54

Stomnata

преди 1 година

Че ще стане 4 лв. е ясно на всички, въпросът е колко ще бъде след това. Шлякам ти и санкциите .... накрая ние го джвакаме!

53

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не е скъпо, дори бих вдигнал акциса, кошарите продължават да се карат, няма никакво намаляване на употребата на коли и стоки. Всичко е точно.

52

Кико

преди 1 година

Аз вярвам на Кирчо! Той каза че ще" летим"!

51

Анонимен

преди 1 година

Защо гледат само евтиното гориво,днес в Пловдив на petrol е 3.98 или казано 4лв. Разлика между бензиностанциите на обикновената нафта е около 50ст на литър. Това означава че картела е между тях ,а не само от крайната цена на Лукойл, ама ние сме глупаво племе.

50

БАЧКАТОР

преди 1 година

За Бога, братя, не зареждайте!

49

Радек от Боктор

преди 1 година

ДО 48 АНОНИМЕН!!!КУХА ЛЕЙКА, КРИВА КРАТУНО....стига си ръсил глупости червена, мазна гад!!! Всички знаят че петрол, ток и газ са в ръцете на червените и ченгесарите от ДС. Тука е и Манджуков, Корнелийка, Майчето и т.н.....Стига с този Бойко, Мойко..1996 г. пак червените направиха хиперинфлация и обраха народа, а сега пак те ни обират лелинката им ***!

48

arsenalfc

преди 1 година

Простия и скапан българин си заслужава всичко! Да си седят по домовете и да реват тука! Всичко зависи от държавата, но ние такава нямаме. Скоро ще стане и 4 лв.

47

Анонимен

преди 1 година

Що за мазoхист трябва да си, за да искаш горивата да са по 20 лева и всичко да поскъпне двойно, тройно и петорно заради горивата, а заплатата му пак под 1000 лева?!

46

Анонимен

преди 1 година

Петролният бизнес в България е в ръцете на мутрите от ГЕРБ и вдигането на цените е един от начините за сваляне на правителството, за да се върне ГЕРБ пак на власт и мутрите пак да крадат милиарди.

45

Ламята

преди 1 година

Жътва е сега,пейте робини!Наесен 5 лв.Минимум.Гледам някой се радват,че хората няма да могат да си карат бричките.Не бързайте да се радвате.Ще има изненади и за вас.

44

Анонимен

преди 1 година

Дано литър гориво стане двадесет лева,та ганчаков скъсаното джобче слезе от двадесет годишният котор шеста употреба но задължително тройка дизел с издънени катализатори. А гориво да се купува задължително с банкова карта,та да видим как държавен хрантутник с хиляда и петстотин лева заплата,не спира трите си коли,плаща ипотека , живее на широко и се държи всеки едно е владетел на галактиката ни и три съседни.

43

Анонимен

преди 1 година

Путин и войната са ви виновни за инфлацията, че за 2 години сащ и ЕС напечатаха 50% от парите в обръщение. И без тая война щеше да има такава инфлация, но така стана идеално да си измият ръцете с Путин

42

Статистик

преди 1 година

Тоя не е в час. Горивата започнаха да поскъпват далеч преди войната, газът - също. А как ще обясни защо в САЩ (далеееееч от войната) цените растат, а в Русия (която воюва) цените не мърдат?Също - защо през 2008 при петрол $140 за барел бензинът беше 2.50, а днес при $112 за барел бензинът е 3.40 - без да са променени данъци и акцизи?

41

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Малко е!

40

Утепляци

преди 1 година

През 2012 цената за барел беше същата .... и дизела беше 2.20 .... а сега е 4лв ;))

39

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 1 година

БАВНО --НО СИГУРНО СВЕТА ВЪРВИ , КЪМ НОВИ ГОРИВА НА БАЗАТА НА ВОДОРОДНО-АЗОТНИТЕ СЪЕДИНЕНИЯ ОТ РОДА НА АМОНЯЧНИТЕ СМЕСИ---ДАЛЕЧ ПО-ЕФЕКТИВНИ И ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТИ!---ПЕТРОЛ ---ЩЕ УПОТРЕБЯВАТ , САМО АБОРИГЕНИТЕ...

38

Анонимен

преди 1 година

Според мен, дизелът ще стигне 4.50 лв. В Англия е вече 2 паунда... ГЕРБ да ви е на помощ!!! (Шегувам се де, но знам че пак ще си го поръчате!!)

37

Клошар

преди 1 година

и 50ст. и 50лв. да стане па ке карам и краднем....

36

Анонимен

преди 1 година

задава се Жан Виденовата ситуация :) repeat на събитията от 90те, инфлацията и глада. Върнаха ни отново на кота 0

35

Анонимен

преди 1 година

Поевтиняване ще има, когато свършат БЕЗСМИСЛЕНИТЕ БЕЗПОЛЕЗНИ САНКЦИИ