107

Анонимен

преди 1 година

Галъп са комунистическа подметка и пишат каквото крадлата корнелия им каже.

106

Анонимен

преди 1 година

Българина гласувал за Киро със сигурност, обаче реалността показва при нови избори ще има нови първи и втори плюс отпадане на две от управляващите партии и канибализиране на БСП/БКП от Възраждане и Стефан Янев. Честно казано предпочитем дори и Възраждане пред партиите на "промяната" които изповядват разделение, злоба и водят държавта деструктивно към колапс.

105

Анонимен

преди 1 година

То се вижда от коя страна на протеста за умните и хубави хора и от коя са ***, гнидите и утайките на обществото.

104

Маг Минчо

преди 1 година

Рекламна агенция "Калъп за Киро" пак не позна!Както не позна нагласите и за предишните 3 предсрочни.Народът не иска инфлация,несигурност, ниско потребление и високи цени! А всичко това ни беше сервирано от ПП(простите протести), от ПП(посредствения президент) и от ПП( продажната пропаганда). Такива като ПП (платените представители) на медийните "свахи", а поименно - ПП(подлогата Първан) от социология тип "Голфкомплекси, хотели и лозя"

103

Анонимен

преди 1 година

По колко пъти на ден ще я пробутвате тази статия. От "Галъп" попитали 806 свои роднини и хоп какво не искал българина.

102

Анонимен

преди 1 година

Дестабилизация на държавата иска само ***.

101

Bob

преди 1 година

Падне ли правителството правим нови избори. Копейкин вън от парламента..

100

Ода за симпатизанта

преди 1 година

Копейкин, три дена на протест ни праща,три дни не моем се огаща,изреди ми се кой къдет ме хване,и органа отзад разпран еА Коце щяхме да сме патриотида си хванем наши квоти,Да ме вкараш в парламента,Ами и ти си една мента,Сега на центаро ме тричат,кабриолетите ще ме разбичат,Ама вече не ща да съм патреот,по добре на лебец и компот,Айде стига Коце не издърам,не искам вече Кире да попържам,не искам и за тебе да гласувам,кат те видя ше те псувам

99

Анонимен

преди 1 година

Как да не искам? Искам предсрочни избори! Някакво платено проучване сред близки до управляващите не може да говори от мое име.

98

Анонимен

преди 1 година

Копейкин не можа да се дореди да се ръкува с Пеевски,горкият,нищо тва е бъдещето, плюс Борисов.България е са тръгва напред,Пеевски министър на финансите!

97

Анонимен

преди 1 година

Нали искате Костадинов да се провали, вместо да се радвате, какво го оплаквате. Сега няма да гласуват за него много хора и ще остане само с 30 депутати в следващия парламент

96

Koko

преди 1 година

Народе виж ги там на центъра на София как кабриолет опъва псевдопатриот. Направо ДПС им разказаха играта. Всичко патроиотично в тях беше изтрито с кожената гума.

95

Анонимен

преди 1 година

БЪЛГАРИТЕ НЕ ИСКАТ СЕГАШНИТЕ ПОЛИТИЦИ

94

Анонимен

преди 1 година

Бул гари стански телевизии.Такива са,колкото и да триете

93

Koko

преди 1 година

Защо мълчите, снимайте ги тези лъжепатриоити, тези национални предатели. Снимайте и излъчвайте как заедно се возят в един автобус. Срам до къде я докарахте потомци на Ботев и Левски сме ние, вие сте на башибозуци.

92

Анонимен

преди 1 година

Чакай сега какво означава Българина не иска? Само 41% не искат. Това означава, че почти 60% от Българите или не са сигурни, което означава, че имат проблеми с правителството но вероятно не виждат друг за когото да гласуват или пък си знаят, че искат предсрочни избори. И в двата случая мнозинството със сигурност не са против предсрочни избори. 32% са на "все ми е тая", 26.5% са на "искам" почти 60% от населението не подкрепя правителството!

91

Анонимен

преди 1 година

ДПС и Възраждане се сляха в странен копулационен акт на центъра на София

90

Koko

преди 1 година

Днес БГ отидете и снимайте как Възраждане и ДПС викат в синхрон, заедно на площада. Срамът е вечен!

89

Свинката Пеевски

преди 1 година

Днес това което видях преди малко ме мобилизира още сега да ида да гласувам за ПП с цялото ми семейство

88

Koko

преди 1 година

Що не пишете, че в момента ДПС и Възраждане протестират заедно ?Всички фенове на Възраждане национални предатели. Атака бяха пропаднали, ВМРО и НФСБ и те. Но Възраждане минаха всякакви граници. Днес БГ отидете и снимайте как Възраждане и ДПС викат в синхрон. Срамът е вечен!