36

Анонимен

преди 1 година

Аби всичките да правите вятър като Хазарта веееее

35

Скендербег

преди 1 година

Еди, не се прави! Най-големият ви национален герой е етнически българин.

34

Анонимен

преди 1 година

Кой ми sra в гащите, а рама?! Ако искаш ес, пробвай отделно от ония..

33

Анонимен

преди 1 година

Аз не мога да разбера всички кво да се втурнали към този г.eйски клуб, който освен това скоро ще е пред разпад. Единствената причина на тия пишман политици и от Македония и Албания изглежда, че им се иска да си "усвоят" едни европейски парички, от които надали и 1 % ще влезе в джоба на обикновения гражданин. Явно затова напират толкова.

32

Анонимен

преди 1 година

То там има ли други, освен албанци ?

31

българин

преди 1 година

почвайте да декламирате АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ , след някоя година може и да има някакви разговори .

30

Проблем за

преди 1 година

албанците в стратегията им за поглъщане на РСМ във Велика Албания ще бъде патологичната сърбомания на севмакедонците,всячески толерирана от полит ръководството на РСМ.А както знаем,заради доминиращото албанско население Косово се отцепи от Сърбия и това е повод за обтегнати отношения между Албания и Сърбия. Е,севмакедонци,не харесвате БГ,която иска да има принципни отношения с вас, основаващи се на историческите дадености,мазните се на Сърбия,но ще сте албанци дори да не ви харесва.

29

Асоциален Примитив

преди 1 година

Албански нeaндертaлец, настоявайте за отделно присъединяване, защо се обвързвате с българската област Македония?

28

Анонимен

преди 1 година

Както си знаем в България от векове опит, няма по-гадно племе от тях. Отгоре на всичко името Албания идва от България, ама да не влизаме в такива неща...

27

Анонимен

преди 1 година

А бой сакате ли?

26

Анонимен

преди 1 година

Ако Албания бе от някакво значение, отдавна да беше разделена от РСМ. Албанеца вместо да си зададе някои въпроси, тръгнал да върти на сърбите сещате се какво.

25

За албанците да се

преди 1 година

изкарат съпричастни със севмакедонците и жертва на българския национализъм е от огромна важност,тъй като РСМ е в плановете им за Велика Албания.Затова от техен интерес е да не допуснат стопляне на отношенията на РСМ с БГ,РСМ да вижда в Албания единствения разбиращ ги приятелски съсед,с когото да развива отношения. А след години,когато 30-те % албанци в РСМ станат 75%(разликата в раждаемостта албанци/севмакедонци е огромна),да се стигне до обединение,РСМ да стане част от Велика Албания

24

Къде е вината

преди 1 година

В руската агентура и подвластните на Русия управляващи. Който не ми вярваш нека да ми посочи една рафинерия в света,която да работи 15 г. На загуба. Дори и едно правителствено решение,което да е в ущърб на Путин. Продължаваме промяната отрязаха газпром и то защото бяха принудени и два месеца след това вече нямаме коалиция да управлява. Докато България не се от рси от риския хобот....така ще бъде....най бедни, най необразовани, най лошо здравеопазване и с най лоши перспективи.

23

А

преди 1 година

Абе Рама, много сте си добре в пакет с РСМ. Ако може и Сърбия да я вземете!

22

Анонимен

преди 1 година

Я една блокада и на тия

21

сс

преди 1 година

А дали ЕС отказва да им раздели кандидатурите, за да не се бърза за Албания

20

aa1830

преди 1 година

Този трафикант да се оплаче на арменския поп.

19

Анонимен

преди 1 година

Когато Германия признае, че в Австрия се говори австрийски език и когато Англия признае, че в САЩ се говори на американски език, тогава ние българите ще си помислим по въпроса за Македония. Има и друг вариант. Македонците признават истината, че до 44-та сме имали общ език и обща история. Великите сили да си изберат единия от двата варианта и да действаме.

18

Ето какво е

преди 1 година

пропагандата и фалшивите новини.Рама не вижда причината в дървените глави на севмакедонците,които не спазват договорните отношения и провеждат обидна антибългарска политика.Виновни са и нашите политици,които считаха проблемите за отношенията ни със Севмакедония за двустранни и не занимаваха западняците с тях.А севмакедонците ореваха орталъка как ги дискриминираме,плакаха и в ЕС и в САЩ и се изкараха жертва,което е върхът на наглостта.Но...ще чакат нашето разрешение.

17

Анонимен

преди 1 година

Балкански тарикат.Сега го играе пръв приятел на македонците за целта трябва да има враг и приятел.Врагът сме ние приятелите са сърбите и албанците.Ами защо не си стоят при "приятелите" тогава.Щото ги таковат и без първа брачна нощ,нали? Ама чакай бе нали бехте приятели,братя що станаА?