25

Анонимен

преди 1 година

Хрецакаха ги с бездарния *** разказ на Бачков.

24

123

преди 1 година

Шведите които ги избутаха до 7 клас какво ли мислят за матурите? БГ език знаят ли, таблицата научиха ли?....

23

Анонимен

преди 1 година

Освен с времето, те и с точките са ги прецакали. Учениците са очаквали по 10 точки на теза и текст за редактиране, а те са с 14 и 16. А като виждаш, че не ти стига времето и трябва да избереш кое да напишеш първо... Абе пълен провал е организацията на тази матура!

22

Анонимен

преди 1 година

16 децата казват, че времето е малко, а иначе тестовете били добре. Направих справка за матура по английски и за български. Тая за български е 2 пъти по-сложна за същото ниво и с 30 минути по-малко време. Не е правилно. Трябва да има адекватност между време и тест. Иначе изкарваш децата зорлем неграмотни. А и ако детето е притеснително, съвсем. Едни 30 минути отгоре ще решат много проблеми. А тия, които не знаят, те не знаят и на 5тата минута. С 30 мин отгоре намаляш стреса и подабряваш резулта

21

Анонимен

преди 1 година

До до 17 По-скоро е ясно, че не е наясно и има друга цел да пише тук. Ама ти си интерпретирай нещата както ти харесва.

20

до 17

преди 1 година

Образованието е добро. Учениците куцат и няма и как да е друго. Погледни какво е по улиците- най-голямата гордост на люлинчанина е 10-годшното му немско возило осма употреба...

19

до 17

преди 1 година

Я не се прави на интересен. Доста добре го е написал човекът. Не е ли ясно, че очаква над 90 точки, за да го напише това?

18

Анонимен

преди 1 година

До 16 е до 15. Поизтриха нещо и се разместиха постовете.

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 16 Как очакваш 6, като тези тестове са по 100 точки, тролей? Или са ти дали задача да действаш по опорката за спряло развитие, лошо образование и подобните?

16

Анонимен

преди 1 година

Жал ми е, че има притеснителни дечица... Аз бях притеснителен като ученик. Винаги изкарвах отлични оценки, влязох с отличие в университета, завърших го с отличие без особени усилия, но се притеснявах. Погледнах матурата- то елементарно. По мое време такива праволинейни неща нямаше. 7ми клас пишехме интерпретативни съчинения- скука беше, защото масово се наизустяваха разни глупотевини... Сега дават преразкази. Това и трябва- есе или преразказ. Да се види има ли изказ ученикът, мисли ли правилно.

15

Анонимен

преди 1 година

Елементарни матури. Имам дете 7ми клас. Очакваме 6.00. Това са задачки-закачки, които целят да проверят дали случайно детето не е със спряло развитие в трета група на ДГ.

14

Анонимен

преди 1 година

В 11-ти клас исках да се освободя от матурата по литература, защото знаех, че няма да се справя много сполучливо. По онова време, ако не пишеш литературен анализ по критериите на Партията, забрави да имаш хубава оценка. Не толерираха разсъждения, а заучени партийни анализи на съответното произведение, автор, представени от литературните критици на БКП. Учителката ми по БЕЛ беше партийка, Цонка Павлова, и не ми писа повече от 4, нарочно, та не успях да се освободя. Явих се, на късмет 3.

13

Анонимен

преди 1 година

Що бой съм изял от другаря Димитров по литература, докато науча стихотворенията по литература наизуст. И разказите ни караше наизуст да ги учим, примерно помня на Елин Пелин всички разкази искаше наизуст да ги учим. Нааасраа ни от бой целия клас, докато ги научим. Ама за матурата в 11-ти клас, ток, под 5 нямаше! Сериозна подготовка имаше!

12

?

преди 1 година

Значи има само няколко въпроса около матурата! 1.Защо е в точки!? 2.Защо после от точки се преминава в оценка от 2 до 6!? 3. Защо получаваш 3 ако си изкарал около 30 точки!?4.Къде е формулата по която се извършва това преминаване от точки в оценка!? Ей такива дребни неща ама необходими се оказват де!!!

11

Анонимен

преди 1 година

9, 'Бедните ще бачкат за богатите. Това е бъдещето' --- и настоящето и миналото откак свят светува

10

До 6

преди 1 година

Прав си! Сигурно са грозни и дърти, и най-вече самотни. Сек суализират непълнолетни деца, но западните ценности им пречат. Сек суализират непълнолетни само по снимки, смешницииии

9

Анонимен

преди 1 година

Бедните ще бачкат за богатите. Това е бъдещето. Ученето няма смисал.

8

Анонимен

преди 1 година

ученето е само за богатите, бедните трябва да бачкат. ориентирайте се от кои сте, не си губете времето с излишни усилия от които нямате полза

7

Анонимен

преди 1 година

Леле, Дърво без корен. Яко! А сега да дадат разказа да го прочете Кире, ще му е от голяма полза!

6

Анонимен

преди 1 година

Според Ентелектите в тоя сайт имате право само да приличате на бабички. Ала ако може от времето на тия дето пишат, т.е. отпреди 70 години. Хайде дядовците да не се произнасят на тема деца. Минало ви е времето, освен това сте злобни. Пък и нали не искате да ви личи колко сте дърти всъщност. Та за това пишете под някоя друга статия, тука се изтипосвате.