36

Пепи

преди 1 година

До КОй машала . Браво на тебе . Явно си тираджия . Щом ще минаваш границата . А и явно нямаш акъл . 100 пъти ти казах че съм си в момента в България . Каква граница испания - франция .

35

КОй

преди 1 година

До ПепиМного правилно мислиш, ела август на границата(Препинян) да ти помахам(Може и само с едно пръстче) от там.Заблудена душицо мирилзива.Миришеш на завист...точно заради такива като тебе държават е на това дередже,само знае да мрънка и като му затворят устата веднага почва да обижда...Не наистина няма какво повече да ти кажа....ВЯрвай нан каквото тяам вярваш,заври си главата още по дълбоко в.... и не ме занимвай повече. 100% ***....

34

Пепи

преди 1 година

До КОЙ мисля че си някъв клошaр на социални помощи в испания ,

33

КОЙ

преди 1 година

И отивай да си береш портокалите, ти още малко и банковата сметка ще ми поискаш.Ако можеше поне малко да четеш щеше преди 5 поста да си разбрал къде ти е грешката.....Каквото имам си е мое и постигнато от мен,нито съм крал нито съм тираджия.нито съм от видин,нито ям на паркингите.Аз за разлика от теб,гледам да извличам хубавата част от живота.

32

КОй

преди 1 година

До ПепиПичаго незнам кого се опитваш да убедиш,теб колко по нова ми е колата от твоята, или мен.Колата ми (щом толкова дърижиш да знаеш) е произведена 2019 година( с цена 40хил евро) и тогава е закупена.Не несъм тираджия и ходя с колата са удоволствие И ДА МОГА ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯ....Така,питай ме пак 2023 година,зашото тогава ще дойде новата окето поръчах скоро. И да,наясно съм колко пари заминават.Ако крадях нафта дали щах да давам по 250 евро пътни такси а? Моля те вземи си ограниченото акълче

31

Пепи

преди 1 година

И доста странно - да биеш 2500 километра път до испания с кола . Наясно ли си колко пари ще заминат . Или ти си тираджия и крадеш нафтата . така може .

30

Пепи

преди 1 година

До КОй Явно не си живял в испания . Тока е 25 цента ама на борсова цена . Като стигне до крайния клиент и скача . И то доста . И един климатик от 1 киловат ще изхарчи 250 евро за месец . Не са 50 евро . И така и не ми каза коя година ти е колата , която си я купил 2019 година . Или викаш щом е нова за тебе ,значи може да е и 2002 година производство . Виж цените на naturgy repsol за краен клиент на тока .

29

КОй

преди 1 година

До пепиСамо едно последно и повече няма да се занимавам с теб, Тока в Испания е 0.250е. за киловат.......дали са 70 стотинки...И ЗАЩО подяволите ги обръщате в лева.....Само един скот който е живял с 20 човека в една стая, ял е хляб и салам за да степсти за 10 годишна кола може така да ги смята.Айде в другата посока,тва беше последно от мен повече не мисля да се занимавам с теб. Живей си някъде и не ни занимвай.

28

КОй

преди 1 година

До пепиЧао Чао тролчееее

27

пепи

преди 1 година

Статистика - средна възраст на автопарка в Испания -. 14 години . Не знам какво си гледал и какво си блеял . Явно 20 годишни пасати за тебе да нови коли . София има по нов авто парк от Мадрид . И пак не разбра - от година и половина съм си в София . А това на кой паркинг почиваш си е твой проблем .

26

пепи

преди 1 година

Къв ток бре шматко . Тока в Испания е 70 стинки киловата за крайни клиенти . Я виж колко струва . Точно тока е три пъти по скъп . И ако имаше малко акъл - алкала де енарес е в Мадрид . Не Каталуния . Просто 2500 километра са само Видин Барселона . Няма друг такъв курс . Я си пусни климатика лятото в Испания . Да видим 50 евро ток . Ама на седмица .

25

КОй

преди 1 година

Че не ми стигна мястото,Авто парка кажи в процентно,дали не карат по нови коли от нас,пътищата им са добре подържани.За 600км платих 11евро пътна такса. И оше и още много мога да продължавам,но спирам....ОСтани си със здраве и злоба,радвам се че точно заради такива вече не ходя по БГ почивки.

24

КОй

преди 1 година

До ПепиМисля че ако обеснявам на стената ще ме разбере,НЕ ЖИВЕЯ В ИСПАНИЯ, там почивам със семейството си.Това че ти не си излизал от Каталуня не означава че другаде не е хубаво.На въпроса. със 100евро напазарувай там и със 100лв в БГ(Да кажаем в лидл че да има равенство пък и ти го харесваш),после пак кажи къде е по добре.Кажи колко е пенсията там,дали не е 900(и малко, че не знам с точност) евро и колко е пенсията в бг,дали не плащат 150евро ток на три месеца и 50евро вода пак на съшия перио

23

Пепи

преди 1 година

До КОй кои условия ??? За какво говориш . Важното е в края на месеца колко си взел . и колко ти е останало . Аз не знам в испания да дават така кинти - всички работят за тях . Ако не можеш да се справиш в България - няма да можеш и в испания . Стига с тия митове че условията на запад са далеч по добри . кое е по добро - мадридско задръстване - един час . час пик е много по тежък от софийския . Аре седи си в испания и се самозалъгвай .

22

КОй

преди 1 година

До Пепи Ми незнам, ти беше тоя дето ме убеждажа че съм с голф 3ка на паркинга на лидл за по евтинко, че били чукари и било кофти.Ами немога да се съглася, Незнам с какво си се занимавал и как са те гърбили там,ама условията при тях са много по добре подредени от при нас.

21

Пепи

преди 1 година

До КОй Откъде се почна къде се стигна . КАзвам че нещата са променени . Вече не е толкова далавера да се седи в Испания , ако живееш и работиш в София . А това колко съм черноглед си е мой проблем . А дали искаш да стъпиш на български плаж си е твой проблем . Ама това не променя факта че заплатите в Испания и България са почти еднакви по покупателна способност . Заплата в ahorrma mas - 1050 евро . Наем - 500 евро . Да продължавам ли .

20

КОй

преди 1 година

До пепи2019 е произведена, пак не позна....Нито съм от Видин, нито живея в Каталуня.В Испания ходя на ПОЧИВКА от вече 6 години( Че ще почнеш да смяташ пак...тук има и пътувания със самолет) ,и нямам намерение да стъпя на БГ море....имаше един виц за логиката,малко ми напоняш за него. Жалко че хората са толкова черногледи и не виждат по далеч от себе си. Ама то и за това сме на това положение. Айде със здраве, и приятно на Витоша(Това не е заяждане)

19

пепи

преди 1 година

До кой . 2019 година си я купил . Това не значи че е 2019 производство. Щом пътя ти е 2500 км значи си от Видин и живееш в Каталуния . Що не живееш в cuenca . И моето мнение е истинско .

18

Анонимен

преди 1 година

В Турция са тешки наводнения.

17

КОй

преди 1 година

До пепиТвоята може би....мойта е 2019г има няма 80хил км( 5 хиляди, от които отиват за пътя към Испания и обратно всяка година).Предпочитам да хапна в заведение, но лошо няма да си напазаруваш в Карфур и да си направиш хубава скара на барбекюто.....ама ти бъди спокоен, на нас и със твоето мнение пак ще ни е по-хубаво...