48

Анонимен

преди 1 година

Всички родени под знака на зодия везни са затворени като деца, но пък като възрастни обикновено стават лидери и са хора, които не се прекланят пред нищо и никой и с тях шега не бива! Това е най-опасната зодия, не само защото видът им рядко показва това. Особено когато вярват или са убедени в каузата си те са непреклонни. За мен интересното беше, че и Путин и някои от приближените му като Кадиров са също зодия везни. Европейската лидерка Урсула също е везни

47

Hristina

преди 1 година

тия селяни с виоли в София що народ изпотъпкаха за да си го върнат на тия с джанките ... Има нещо гнило и в учиндол и в Плевен и в цялата страна. Дано поне малко свестен народа да оцелее въпреки цялото депутатско шоу

46

Анонимен

преди 1 година

Никога не съм го харесвал! Факта, че толкова певици и хора избягаха от екипа му, когато имаше шоу, ясно говори що за диктатор е! Освен това той се подигра с всички известни хора! Когато му гостува Лепа Брена и синът и се държа безобразно и мега просташко, има го интервюто в ю туб, гледайте го!

45

Копейкин

преди 1 година

до 48:Излизането от нАТО и еС е чудесна идея!

44

Един Бай Иван

преди 1 година

Аз съм от това село и не знам да е имало 200 годишнина, освен ако не е било преди 40 години, понеже съм на толкова...И тоя дето е целил с джанки не съм го виждал никога.... Хвала му на него, просперирал е човека

43

Анонимен

преди 1 година

Истината се оказаха ПП, ГЕРБ и ДБ. Другите нямат достатъчно западен морал. Ту за Македония мрънкат, ту за оръжията за Украйна... Само светата троица ПП, ГЕРБ и ДБ, другите долу!

42

да

преди 1 година

като го гледам , кирчо като малък сигурно е бил доста смо-тан лъ-жец!

41

Кармен Златарева

преди 1 година

Шута Слави на когото шоутата му бяха копирани от западните едно,към едно и който си е вид "Тиква" е и тенджера под налягане със запушен вентил.

40

Анонимен

преди 1 година

Слави е ясен, кажете кво правим с господин Копейкин? Тоя разединява нацията ежедневно, нарича нормални хора фашаги, иска излизане от НАТО и ЕС. Вредата ще е голяма ако не се справим с тоя индивид още в зародиш.

39

Анонимен

преди 1 година

Копейката ще се опита да запали гражданска война, но МВР обяви, че го има предвид и ще направи всичко, за да минат шествията безпроблемно, за което ЕВАЛА!

38

Анонимен

преди 1 година

Копейката: "Във вторник от 17ч призовавам всички българи да излязат заедно с нас пред Народното събрание, за да заявим ясно, че България е на нас, българите, а не на чуждите агенти и национални предатели." Не разбирам, защо чужд агент и национален предател приканва народа при себе си да му набие канчето.

37

Анонимен

преди 1 година

То всъщност колко хора останаха в ИТН, Дългия, Рошко, оня другия и оня третия? А и онази

36

Лойко

преди 1 година

Едва ли нормален човек би гласувал за партията на Станислав Трифонов.Да,ама се оказа,че много балъци и будали има в тази страна.

35

Анонимен

преди 1 година

Гледах репортажа по тв и за пореден път се убедих колко са заблудени някои хора все още в страната. Какво може да очакваш от партия или по-точно проект някакъв който за 2-3 месеца е загубил около 60 % от подкрепата която е имал.

34

Mini-Me

преди 1 година

От инат от Итн останха само Слави и Мини Ми Тошку

33

Анонимен

преди 1 година

Не знам какъв е бил като дете, но го виждам като възрастен. Създаде политическо движение, което в момента разбива. Провали три поредни парламента с детското си инатене и сочене с пръст. Три пъти избори заради него, а народът му плаща масрафа. Кой ще плати разходите за трите поредни избори и за тия, които се задават заради него? Народът. Що така бе, Слави? Нали уж милееше за тоя народ? Какво стана? Двамата с Тошко върнахте България в началото на 90-те.

32

слави на служба

преди 1 година

Слави е изпълнител на ролята "Шоумен на републиката"

31

Анонимен

преди 1 година

Слави лично ви опростачи с Чалга, за да гласувате за него. Той ви докара и машинното гласуване, иФатмака с юмрука, и Кирчо, и Кокорчо. Уникален пример в световната история как единПростак собственоръчно може да затрие цяла държава отПростотията си.

30

До 36

преди 1 година

И в коментарите е очевидно - вулгарни писания на същите тези селски бекове, които до вчера тресяха телесата си под звуците на неговата музика.

29

Анонимен

преди 1 година

Можеше просто да изпълнява волята на народа и щеше да си е добре, с мед щяха да го мажат.