68

смях

преди 1 година

"Няма такава Държава", стана "няма таква партия" и така нататък (итн).

67

Анонимен

преди 1 година

Затворен, но стана милиардер с талант и честен труд, а "отворените" копаят с мотиката на село.

66

Рикиджия Северозапад

преди 1 година

Учин дол е старото име на Тодорово, кръстено на някакъв партизанин

65

учинвръх

преди 1 година

извинете , дали ни интересува какво се случва в учиндол ?

64

Троянският КОНЬ ИТН

преди 1 година

Никой ли не разбра, че учидолския е троянският кон на ГЕРБ в правителството на ПП? А той, троянският кон, е вкарал ахейците в Троя и Троя е предадена отвътре и...пада! Така че, трижди проклетия Славчо ще си изсърба лай няната попара, която надроби и ще повръща от лакомията си. Халал да им е на онези, които вкараха ИТН във властта и парламента! НАРОДЕ????,докога ще настъпваш мотиката ГЕРБ, ДПС и ***. ИТН изтекоха в канала и слава богу!

63

Анонимен

преди 1 година

..И ТРЯБВА ДА МЕ ИНТЕРЕСУВА ЧАЛГАРЯ, КОЙТО Е НАБЕДЕН ШОУМЕН

62

Троянският КОНЬ ИТН

преди 1 година

Никой ли не разбра, че учидолския е троянският кон на ГЕРБ в правителството на ПП? А той, троянският кон, е вкарал ахейците в Троя и Троя е предадена отвътре и...пада! Така че, трижди проклетия Славчо ще си изсърба лай няната попара, която надроби и ще повръща от лакомията си. Халал да им е на онези, които вкараха ИТН във властта и парламента! НАРОДЕ????,докога ще настъпваш мотиката ГЕРБ, ДПС и ***. ИТН изтекоха в канала

61

Анонимен

преди 1 година

ПП, ГЕРБ, ДПС, ДБ са истинската коалиция. Те са единодушни по всички национални теми - пращане на оръжия в Украйна, сваляне на ветото на РСМ и корона мерките. Те са проводник на разбиране и сплотяват народа. ПП, ДПС, ДБ, ГЕРБ - поклон пред пазителите и лъбимците на народа Борисов, Петков, Карадайъ, Иванов и техните офицери - Гешев и Рашков.

60

До 67

преди 1 година

Искаш да кажеш Кирил Бориславов или тандемът КИБО ХАХА. Ако съм на жена му на тоя ще го бия с тигана всеки ден!

59

славуца

преди 1 година

меди доганов ми даде да повъртя малко обръчите от фирми хехе ГЕРБ ПОБЕДА!

58

Анонимен

преди 1 година

"Кирил Петров изобщо не го харесвам"

57

До 62

преди 1 година

На елементерните и обикновени хора, които не блестят с кой знае какви качества животът е по-лесен, те се женят по-рано, защото такива като тях има предостатъчно! Затова и много известни и велики хора в световната история остават сами, мацо!

56

Костадин Костадинов

преди 1 година

ОБЯВЯВАМ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА!

55

Анонимен

преди 1 година

той и сега си е затворен като пл ъх в делта хил..

54

плевенчанин

преди 1 година

ПЛЕВЕН ВЕЧЕ МРАЗИ СЛАВУЦА И ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ПП!

53

Сахар

преди 1 година

Мъж на такава възраст пък една жена не завъртя до себе си - ни дете, ни коте... Дори не ми е нужно да питам какъв е бил като дете...

52

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - копейката може и да го тричат утре. Той много се надува, ама такива като него със хилава психика, подхранвана само с пари и от стадното чувство за сила, често приключват безславно като Сайдеров, където го гримира един от подобните му насред улицата пред камерите, точно докато се чувстваше непобедим по време на поредната си свинщина. Днес е по-нисък и от тревата. Копейката е същият.

51

Анонимен

преди 1 година

мале мале троловете как са се развилнели срещу копейкин, то всеки втори коментар е за копейкин, това означава че или наистина вече е получил достатъчно сила и западното статукво се чувства застрашено или наистина копейкин изповядва крайни идеи, но слушайки и гледайки изказванията му по скоро е първото

50

ъъ

преди 1 година

"тя не отразяваше интересите на цялото общество" - тия хора и мислят, че съществува начин на всеки един да му се угоди. Като намерите такова управление, се обадете. Управлението отразява интересите на обществото, но следва идеите на мнозинството, ако някой смята, че едно управление (каквото и да е то) трябва да се съобрази с всеки *** и пульо, който докато е киснал в тоалетната, е родил някаква гениална мисъл - жестоко се лъже.

49

HeinrichHimmler

преди 1 година

Славчо, сладки ли са парите от ДПС и ГЕРБ? Толкова сладки ли са, че предаде родината си? ***