10

Анонимен

преди 1 година

Щом жендрите взеха да реват и да вият безпомощно, значи България е на правилния път. Супер!

9

X

преди 1 година

Щом взеха да ревЪт отвсякъде значи снощи най-накрая се случи нещо ХУБАВО за майка БЪЛГАРИЯ последните седем месеца. Да си гледа гАй парада тоз трансжендъър!! Нема евро, нема Македониааа! ДГД

8

Ghost

преди 1 година

До Анонимен 7: Ами като гледам новите от промяната + Радев и този на Възраждане, Борисов е класи над....... По добре да си прочел само 'Винету', но да знаеш какво да правиш. Тези , сегашните, знаят ли какво да правят?

7

Анонимен

преди 1 година

Нашия пак направи плонж пред началниците,зер скоро не са го потупвали по рамото.Краставите магарета се надушват отдалече.

6

L.

преди 1 година

Не мислите ли, че вече *** и пульо взеха да приемат в ЕС? Като си спомням ние през какво минхме: Заводи затваряхме, реактори спирахме, обещавахме звезди от небето.

5

Анонимен

преди 1 година

Можеш да си поздравяваш Боко колкото щеш,само че не вие ще гласувате за него,ние също няма да гласуваме.Така че си го вземете и му се радвайте.Може и паметник да му издигнете,но не ни го хвалете,защото ние най-добре знаем що за стока е.

4

Анонимен

преди 1 година

Как ще испълни Македония всичко за 5 дена като те 5 г. протаката и ни разиграват. За историята как ЕС ще решава дали е изпълнила. Ами за езика още повече Вархей или Макрон какъв специалис е по българкси език.

3

дедо Гошо

преди 1 година

Това с примера за Бойко Борисов ми дойде малко повече. Лично той наложи ембаргото, а сега вика на Киро да го вдигне и после да отиде при избирателите си и да каже, Киро канадеца е национален предател. Знаем номерата на банкянският хитрец, лъжец и крадец.

2

Анонимен

преди 1 година

Няма страшно Варахей, Ние ще ги пуснем, обаче мъкедонците няма да приемат френското предложение и чак сега ще видите с какви болни мозъци си имате работа.

1

аз

преди 1 година

Още един който поздравява разБойко, после се чудите защо България не вярва на ЕС