34

Спекулант

преди 1 година

"той беше категоричен, че спекула с цените на горивата няма". И да има, какво от това ?! В пазарна икономика не съществува дефиницията "спекула"! Има търсене и предлагане! Ако ситуацията позволява, ще продавам с 300% надценка на 8 лева литъра! Нали си плащам данъка и акциза. Вкарайте по евтини горива /ако има откъде/ и цената ще се нормализира.

33

sofeto

преди 1 година

Това е добре, че българина се вози и до "белият дом" на двора с колята да не му се смеят че ходи пеш!

32

До 30

преди 1 година

Ти наред ли си с тиквата незнам!?Къде сравняваш Исландия където забиваш една тръба и изскача пара под налягане с България където извира незначително количество топла вода най много до 50-60 градуса!

31

Доктор Хук

преди 1 година

Трапера и кокорчо за 6 месеца с наядоха да си покажат сметките в Канада ,Швайцария и офшорките,а може исладкарницата на ескимоската.

30

Анонимен

преди 1 година

България да забърза процедурите за финансиране на зелена енергия. Да дава помощи за соларни системи, както и да започва проектирането на геотермална енергия. Исландия ,ще им кажат как става работата ,ако поискат. България ври от минерални води и термални извори. Да не спят, а да действат до пълна свобода от чужди енергии.

29

Анонимен

преди 1 година

този да не баламосва хората, руския нефт се купув на цени до 80долара а не на сорт Брент 110. Този е готов и на 5 лева по 2,50 лв от всеки литър да прибира.

28

Мамкави

преди 1 година

Майкъ ви и спекуланти мръснии!За това е тоз хаос и беззаконие..всеки да дере както може!В мътната вода се ловяла най голямата риба!

27

Анонимен

преди 1 година

Благодаря ПП((((((((((((

26

Анонимен

преди 1 година

Причината е пак в ЕС,които са въвели нов акциз на бензина без да ни информират нашите медии. Този акциз е 1 лев на литър.

25

Анонимен

преди 1 година

В момента цената на Брент е като през 2012,2013,2014 години. Айде чакам обяснение за цената на бензина.

24

Анонимен

преди 1 година

Нация, която се интересува само от цената на бензина, хляба и олиото, а образование, свобода и прогрес са някъде там, никога няма да просперира. Най-евтин бензин в цял ЕС и пак мрънкотене. Мрънкотене, ама карат немските бараки на по 15 години, вместо някой икономичен хибриден или електрически автомобил с 0 разходи и улиците препълнени с коли. Значи бензинът е евтин. Толкоз по темата.

23

Кой

преди 1 година

Решението е едно : Нефтохима на управление от БГ държава. Изваждане на вътрешните документи и сметка колко са спестила като не са плащали данаци 20 години. Следва конфискация. Но има един проблем - трябва премиер с топки ! Бойко не става. Корни нестава. Доган нестава. Копейкин не става. Славчо контрата не става. Ристьо имаше куража да отиде на Росенец, ама срещу Лукойл ? Спомнете си какво стана с Ваньо Танов ? А той искаше да постави само едни измерителни уреди !

22

До 17

преди 1 година

Е то за колата не се купува ново олио от магазина. Купува се отработено от фритюрниците на ресторантите и заведенията за бързо хранене и се филтрира. Преди години го купувахме на 50 стотинки литъра ама вече няма от къде. Те много от ресторантите фалираха в пандемията.

21

Анонимен

преди 1 година

Войната и санкциите нямат нищо общо с цените на горивата... Цената скочи много преди войната...

20

Анонимен

преди 1 година

Ама дето са пържени мекиците е по 50 ст. !!!!

19

Анонимен

преди 1 година

Нваън паднаха с 14 долара полседните два дни, остава при нас да вземат да се качавт :)

18

Анонимен

преди 1 година

Като е виновна войната я драги ми смехурко обясни защо в Украйна бензина е по- евтин.

17

Анонимен

преди 1 година

Споко, Бсснкянския крадлив илитерат като дойде ще ви ги свали. Той е доктор по икономика у професор по финанси. Къв е тоя Харвард, друго си е милиционерския развъдник в Симеоново.

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Олиото и сега е 4 лв. лъжецо

15

Театър Сълза и Смях

преди 1 година

Ееее няма, с по-евтиния с 25 стинки сиропец, ще го кантарим някъде на 3,80-3,90..........