на запад го няма. Когато на запад чуят вик "Аллах акбар" изпадат в ужас. Когато в бомбоубежищата на Мариупол чуваха викове "Аллах акбар" започваха да се кръстят и казваха - "слава Богу, спасени сме, руснаците идват". Това вбесява западняците

52

като намериш - лесно

преди 1 година

До Анонимен: "Искам да опиша какви зверове са руснаците, но просто няма такъв епитет." Обаче като намериш - описанието какви зверове са наглосаксите - кравари ще е много лесно: като руснаците ама степен 10!

51

Анонимен

преди 1 година

Русия винаги e " права", в Чечня 300 000 мирни граждани убити , Грозни сринат до основи , после Грузия 2008 пак грузинците " виновни" и 2014 в Украйна пак не са виновни .

50

Разбираема е

преди 1 година

Разбираема е истерията на западните медии.

49

Хайли Лйакли стил?

преди 1 година

ПО формата, по изказа ,по наклонението - пак пропаганда. Че то краварите направиха марсиански пейзажи на сумати места, но не съм срещнал толкова описателни статии по темата!